Fall/Winter 2013/2014 NAIL POLISHES

19.8.13

 Počasie v Prahe sa ochladzuje a ja už uvažujem nad tým, čo budem nosiť na jeseň. Takže v najbližšej dobe očakávajte  aj F/W Must Have zoznam. Vstup do novej sezóny, ktorá sa pomaly blíži sa u mňa vždy začína postupne, lakom na nechty. Tieto budú u mňa na jeseň/zimu 2013 viesť.

Tmavá bordová - značka Skinfood ma nadchla pri priesvitnom top coat laku, kde lak schne veľmi rýchlo a dlho vydrží. Preto som vyskúšala aj farebný lak tejto značky a som taktiež spokojná. Schne trošku pomalšie ako priesvitný, ale lakuje sa s ním výborne. Odtieň Black Cherry (RE106) je nádherný a na chladnejšie dni ako stvorený. Počúvam naň samé komplimenty. Objednať si ho môžete na bbcreamshop.sk.

Vojenská zelená - tento lak som mala pribalený k septembrovej Eve. Značka Catrice je klasika za dobrú cenu, navyše s veľkým výberom farieb. Toto je odtieň 670 It´s Rambo No.5 (milujem tie vtipné názvy!). Spolu s parkou alebo khaki nohavicami bude dokonalý. Plus je to síce jesenná, ale veľmi originálna a neobvyklá farba.

Krémová - laky od Rimmel, konkrétne Lycra PRO sú mojimi obľúbenými. Majú hrubý štetec, rýchlo schnú a dlho vydržia (aj vo flaštičke). Univerzálna telová/nude farba sa hodí po celý rok a ja ju určite budem milovať aj teraz. Mám odtieň 367 Bare Necessities.

Krvavá červená - táto farba je moja naj naj najobľúbenejšia už niekoľko rokov. A ešte asi aj dlho bude. Červené nechty sú sexi a štýlové, akékoľvek sú trendy, červená tu bola vždy. Na Rimmel 323 Riviera Red nedám dopustiť!

Akú farbu na nechtoch najradšej nosíte vy?

photos by me

You Might Also Like

23 komentárov

  1. Laky od Skinfood jsem našla na ebay snad za 70,- Kč i s poštou, ale pořád nevím jakou barvu :((((

    OdpovedaťOdstrániť
  2. lak od skinfood má nádhernou barvu, moc se mi líbí :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tá vojenská vyzerá veľmi dobre.
    ja každú zimu zostávam verná farbám drahých kameňov - rubín, smaragd, tanzanit, onyx a ametyst. tmavé odtiene majú skvelú hlbokú farbu a sú proste dokonalé ;)
    teším sa na must have jeseň zima :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ten od catrice vyzerá super :)

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Síce nemám rada khaki farbu, tan lak sa mi akosi zapáčil a myslím, že na jeseň budem taký tiež potrebovať! :)

    Stray Alley

    OdpovedaťOdstrániť
  6. To je přesně můj styl :). Červený lak nosím celoročně, ale už se těším na fialkovou a vínovou. Taky mám ráda hodně tmavé až černé laky. Zelená mi moc nesluší, takže ta ne, i když tento vypadá příjemně a nositelně :)

    http://pragueinstyle.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Milujem takéto tmavé laky,takže určite takéto podobné vyskúšam. :) super post! ♥

    http://kajacibulova.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ten od Skinfoof má dokonalou barvu.

    http://onceuponatimeside.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Presne tu istu krvavu cervenu mam aj ja a ja napriklad v poslednej dobe celkom prichadzam na chut roznym farbam. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Krásne laky :) Ja mám najradšej tmavočervený a teraz som si kúpila žltooranžový a metalický fialovo-zelený :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. ja som si v eve našla krásny modrý lak - it's all i can blue a hneď som si ho zamilovala. má skvelú farbu a dlho vydrží. a dnes som si kúpila klasický červený lak tejto značky - fred said red :D
    a mám veľmi podobný bordový lak, ale značky s-he stylzone

    OdpovedaťOdstrániť
  12. já mám momentálně na nehtech nejradši bílou :) a ten tmavě rudý lak vypadá úžasně

    OdpovedaťOdstrániť
  13. pre mna je topkou tmava bordova:)
    http://fashionismypassion-nickey.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Ja som taky klasik (cervena, cierna, nude, biela) ale obcas sa hecnem a dam si aj ruzovu:)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Beka, najskor, Tvoj blog milujem, sledujem vela CS blogov a Tvoj boduje prvenstvom odkedy som Ta objavila. Dokonca som taka zavisla, ze som zatial citala Tvoj kazdy post do roku 2011 a dnes pokracujem dalej :)

    Jeden mini pidi detail mi ale reze oko a preto som sa rozhodla, ze Ti o nom napisem. Mozno o nom vies, ale ked je do cloveka to slovicko zazrate, neprestane ho skratka pouzivat len preto, ze je pouzite nespravne a mozno nevies. A z toho druheho dovodu pisem.

    "Počúvam na neho samé komplimenty." Mozno som trosku grammar nazi, ale ked mas muzsky rod nezivotne (lak, kabat, klobuk), spravne ma byt nan :) Pocuvam nan same chvaly. Ak hovoris o svojom chlapcovi, bratovi (muzsky rod zivotne), potom na neho :) Pocuvam na neho same chvaly :)

    A je to vonku, moja misia je splnena.

    Skvely clanok :) len tak dalej.

    Martina z Kanady :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Martina, som naozaj rada, že sa Ti môj blog páči :). A tiež vďaka za opravu gramatiky, budem si na to dávať pozor :).

      Odstrániť
  16. Ja mam velmi rada pastelove farby :) Mam skor muzske "kvetinacikovo" tvarovane nechty a preto vyrazne laky na nich nevyzeraju az tak eno nuno. :( Moj brat to vychytal opacne :) Ma krasne stihle dlhe prsty a prekrasne zenske nechty :)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. kde si koupila prosím ty prolycra laky? děkuji

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook