EYE-CATCHING EARINGS

5.11.13

Mojou závislosťou posledných dní sú náušnice. Tí z vás, ktorí ma sledujú dlhšie, vedia, že nie som na veľké výrazné náušnice, nosím iba malé ,,bodky", striedam svoje tri páry (zirkóny, perly a zlaté guličky). Moje radary však zachytili niekoľko nových kúskov, ktoré sú jednoduché, ale veľmi zaujímavo riešené. A práve v tej jednoduchosti sa skrýva ich genialita. Páči sa mi, že návrhári začali pracovať aj zo zadnou / zapínacou časťou náušnice, už to nie je iba nutný malý neestetický kus kovu, ale naopak, plnohodnotná súčasť šperku. 

1. Mojím najobľúbenejším kúskom je model Mise en Dior. (Ne)obyčajné spojenie dvoch guličiek (väčšej a menšej) tvorí dokonalý a svieži vzhľad pripomínajúci bubliny. Pre mňa osobne je to láska na prvý pohľad, takže rozhodne plánujem DIY. 
2. Ďalší model, ktorý mi padol do oka je od Sophie Bille Brahe. Všetky náušnice Elipse sú kombináciou zlatých guličiek a perál spojených zlatou ,,tyčinkou".
3. Do kolekcie zaujímavých náušníc musím zaradiť aj tvorbu Delfiny Delettrez, hoci priznám sa, že mne až tak nesadla. Každopádne nápad použiť piercing do pupka ako náušnice je dosť dobrý. Myslí si to aj Chiara Ferragni alebo Miley Cyrus, ktoré tieto náušnice nosia.
4. Výrazným, ba priam extravagantným prvkom sú takzvané earcuffs. Mne sa najviac páčia tie kryštálové, ktoré použil aj Dries Van Noten. Ale aj Roberto Cavalli má v kolekcii F/W 13/14 krásne kvetinové kúsky. Sú neokukaným a zaujímavým doplnkom k vysokým copom či bunom. Taktiež plánujem DIY.
5. Dobrou správou je, že ani domáci návrhári nezaostávajú. Česká značka Antipearle má medzi náušnicami nádherné poklady. Reálne o nich uvažujem, pretože perly (prirodzene) a zlato sú nesmrteľné a ja ich milujem.

Páčia sa vám tieto zaujímavo riešené náušnice alebo ste radšej za klasiku? Aj keď ja mám pocit, že toto bude nová klasika...

Mise en Dior earring

Dries van Noten

earcuff 18
Dior

Dior, Sophie Bille Brahe

Delfina Delettrez

photos via Pinterest, Asos, Antipearle, Weheartit, Style.com, theblondesalad.com, tuulavintage.com, dior.com, Sophie Bille Brahe, Harper´s Bazzar

You Might Also Like

16 komentárov

  1. Ja v bezne dni nosievam radsej nenapadnejsie nausnice, raz za cas ale rada uletim na vyraznych kuskoch. ;) A niektore z modelov su naozaj pekne, kludne si ich na sebe viem predstavit. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Určite Dior, nie je o čom :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Dior a Dries van Noten tie su superne! a myslim, ze tento trend bude velmi dlho v popredi, krásny sperk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja osobne zboznujem vyrazne a zaujimave nausnice. Po niecom podobnom uz pokukujem nejaku tu chvilu, len som este nenasla tie prave. Ale vdaka tvojim tipom sa mi to mozno konecne podari :)

    http://blondava-potvora.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. já nijak naušnice moc neřeším,střídám tak 4x a jsou nenápadné:) krásné obrázky!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. v jednom uchu tunel takže veľmi na experimenty nemám priestor :) ale tento post super. veľa inšpirácií :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. tie dve nežné guličky sú nádherné ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  8. jak vidím, těm typickým visacím earcuffům už odzvonilo, ale tyhle obři jsou taky parádní! :O

    OdpovedaťOdstrániť
  9. ja skôr klasiku...avšak teraz kvôli tunelom by som mohla nosiť jedine tie výraznejšie ;)
    pozývam ťa na môj nový blog:
    TatiLand

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Bežné nášnice ? Nuda :) Ale toto .. to je niečo iné :) ah, moje lásky... škoda len, že už tento "trend" je všade a tak zas treba vymyslieť niečo new, pre tých čo chcú byť iný ( ako ja)
    No zmierila som sa s tým :) Aj tak ich MILUJEM :**

    OdpovedaťOdstrániť
  11. nádherný kousky! hlavně ty earcuffs jsou skvostný :) už jich mám několik a chci víc a víc! a ty od antiperle jsou snový!

    OdpovedaťOdstrániť
  12. dior mi pripomina nacucaneho kliesta :-)))) can´t help myself. ale istym sposobom sa mi to paci

    OdpovedaťOdstrániť
  13. zaujimavy post, ja som asi skor za klasiku, aj ked tie Dries van Noten nausnice mozu posobit pekne, ale pre mna asi nie:)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. mě se líbí ty jako piercing jsou skvělé!
    já sama mám tři roky tunel v jednom uchu a v druhém semtum náušnici a vyhovuje mi to :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Sú len zahraničné stránky, kde sa dajú tieto náušnice objednať? Veľmi by som ich chcela, ale nemám účet paypal, a nemám skúsenosti čo sa týka objednávania tovaru zo zahraničia... Prosím, poradte mi. Ďakujem. AlgunO@azet.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook