MOVE

14.10.13

Od začiatku októbra sa opäť pravidelne hýbem. Začala som chodiť do fitka a baví ma to. Po rokoch je to konečne nejaký pohyb, ktorý vykonávam často. Keď som mala šesť, chodila som na gymnastiku, potom som tancovala, vyskúšala som aj tenis. Ale som skôr umelecky založená, naozaj nie som športový typ, ale nikdy to na mne nebolo vidieť. Teda, až kým som sa nepresťahovala do Prahy, kde sa mi zmenili návyky a moje telo si za to vypýtalo svoju daň v podobe tukových vankúšikov. A to sa mi pravdaže nepáči. Ale už nie som vo veku, keď som mohla zjesť všetko a nič mi to neurobilo. Bohužiaľ, dnes sa musím v jedle kontrolovať a pochopila som, že aj hýbať sa treba. Takže teda fitness centrum.

Už sme si spolu s Benitkou vytvorili nejaký harmonogram, ktorý dodržiavame. Na začiatok 20 minút na bežiacom páse, potom 10 minút na bicykli, následne 15 minút brucho a najnovšie sme začali posilovať ruky. Plus dvakrát do týždňa chodíme na pilates. A potom výrivka a bazén. Cítim sa lepšie, hlavne mám zo seba lepší pocit. Vo fitku nemyslím na nič, tam nie sú problémy (ak nerátam tuky :D), takže je mi tam dobre. A najlepšie mi je po cvičení doma v posteli.

Čo sa týka oblečenia, mama aj kamaráti sa zo mňa smiali, ale kúpila som si pár nových vecí. Mám z nich radosť a motivujú ma navštevovať zmienené športové zariadenie. A kým nemám ,,dream body", tak mám aspoň super výbavu. Sivo-fialové tenisky Nike Revolution a čierno-fialové legíny Freddy Pure som si objednala zo Slevomatu (Móda a Luxus). Mám aj uteráčik, ktorý je rovnakej fialovej farby ako pás na legínach. Juchúúú. Fialová je moja fitness farba! :D. Mám ju aj na svojej zdravej fľaši Equa, ktorú mám zo zazzo.sk a spolu s fialovým balzamom na pery mi nemôžu chýbať pri žiadnom work-oute. S Equou sa mi pitný režim dodržuje o niečo jednoduchšie, pretože presne viem, koľko vody vypijem. Ja som v tomto hrozná, to, že mám v tele málo vody si uvedomím, až keď už pomaly odpadávam.

Pevne verím, že sa moja snaha prejaví a čoskoro sa výsledky objavia aj na mojom tele. Dám vám vedieť :).

A čo vy? Hýbete sa? Ako? Baví vás to?

4 done
13 done
photos by Foly


You Might Also Like

17 komentárov

  1. ja som zacala tiez s pohybom(beh a fitko), tak si dame vediet vysledky o mesiac, co ty nato ?:) ak mi to ovsem vydrzi :D
    http://fashionismypassion-nickey.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Equa fľašu mám aj ja. Je super, je krásna a hlavne vďaka nej šetrím peniaze :). A čo sa cvičenia týka, chcela by som ale nejak sa neviem k tomu dokopať. Ako si sa donútila pustiť sa do toho a vytrvať?

    http://blondava-potvora.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veľmi jednoducho - zaplatila som si permanentku, takže som tam ,,nútená" chodiť, keď už som za to dala peniaze :D.

      Odstrániť
  3. Já cvičím každý den , pokaždé něco trochu jiného , hodně tanec , trochu běh a posilování ... ;) Je to moc fajn !

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Fandím ti ! Zrovna dnes jsem poprvé po prázdninách KONEČNĚ vyběhla a už po deseti minutách sem se bila do hlavy, proč sem nezačala dřív, vždyť je to tak užasný pocit :) A to nemluvím o tom stavu PO. Hodně sil a chuti ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ja som cvičila pravidelne doma, ale prestala som a od dnes začínam od znova:) dúfam, že teraz nebudem mať žiadnu pauzu, lebo tiež nie som spokojná so svojou postavou

    andrea-magazine.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  6. raz, dva, tri- máme tu břišní buchty...čochvíľa budú aj buchty!
    posledná fotes úplne celebritná!;)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja sa "pravidelne" hýbem odvčera a dúfam, že mi to vydrží, kým so sebou nebudem spokojná :D Športovanie je super a nová výbava na cvičenie vždy poteší, ja to chápem :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ja mám strašne veľa pešej chôdze po novom, plus zdravšia strava, tak uvidím či nebude treba aj čosi viac...
    a tá fľaša je aj nejaká zázračná, či len tak?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je ekologická a zdravá, tým, že neobsahuje BPA (ako fľaše pre bábätká). A dá sa do nej rovno zaliať horúca voda.

      Odstrániť
  9. Skvelý príspevok! Ja nemám rada akýkoľvek druh športu, možno s výnimkou behu, ale aj pri tom sa mi často stáva že zakopávam. Som proste taký domased.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. ta lahev je skvela!!
    http://sienastyle.blogspot.it

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Pre mna je pohyb kazdodennou sucastou zivota. ;) Drzim palce, nech ti to vydrzi co najdlhsie. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Super fotky!
    Keďže pracujem v kancelárii a celé to 8hodinové "väzenie" len presedím, snažím sa cvičiť každý večer a ráno. Občasné vrtenie pred zrkadlom mi taktiež pomáha k pohybu. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. nejvíc pěkný fotky, super výbavaaaa!:)
    a ta 4 fotka je úplně parádní!!

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook