HOT DAY

30.7.13

V nedeľu hlásili vysoké teploty a tak sme sa s babami vybrali na Domašu. Bolo super-duper a ja som sa toto leto prvýkrát kúpala. Vlastne som sa aj prvýkrát kúpala v Domaši, keďže minulý rok som na to nenabrala odvahu. Boli sme na pláži, kde nebolo veľa ľudí, osobne uprednostňujem súkromie a pokoj pred preplnenou plážou, kde sa bojíte, či vám niekto neukradne veci a vo vode sa s ostatnými stále kopete. Padlo mi veľmi dobre celý deň ležať, rozprávať a opaľovať sa, toto vyčerpávajúce ničnerobenie je jedna z mojich obľúbených činností. 
Cestou domov sme sa zastavili na pizzu v reštaurácii Lietadlo, do ktorej sme chceli ísť už aj minulý rok, strašne nás lákala. Veď uznajte - lietadlo. Nakoniec sme ale boli veľmi sklamané, obsluha bola hlúpa ako tágo, pomalá a neschopná, stoly špinavé a celkovo sme boli také znechutené, že nám na konci vadilo už všetko. Ale pizzu sme zjedli, boli sme hladné. Chcela som sa sťažovať, ale miesto toho som len chabo vyjadrila svoju nespokojnosť, z ktorej si samozrejme čašníčky nič nezobrali. Sťažujete sa v podnikoch ak sa vám niečo nepáči alebo ste radšej ticho?

23 done
photos by Nikolka and me

Outfit: bikini - Calzedonia / sunglasses, snapback - Aliexpress

You Might Also Like

27 komentárov

  1. Krásne fotky :) a tá reštaurácia vyzerá fakt zaujímavo, asi by ma to tiež lákalo :)

    Stray Alley

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Veľmi dobre vyzeráš na fotkách:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To tetování vypadá v těch plavkách fakt stylově :) A v restauraci jsem ticho, nemám odvahu :D + spojení "vyčerpávajúce ničnerobenie" mě fakt pobavilo :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. super fotky, máš skvelé plavky! :)
    http://fashionbynitaxxx.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. stazujem sa, uz neostanem len hlupo sediet. naposledy v sobotu ked sme si objednali ladovu kavu, a tu nam priniesli v porcelanovej salke na caj, bola uplne tepla a len so slamkou!! casnicka sa nas pytala, a ako si predstavujete ladovu kavu?? a nakoniec vysvitlo, ze nam urobili obycajne presso a dali do toho kocku ladu!

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Oooo, no aká ľadová káva. Mne sa to isté stalo v Prahe, keď nevedeli, čo je to frappé, tak vravím, že si dám ľadovú kávu. No doniesli mi kávu zriedenú s vodou s nejakým ľadom. Fakt pochutinka.

      Odstrániť
  6. keď je toho veľa tak sa sťažujem. napr. keď mi donesú teplý alkohol (a toho veľa nepijem, takže keď si dám, vytočí ma to), dokonca ľad nie je tam kde má byť. minule mi barmanka spravila cuba libre - zliaty rum kofolou za 5€ tak to ma úplne vytočilo, ešte sa aj dotknutá cítila, že veď čo mu chýba :D
    pri jedle si našťastie vyberám podniky na ktoré počujem iba chválu.
    a inak také lietadlo bolo aj v piešťanoch, tiež tam bol nejaký podnik, ale neviem ani čo, lebo ho zavreli keď som bola ešte krpec, no až tento rok ho rozobrali, chýba mi. vždy návštevníkov piešťan vítal pri vstupe do mesta.
    a fotky sú super, a okuliare najlepšie! neznášam preplnené pláže, preto dovolenky vyberám neskoro a veľmi opatrne.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Máš dokonalou postavu snů!!
    Fakt nádhera a ty tetování super!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D haha, postavu snov určite nemám, ale veľmi si ma potešila, že aspoň niekto si to myslí :D.

      Odstrániť
    2. No prepac ale ja si myslím ze na tvoj vek je ta postava nic-moc....treba začať makat čím skôr lebo uz sa to bude len zhoršovať.Brusko je dosť ovisnute,nemáš pas,nohy ani nevravim.Cvicenim sa to dá všetko dosiahnuť :) Ber to ako radu a nie ako hejtovanie

      Odstrániť
  8. Fotky sa vám fakt veľmi podarili a ten klobúčik sa mi tiež veľmi páči,podobný zháhaň už dlho ale asi som príliš vyberavá,pretože mi vždy na nich niečo vadí..:D ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Muselo byť super, plavky máš skvelé :) Kedysi som sa nesťažovala, ale teraz sa už odvážim, keď je niečo veľmi zlé. Nechcem nikomu ublížiť, stále mám ten zlý pocit, ale myslím si, že taká kritika môže (aj nemusí, keď sú zadubenci) podnik niekam posunúť. Našťastie mám čuch na dobré reštiky a väčšinou som spokojná :D

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Pekné fotky. Je možné, že si natrafila akurát na blbú smenu, pretože bola som tam niekoľkokrát a vždy som bola spokojná. Inač na ktorej časti Domaše ste boli?
    Juliana

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :). Naozaj? Tak možno, ale neviem, či tam ešte niekedy pôjdem. A boli sme na Domaša - Dobrá.

      Odstrániť
  11. super postava Bekinaaa!! mačka si najväčšia v tých plavkách..plus okuliare vyzerajú na fotkách nebezpečne dobre!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ďakujem mojaaa, vieš, keď si preč, nemám sa s kým deliť s čokoládkami :D ale ešte to vylepšiť treba. Okuliare tie sú veľmi fotogenické, zožeň aj ty nejaké a budeme frajerky! :D

      Odstrániť
  12. ja mám tiež rada také leňošenie. a neznášam preplnené pláže :D
    veľmi pekné fotky :) tá reštika z vonku vyzerá naozaj zaujímavo.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. ničnerobenie je jedna z mojich obľúbených činností. === AJ MOJAAAA O:)
    ja sa v podnikoch stazujem aj sa viem dobre nasrat ked su hnusni :DD radim vsetkym, je to dobry sposob ventilacie

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Ja som do Domase odvahu vliezt nenabrala :D

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Moje mamka si tyhle bikiny koupila, jsou skvely. Ja ji je moc zavidim, protoze ja na ne nemam odvahu. Umackavaji mi prsa, coz vzhledem k velikosti mych spodnich partii neni moc dobry. :D:D A tobe seknou, i ten klobouk ti sekne.

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Krasne plavky, sekne ti to ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook