WINTER SKINCARE

15.12.13

Zbožňujem dni, keď nemám nič na práci, iba oddychovanie a užívanie si všetkých príjemností. Vtedy si dám kúpeľ, čítam časopisy, pozerám filmy, dávam si pleťové masky alebo si lakujem nechty. Atmosféru dotiahne do dokonalosti sviečka, dobrá hudba a hrnček bylinkového čaju s medom, obzvlášť v týchto zimných dňoch sú to moji verný spoločníci. Po dlhej deväťhodinovej ceste z Prahy do Košíc je moja pleť unavená a vždy chvíľu trvá, kým sa spamätá. A na tento problém sú výborné pleťové masky, ktoré dokážu zázraky. Doteraz som používala iba výnimočne, akosi  som podceňovala ich účinok, ale moje kamarátky mi ich dali pár vyskúšať a odvtedy som zháňala nejakú ,,svoju". Keďže mi značka Skinfood zatiaľ vždy vyhovovala, rozhodla som sa z bbcreamshop.sk objednať ich ryžovú masku.

Skinfood Rice Mask ma zaujala sľubovanými účinkami. Teda má odstraňovať nečistoty, vyhladzovať pokožku a zbaviť ju nedokonalostí. A celkom neprekvapivo, svoj účel spĺňa do poslednej bodky!


Maska má hustú, krémovú konzistenciu a obsahuje hrubšie zrniečka, ktoré pri nanášaní masky krúživými pohybmi odstránia nerovnosti na pleti a vyčistia ju. To isté urobia aj po 15 minútach (ja nechávam aj dlhšie) pôsobenia, keď si masku oplachujete teplou vodou. Maska príjemne vonia, čo je pre mňa plus.


Po opláchnutí je moja pleť naozaj hladká a hydratovaná. Dokonca nemusím použiť ani krém, čo sa mi zvyčajne nestáva. Takže maska pleť vyživuje kvalitne, mám pocit, že je po nej moja pleť jasnejšia a zdravšia. Čiže spraví presne to, čo potrebujem po dlhej ceste alebo párty, ktorá sa pretiahne až do rána. Červené fľaky po vyrážkach úplne neodstráni, ale zjemní ich.


Skinfood Rice Mask používam raz do týždňa a som s ňou viac ako spokojná, na moju problematickú pleť je ako stvorená. Takže značka Skinfood opäť nesklamala a za jej produkty dám ruku do ohňa :D. Ak chcete masku vyskúšať aj vy, nájdete ju na bbcreamshop.sk.

photos by me and my mum

You Might Also Like

14 komentárov

  1. Já jsem si nedávno chtěla právě od Skinfood objednat masku, používám od nich teď BB a je asi nejlepší, jaký jsem měla. Bohužel, byla zrovna vyprodaná, ale snad se ke mně dostane po Novém roce .) a jak říkáš ty - jejich produkty jsou vždy supr!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, aj ja mám ten BB cream od Skinfood a je úžasný, práve ho používam :).

      Odstrániť
  2. Tý jo ta vypadá dobře, díky za tip :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. miláčku to toffife v pozadí? to čo?:D ale dala by som si hneď

    ináč luxusná edícia fotiek v luxusnom župane. Ja to vždy hovorím, že župan a kožušina z teba spravia dámu!;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Skvelý tip dakujem :)))

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ty mas take zlate tucne prsteky, ako dietatko

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Milujem komentare, ja ich volam svajciarske - do komentaru, ktory by inak urazil vtesnaju jedno dve "mile" slovicka. A navyse su vzdy od anonymov. Takze prsteky ako dietatko urcite nema, a nie su ani tucne. Mozno si chcela napisat tucnucke, aby to pekne rezonovalo so zvyskom vety. Idu Vianoce. If you have nothing nice to say, then don't say it at all.

      Odstrániť
    2. ja ich volam klobaskove :D
      a preco, ked nema co pekne povedat ma byt ticho? to maju vsetci dookola vychvalovat tvoje outfity,fotky a ospevovat ta,aka si nadherna?
      ak nevies prijat kritiku,nepis do blogu..
      Katka

      Odstrániť
    3. Ďakujem F. :). A nie Katka, nečakám, že ma bude každý chváliť, voči kritike som odolná, dokonca si z nej často vezmem poučenie, ale tento komentár medzi ne určite nepatrí. Myslím, že klobáskové prsty vyzerajú inak ako tie moje, ale v pohode....

      Odstrániť
  6. Ten župan je parádní, odkud ho máš? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vďaka, je to starší kúsok, dostala som ho k paletke líčidiel Pupa :).

      Odstrániť

Find me on Facebook