Douglas Make Up School

2.10.13

V piatok som mala možnosť zúčastniť sa Douglas Make-up School v OC Černý Most. Hodinu viedol talentovaný vizážista Filip Novák, ktorý líčil celebrity v Karlových Varoch alebo modelky na PFW. V líčení nie som žiaden expert, v poslednom čase sa líčim minimálne, preto som rada, že som sa naučila niečo nové a vyskúšala produkty, ktoré som doteraz nepoznala.

Spolu so mnou boli na hodine aj Paulína, Johanka a Ivica (prevaha Sloveniek, aká náhoda :D). Naša hodina nemala žiadne špeciálne zameranie. Filip sa nás opýtal, čo by sme najviac chceli vedieť a tomu sme sa následne venovali. Najlepšie na Make-up School je, že vám radí profesionálny vizážista, ale líčite sa sami. Aby ste si naozaj odniesli z hodiny čo najviac. Ja som sa napríklad naučila / poučila, ako správne nanášať očný krém a tiež, že najlepšie sa líči štetcami (žiadne prsty ako doteraz!). Takže si určite nadovážim štetce rôzneho druhu.

Douglas Make-up School môžete navštíviť aj vy, na dvojhodinový kurz sa môžete prihlásiť s kamarátkou (alebo aj s viacerými) a stráviť tak príjemné popoludnie. Veľkou výhodou je, že tieto lekcie sú bezplatné, čo iste oceníte. Termín si môžete rezervovať cez internet alebo aj priamo v parfumérii Douglas. Jednoducho si vyberiete typ líčenia, ktorý sa chcete naučiť, mesto, miesto a čas, kde sa chcete lekcie zúčastniť.

Za seba môžem povedať, že to jedine odporúčam, hodiny sú vedené v malých skupinách a pripravené je aj malé občerstvenie. Cítila som sa perfektne a to ani nehovorím o tom, ako som sa niesla celý deň so svojím krásnym make-upom!

2 done
photos by Anit, edit by me

Ďakujem Anit za pozvanie a Filipovi za skvelé rady :).

You Might Also Like

11 komentárov

  1. Super zážitek to musel být :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Podla fotiek to tam vyzeralo naozaj dobre, na nieco taketo by som sa kludne dala aj ja. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. to je super, že ste sa priamo vy líčili a tak vám vysvetloval!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. to muselo byť skvelé ..závidim :)))

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jé, tak to muselo být super! Líbí se mi, že má Douglas takovou možnost!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Super, zrovna jsem se taky přihlásila :)
    Akorát by mě zajímala jedna věc - to jste tam šly nenalíčené? :D Předem děkuji, Nicca

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to mám radosť :). A nešla som tam nenalíčená, ale odlíčili sme sa tam, takže vlastne je lepšie, keď tam už prídeš bez make-upu.

      Odstrániť
    2. Děkujii za info :) Jsem spíš ráda, že můžu přijít alespoň trochu nalíčená :D

      Odstrániť

Find me on Facebook