SAVE YOUR SOUL

12.6.13

11 done
Viem, že veľa z vás bolo zvedavých na moje druhé tetovanie, tak som pre vás nafotila tieto fotky. Na to, že to bolo po ťažkej noci, tak tam vyzerám celkom dobre...Tetovanie som si dávala koncom marca tohto roku, presne rok od prvého tetovania (vyšlo to na deň presne!). Neviem, či to je náhoda, ale oba razy som sa dala tetovať po nejakej významnej životnej udalosti, ktorá ma posunula ďalej, a hlavne, keď som sa vnútorne zmenila. Moje tetovania majú pre mňa veľký význam, pripomínajú mi, čo som prežila a dodávajú mi istým spôsobom silu. Prvé, ,,I´m strong", ktoré mám na ruke, je venované primárne môjmu ockovi, vypovedá o tom, že napriek bolesti, smútku a strachu dokážem zvládnuť všetko. Druhé, ,,Save your soul before you´re too far gone and nothing can be done", ktoré mám na rebrách, je (okrem toho, že je to všeobecná životná múdrosť :D), hlavne ochrana pred zlomených srdcom, egom, osobnosťou...Väčšinou nevieme ovplyvniť, komu budeme veriť, kto nám bude klamať, koho budeme milovať, kto nám bude chýbať, ale vieme zabrániť tomu, aby sme na konci dňa neležali zlomení v posteli a lapali od bolesti po dychu. Pretože akokoľvek milujeme, vždy, naozaj vždy vieme, či nás tá láska (čokoľvek) robí šťastnými. Ak nie, utečme. Čo najskôr, inak nás to stiahne tam, kde si už nebudeme istí ničím, ani sami sebou.

Text som mala vybratý už dlho, je to úryvok z mojej obľúbenej piesne Never Think od Roba Pattinsona, ktorý som trochu upravila, kvôli dĺžke textu a opakovaniu slov. Čo sa týka fontu, tak tam som mala viacerých favoritov, nakoniec vyhral tento, hoci som si ho tiež ešte sama mierne zmenila. Ako vidíte, sama na sebe preferujem ,,textové" tetovania, mám ich naplánovaných ešte pár, tretie bude určite nejaký quote od Damiena Ricea. 

1 page
4 done
photos by Foly

You Might Also Like

32 komentárov

  1. předposlední fotka super!!! zajímavý text, hned si jdu tu písničku pustit... + sama mám taky ráda texty, ze tří tetování mám dva.. a další jsou na řadě :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. velmi pekne! a neprezradis kde ti to tetovali? :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mňa stále viac ako tetovania zaujme príbeh za nimi :) ja mám si dať tiež nejaké na jeseň, mám asi 4 a neviem sa rozhodnúť, kt. skôr :D
    a tá fotka, kde ležíš na posteli mi vyrazila dych, prekrásna

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásne fotky :) Nepáčia sa mi gýčové tetovania, ktoré si ľudia dávajú len, aby zaujali, ale tvoje sú krásne. Najviac sa mi páčia iba tetovania s textom, ktorý ti niečo pripomína :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. 3.fotka je naj a pri čítaní textu som čakala, že kedy napíšeš, že tretie tatoo bude niečo od damiena :))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. druha zospodu je uplne najfantastickejsia :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Peknucke tattoo ;)Tie fotky vyzeraju velmi vkusne a dobre...

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Krásna si na tých fotkách a tetovanie je úžasné!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Pkene, take nieco by som si dala aj ja, ak by som sa niekedy dala tetovat, ze by sa to dalo bezne zakryt a odhalit len v spesl situaciach :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. tieto fotky ma za poslednú dobu zaujali asi úplne najviac a úplne z nich niečo vyžaruje, takže chválim chválim! a tetovanie je mega, páči sa mi ak si niekto dáva tetovanie, lebo pre neho niečo znamená.. nie nejaké nezmyselné ornamenty, ktoré nemajú žiadny význam

    OdpovedaťOdstrániť
  11. zatiaľ tvoja najlepšia séria fotiek! :) očividne prebdená noc má svoje čaro.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. pekné aj pekne napísané (myslím tým aj text v poste). a druhá fotka odspodu je naozaj super

    OdpovedaťOdstrániť
  13. velak pravda s tim, ze vime, jestli nas ta laska dela stastnymi. dobry

    OdpovedaťOdstrániť
  14. velmi pekne. no ja pri texte / fonte preferujem osobnejsi nadych-napr vlastnorucne napisane, napr moje slovo mi napisal moj manzel . atd :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :). áno napadlo to aj mňa, ale nakoniec som sa rozhodla pre tento font. Ty to máš super, že manželovo písmo :). Vidíš, ďalšie tetko si dám s textom, čo napíše moja mamka :).

      Odstrániť
  15. becca, tak najprv ti chcem povedat, ze na tvoj blog chodim pravidelne a podla mna si najlepsie slovenska blogerka, pridavas casto, kvalitne, originalne......ale hlavne - vzdy ma novy post potesi a inspiruje - nie len v zmysle - oblecenie, styl, kombinacia farieb a pod...ale skor mi doda energiu a chut do zivota ( viem ze niektori ludia to mozu pokladat za debilinu, kedze ide len o modu ale proste to tak citim)
    takze velke DAKUJEM :)
    jasne ze tento post je mega jak vzdy :) :D
    btw....odveci a trapna otazka :D --nechces sa prihlasit do nakupnych maniaciek? musim sa priznat ze som podlahla tomuto znacnemu vymyvaniu mozgov a sledujem skoro kazdy diel a velmi by ma potesilo keby tam prisiel niekto vkusny .....mala by si nad tym minimalne popremyslat ked sa ta to pyta tvoja fanynka :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veľké ďakujem, práve som vstala a táto správa mi naštartovala deň :). Veľa to pre mňa znamená, naozaj ďakujem.
      A priznám sa, že ja som sa tam asi pred dvoma týždňami už prihlásila, ale tak natáčajú zatiaľ len v BA :D. Ale verím, že keď pôjdu aj inde, tak ma vyberú, ja som taký televízny typ :D.

      Odstrániť
  16. nnooo pecina! hlavne teda pekné podpazušie na predposlednej;)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Presne taketo tetovania sa mi pacia, maju pribeh. :) Inak myslim, ze dalsie si das niekde do okolia klucnej kosti, ale to je len taky moj pocit. :D A ak ta vyberu do nakupnych maniacok urcite daj vediet, ja by som na teba bola fakt zvedava. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Mne sa moc dlhe texty nepacia ale tie kratkke ano.tiez mam v plane si po lete nejake dat,nejake ktore mi nieco pripomenie vzdy ked nan mrknem:)

    OdpovedaťOdstrániť
  19. krásný fotky a překrásný tetování... taky se teď chystám na žebra a taky to bude text ale chci ještě nějaký malůvky kolem... no a pak mám v plánu spoustu další :D

    OdpovedaťOdstrániť
  20. ďalšia bude quote od Damiena Ricea? you kill me!!! najlepší nápad, aký som dnes počul...

    mám sa aj opakovať, že krásne fotky?

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Väčšinou nevieme ovplyvniť, komu budeme veriť, kto nám bude klamať, koho budeme milovať, kto nám bude chýbať, ale vieme zabrániť tomu, aby sme na konci dňa neležali zlomení v posteli a lapali od bolesti po dychu.

    - word.
    :)

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  23. to tetovanie vyzerá super aj ja chcem niečo jednoduché v tom štýle:) môžem sa ťa sýtať čo presne je to za typ písma?

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook