November random

9.11.13

Wow, už sa ani nepamätám, kedy som publikovala posledný random post! Dobre, dobre...pozrela som sa na to a bolo to na prelome júna a júla. Takže už pekné 4 mesiace dozadu. Nejako som pri postovaní ,,randomov" z mobilu pozabudla na tieto klasické, pritom viem, že ich máte veľmi radi. Polepším sa a opäť ich budem prinášať každý mesiac. Here we go.


Túto ružovú chlpatú nádheru som si kúpila v KappAhl v detskom oddelení, ešte keď bolo vonku teplo a netušila som, aká závislá sa stanem na tejto farbe. 

Fotky a spomienky sú pre mňa viac ako dôležité. Kto sleduje môj blog dlhšie, ten vie. Nad posteľou mám veľkú fotostenu a odkedy sa narodil môj malý brat Sebastian, fotíme a vyvolávame jedna radosť. 

Printic je skvelá aplikácia, ktorú si stiahnete do svojho smartphonu a fotky si dáte vytlačiť rovno z Instagramu. Ja teda nemám ani smartphone, ani Instagram, ale ,,appka" umožňuje vyvolať fotky aj z Facebooku. Vyzerajú ako polaroidy a to sa mi strašne páči.  Všetko je rýchle, do 5 dní máte v schránke milú oranžovú obálku.
Mám v pláne z týchto fotiek urobiť menšiu dekoráciu do bytu, tak vám čoskoro ukážem, ako to dopadlo.

Milý detail sa vždy ráta a veľmi poteší :).

Mám také nešťastie, že strácam USB kľúče. Teda nestrácam, len ich niekde založím a potom dlho hľadám. Svoj mi radšej ani nedávajte. Tento Swarovski USB skvost sa až bojím vyniesť z domu, strážim ho ako oko v hlave, tak dúfam, že so mnou bude navždy. Dobre, tak aspoň dlho predlho.

Pri našom baráku je jeden antikvariát (v Prahe je ich všade plno, je to úžasné), kde z času na čas zájdem a málokedy odídem naprázdno. Mierim vždy rovno k časti s poéziou. Minule som tam našla až tri básnické zbierky, dve sú dokonca z rovnakej edície ako moja prvá zbierka z tohoto antikvariátu od Seiferta. Mám z nich obrovskú radosť.

Milujem všetko trochu štiplavé a príchuť Chai od Pickwicku je na zimné večery ako stvorená. Ale ochutnajte aj Hrušku v karamele.

Na cvičenie do fitka som mala doteraz len jednu športovú podprsenku, ale v KappAhl som našla skvelú čierno-fialovú, ktorá farebne dokonale ladí k mojej fitness výbave.

1 done
Nemám rada dážď, ale som naň pripravená (až na to, že zatiaľ nemám dáždnik). Zo Slevomatu (Móda a Styl) som si objednala tieto gumáky značky Favolla. Sú jednoduché, ale zaujímavé, vďaka mixu lesklého a matného povrchu. A vyzerajú trochu ako čižmy, takže nebudem mať problém ich kombinovať.

Foly sa mi občas smeje, že každé moje jedlo vonia rovnako. Ehm, niečo na to je pravdy, som závislá na kari a kurkume. A ešte na tejto sladkej čili omáčke, ktorú milujem a musím ju mať stále v zásobe. Cez leto som na ňu nalákala aj babku a ona si ju teraz kupuje tiež :D.

Budem sa opakovať, ale Foly je jednoducho super. Ona vie, že si to myslím, aj veštica jej to povedala. Doniesla mi z Ameriky toto nenormálne tričko, pretože vie, že som totálny Disney Pocahontas freak.

Keďže som hlavný dizajnér bytu (berte s rezervou) a veľmi rada všeličo vyrábam, prispela som do nášho obydlia touto DIY tabuľou. Nápis je od Mumford and Sons - Awake my Soul.

Moja zlatá mamička vie, že sama si čokoládu z princípu kúpim len výnimočne, tak mi nejaké poslala.

Už som písala, že moje radary zachytia všetko kokosové, takže keď prišla moja kamarátka Lubka s týmto bio kokosovým olejom, bolo jasné, že si ho zadovážim aj ja. Je vhodný na všetko, fakt na všetko. Varenie aj kozmetika. Ja zatiaľ využívam len ako kozmetiku, používam ho namiesto telového mlieka, na večer si ním natieram aj tvár. Je to zázrak a úžasne vonia! Kúpite ho v drogérii DM (cca 90kč / 3,50 eur) v sekcii s potravinami, inde som ho nevidela.

Áno, časopisy, magazíny, oddych, relax, to ja môžem.

Foly mi doniesla z USA magnetky! Vie, že ich doma zbierame, takže nám poriadnym kusom prispela do zbierky. Zatiaľ sú na chladničke u nás v Prahe, ale potom ich beriem do Košíc.

photos by me

You Might Also Like

24 komentárov

  1. Super fotky ! Ty holínky ti závidím , taky nesnáším déšť :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tá čiapka a tie gumáky :) joj chcem :D

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Juu ty magnetky jsou krásné :) A ta čepička je nádherná :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. krásné fotky:) skvělá podprsenka!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. mám strašně ráda randomy:)) já mám sportovní podprsenku z H&M a jsem s ní spokojená:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Wow ta ciapka je uplne uzasna! :) a tento kokosovy olej zboznujem na hocico

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. taky bych si měla koupit nějaké hezké gumáčky:) Chci ti moc moc poděkovat za tip na printic, hnedka stahuju, vůbec jsem o něm nevěděla a určitě ho moc využiju, takže děkuju!
    Pikwick určitě vyzkouším! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. teším sa na to dekoráciu :)
    ja tiež robím niečo podobné z fotkami :)
    Tati

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Gumaky vyzeraju paradne, ani by som teda nepovedala, ze to budu gumaky! A strasne sa mi pacia detaily vasho bytu, mate to tam krasne! ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Bacha bacha, koko olej je idealny na vlasy, prenikne hlbsie ako ine oleje, ale na tvari sa kvoli nemu mozu zacat tvorit pupaky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vážne? A ja mám pocit, akú mám hladkú pokožku :D.

      Odstrániť
  11. kde si prosím kúpila tu sladkú čili omáčku? ja ju tiež milujem a najradšej by som ju dávala do všekého :D ale nikde v obchodoch som nenašla takú kt. by mi fakt chutila.
    Dakujem za tip

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, ja ju kupujem v Prahe v Alberte, ale na Slovensku som ju videla v Hypernove :).

      Odstrániť
  12. ahojky,
    super clanocek, velmi sa mi paci :) a tie magnetky su uzanse...aj my mame taku tradiciu ze si nosime magnetky odvsadial :D
    akurat som sa aj ja registrovala na printic, len neviem ako tam dat fotky z facebooku - nevies mi s tym pomoct? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, napíš mi prosím e-mail a poviem ti :).

      Odstrániť
    2. ahoj, email je t.muraniova@gmail.com
      a dakujem Ti krasne ;)

      Odstrániť
  13. do toho antikvariátu taky pořád chodím, majitel mě už zná... :D je to tam super! A ty gumáčky jsou skvěléé

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Ta čepička je sladká! :) a krásnější flešku jsem asi nikdy neviděla :D

    OdpovedaťOdstrániť
  15. the fur hat is too cute!

    http://tramplingicecream.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook