Cosmetic random II.

30.10.13

Dlho som tu nepridala žiadny random článok, tak to teraz napravujem. Pôvodne som kozmetiku chcela zaradiť do klasického ,,randomu", ale keďže je toho dosť, je výhodnejšie spraviť samostatný post. 

Skinfood Banana Concealer Stick. Veľmi som si obľúbila značku Skinfood a tento korektor bol prvým produktom, ktorý som od nej vyskúšala. A môžem vyhlásiť, že je to moja stálica, môj ,,must have", pretože je to najlepší korektor, aký som kedy mala. Už som o ňom písala podrobnú recenziu a to, že som si ho z bbcreamshop.sk objednala opakovane, potvrdzuje moje slová. 
Mám tmavé kruhy pod očami, ktoré nezakryje takmer nič, ale táto banánová tyčinka to dokáže. Navyše moju pleť nevysušuje. Naozaj je to jeden z top produktov, ktorý by som nevymenila za nič na svete.


Balea Colorglanz Shampoo. Milujem všetko kokosové. Mám kokosové telové mlieko a mamka ma už začala volať ,,kokoska" :D. Preto som vyskúšala aj kokosový šampón od Balea. Čítala som naň pozitívne recenzie, tak som bola zvedavá, či je naozaj taký skvelý. A viete čo? Áno je. Je  pravda, že tá vôňa by mohla byť viac kokosová, ale čo sa jeho funkcie týka, ostala som milo prekvapená. Je určený na farbené vlasy a ja si vlasy farbím šampónom. Ten sa samozrejme po čase vymýva, ale odkedy používam tento kokosový zázrak, farba mi na vlasoch drží dlhšie a aj ju zvýrazňuje. Niekoľko mojich kamarátok sa ma opýtalo, či som si znova nafarbila vlasy, a poznamenali, že mám super farbu. Takže odporúčam!


L´Oréal Micellar Solution. Táto micelárna voda je novinkou od L´Oréal a ja som s ňou veľmi spokojná. Moju pleť nevysušuje ani nemastí, a čo je najdôležitejšie, dokonale odlíči. Oči ani pleť si nemusím šúchať, stačí vatovým tampónom jemne krúžiť a make-up je preč. Oceňujem aj obal, praktický, jednoduchý, všade sa zmestí.


Paletka BB krémov Skin79. Viete, že som veľkou fanúšičkou BB krémov, odkedy som ich objavila, klasické make-upy vôbec nepoužívam. Jedným z prvých BB krémov, ktoré som vyskúšala, bol práve od Skin79 a táto značka patrí medzi moje obľúbené. Preto som si z bbcreamshop.sk objednala túto paletku štyroch mini 5ml balení. 
Odkedy chodím pravidelne do fitka, posledné čo sa mi chce, je ťahať so sebou celú kozmetickú výbavu. Už aj tak toho so sebou vláčim dosť. Tieto praktické minibalenia to za mňa vyriešili, zaberú málo miesta a presne to potrebujem.


Sephora dark lipstick. Foly mi z USA doniesla skvelý tmavobordový rúž. Ona je totiž najlepšia kamoška, ktorá sleduje môj wishlist a vie, čo mám rada. Ja som nevedela nájsť v obchodoch ten správny odtieň, preto som úplne výskala od radosti, keď mi Foly podala tento darček.


Skinfood & Gabriella Salvete nailpolishes. Užívam si svoje dlhé nechty a skúšam farby viac, ako v období, keď som ich mala krátke. Samozrejme červená je stále moja obľúbená, ale občas mám chuť na niečo jemnejšie. Ako som už spomínala, značku Skinfood mám veľmi rada a ich laky na nechty sú perfektné. Rýchlo schnú, skvelo sa s nimi lakuje, dlho vydržia a tá škála odtieňov! Z bbcreamshop.sk som si tentoraz objednala svetloružovú Strawberry Pink, ktorá mi pripomína jahodový puding a mintový Apple Milk, ktorý je ale trošku viac do zelena ako farba na oficiálnom obrázku.

Moja spolubývajúca Verča objavila v Rossmannovi flitrované laky Gabriella Salvete a fičí na nich celý náš byt. Keď si týmto lakom nalakujete nechty, povrch ostane matný a na dotyk ,,drsný". Sú to vlastne čisté flitre, vyzerá to fakt zaujímavo a oproti ostatným lakom je to príjemná zmena a oživenie. Vydrží asi navždy, na nechtoch je ako prilepený, akurát s odlakovaním je to doslova peklo.

Douglas Hand Cream. Potrebu krémovať a hydratovať si ruky mám hlavne v chladnejšom období a tiež pred spaním. Tento krém s aloe vera príjemne vonia, rýchlo sa vstrebáva a má krásny retro obal, ktorý na mojom nočnom stolíku vyzerá perfektne. Kúpite ho v parfumériách Douglas.

photos by me

You Might Also Like

11 komentárov

  1. Baleu mile ráda vyzkouším tento kokosový šampon by se mi hodil, protože si taky barvím vlasy :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja mam tiez velmi rada tieto korejske znacky :) ten set skin79 mam aj ja, akurat o polovicu lacnejsie..
    objednavam prevazne z ebay alebo podobnych stranok, kde maju originalne produkty, takze je to o dost vyhodnejsie ;)

    http://appleispink.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. už dlhšie rozmýšľam nad zakúpením nejakého iného korektora, nejakého, ktorý nie je do oranžova a tento sa mi na základe tvojej recenzie dosť pozdáva...ale tá cena ma odradzuje...no možno si ho doprajem ako darček k nejakému sviatku :D
    a rúž je skvelý, tiež uvažujem nad nejakou bordovou variantou

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Micelarku od L´orealu mam aj ja a suhlasim, je naozaj dobra. :) A ruz ma skvely odtien, podobny by som si priala aj ja, bohuzial taky neviem nikde najst..

    OdpovedaťOdstrániť
  5. škoda tej kokosovej vône (ja som zas opačne na tom ako ty :D "unkokoska")...inak balea shampoo tiež používam a som s nim dosť spokojná ;)
    TatiLand

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tak ten korektor by som mala vyskúšať aj ja keďže mam tiež hrozné kruhy pod očami :) a ten ružový lak ma strašne krásnu farbu :)))

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. zrovna dneska jsem koukala na tu miclearku v drogerii, uvazuju, ze taky vyzkousim :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. s tym samponom mas pravdu, tiez ho uz dlhsie pouzivam, vlasy supo nom okrem toho co si napisala velmi jemne

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Všechno to vypadá výborně! Nevím co zkusit dřív :D!

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook