KappAhl showroom Christmas

14.9.13

16 done
Ako som už spomínala, v utorok sa konala prezentácia vianočnej kolekcie KappAhl. Spoločnosť mi robila Benitka a ako vždy, skvele sme si to užili :).
Vianoce v KappAhl prinášajú veľa lesku, fllitrov a zlata. Všetko stvorené na vianočné a silvestrovské párty. Kolekcia Hampton republic 27, ktorá je u tejto značky stálicou priniesla veľmi zaujímavé veci. Priznám sa, že kolekcia F/W 2013 mi sedela o niečo viac, ale aj tentoraz sa našli kúsky, ktoré ma doslova nadchli. Konkrétne košeľa s károvano-kvietkovanou potlačou. Už som spomínala, že táto kombinácia je mojím favoritom na túto sezónu. Čo sa mi však páčilo najviac, a som sama prekvapená, sú kúsky s potlačou šperkov a drahých kameňov. Pritom nemám rada tesné šaty s motívom reťazí, ktoré s obľubou nosí istá skupina žien. Ale tieto diamanty, zafíry a smaragdy vyzerajú naozaj zaujímavo a efektne, plus mi asi pripomínajú moju obľúbenú kolekciu od Viky Gazinskaya.
A už viem, čo dám pod stromček môjmu malému bratovi Sebastianovi. Určite nejaké oblečenie, detská kolekcia je perfektná, mám rada, keď sa deti obliekajú do kúskov, ktoré nájdete aj v šatníkoch dospelých.

2 done
19 done
photos by me and Benitka

You Might Also Like

8 komentárov

  1. super fotky :)

    andrea-magazine.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krasne fotky a to jedlo, mnaaam! <3 Inak niektore kusky vyzeraju podla fotiek super, napriklad tie kosele. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. super kousky! ja jsem se tak tesila a nakonec jsem nemohla prijit :(

    OdpovedaťOdstrániť
  4. super fotky :) a to jedlo...mňam :)

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. glitre flitre, to niečo pre nás! a mne sa páčia hlavne tie veľké kabely čierne. dobré!

    a jedlo...ako vždy, paráda:)

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook