SPORTY AND GIRLY

14.7.13

Prečo niektoré veci nedokážeme ukončiť? Hlavne, keď vieme, že nám škodia a je jasné, že by nám bez nich bolo lepšie. Asi preto, že keď ich nemáme, chýbajú nám, chýba nám ten pocit, ktorý v nás vyvolávajú. Či už je to šťastie, radosť, smútok, hnev, uvoľnenie....Ten pocit nám nedokáže dať nikto a nič, len tá jedna, deštruktívna a nenahraditeľná vec. Alebo osoba. Lenže takáto neukončená vec nám bráni začať v niečom novom, nepoznanom a lepšom. Je to ako nosenie starého deravého trička, ktoré nechcete vyhodiť, pretože ste v ňom zažili skvelé aj zlé, ale hlavne nezabudnuteľné chvíle. Aj napriek dieram si ho túžite obliecť, cítite sa v ňom dobre, a opäť máte TEN pocit. Nové tričko by vám ale asi pristalo viac. 

V tomto jednoduchom oufite som bola v meste v Rimavskej Sobote s krstnou. Na prvý pohľad športový look som doplnila elegantnými farebnými náhrdelníkmi, opätkami, malou univerzálnou kabelkou a rúžom. Farebnosť ešte dodali zrkadlové okuliare. Fakt rada mixujem protiklady, skúste to aj vy, veď treba občas vybočiť zo zaužívaných koľají :).

P.S.: Už som sa odhodlala ku kúpe nového trička. Aj som si nejaké kúpila, ale to staré mám stále v skrini a občas si ho znova zatúžim obliecť. Nedokážem ho vyhodiť.

1 collage
13 done
2 collage
17 done
photos by Katika

Outfit: sweatshirt - secondhand / pants - NewYorker / sunglasses - Ebay / necklace - H&M, gift from Benitka / bag - Roberta Minelli (Slevomat.cz) / watch - Storm / sandals - Mango

You Might Also Like

15 komentárov

  1. Lépe bych to napsat nedokázala. :) V takových chvílích člověk bojuje sám se sebou a i když už se konečně přesvědčí, že je čas hodit minulost za hlavu, tak se něco stane a kolotoč se zase nedá zastavit... Outfit je super! ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. odpadnem si úžasná!!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. och skvel si! a máš pravdu, no tento rok som sa začala zbavovať aj väčšiny deravých tričiek, neplnili už svoj účel a vyžívanie sa v minulosti je niekedy zbytočné. a ak naozaj po nej zostali už iba deravé trička nebola až taká významná aby sme jej prikladali toľkú vážnosť, spomienky sú v našej hlave to nám nik nevytrhne, ale pozerať sa pred seba a realizovať svoje sny, ktoré nám zabezpečia krajšiu budúcnosť je lepšie.
    a vyzeráš skvelo, páči sa mi ako okuliare vynikajú. podobné tiež zháňam, ale najradšej by som bola keby boli nejaké modro-zelené.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Veľmi pekne napísané :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Strašne sa mi páči ako sa vieš dobre tváriť na fotkách len tak daľej!!:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Hezká kombinace! Černo-bílá nesmrtelnost!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. veľmi super outfit! :)
    tiež mám niektoré veci, ktoré sú nepoužiteľné a nie a nie ich vyhodiť .

    OdpovedaťOdstrániť
  8. moc ti to sluší! ty boty jsou nádherný :)
    a hezky jsi to napsala!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. ten úvod textu teraz úplne vystihuje moju situáciu ale keď mne sa žiadne nové tričko nepozdáva :D

    OdpovedaťOdstrániť
  10. topánky obdivujem už dlho, ale k tomuto by to chcelo na nohy niečo iné. inak pekné :-))) S.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Je to pěkné,sluší ti to.Akorát já bych volila jen jeden náhrdelník a to ten tmavý.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Krásne napísané, presne viem o čom hovoríš... Len keby to bolo také jednoduché vzdať za niektorých vecí tak ako vzdať sa trička... Hlavne tých, ktoré niesu správne, spôsobujú trápenie, no napriek tomu to nejde bez nich :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. fakt toto niekto povazuje za stylove? nabuchat na seba teplaky a k tomu sandale a ziarive sperky?
    K.

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook