L´Oréal Wild Ombrés Event

14.5.13

Pamätáte si, keď som mala ešte dlhé vlasy a veľa z vás sa ma pýtalo, ako som si urobila ombré? V tej dobe som si ho spravila sama, na dvakrát. Tento trend je už dlho na výslní a ja sa ani nečudujem. Vlasy netreba dofarbovať, je to príjemné svieže oživenie, ktoré si môžu dovoliť úplne všetky dĺžky a odtiene vlasov, a aj všetky vekové kategórie. Teraz L´Oréal prináša nové farby na vlasy Wild Ombrés, ktoré vám ,,výrobu" ombré efektu uľahčia. Mala som možnosť zúčastniť sa aj s ostanými blogerkami na akcii, kde nám PR manager Tereza a vlasová stylistka Markéta Dub tieto farby predstavili. Čím si ma získali?

1. Odtieň. Keď som si ombré robila prvýkrát, veľmi dlho som si vyberala blond farbu. Aby ladila s mojimi vlasmi a hlavne, hlavne aby mi ich aj naozaj zosvetlila. To sa mi podarilo iba v prvom prípade, keď som si robila ombré niekedy v októbri minulého roka, rozdiel som ledva zbadala. Našťastie, farby Wild Ombrés tento problém preskakujú. Sú rozdelené do troch odtieňov (tmavá blond, svetlohnedá a tmavohnedá), takže si ich automaticky viete vybrať podľa svojej farby vlasov.

2. Zosvetlenie. K tomu asi ani nemusím nič hovoriť. Tieto farby vám vlasy stopercentne zosvetlia. Takže sa nemusíte báť, že si kúpite farbu a na vašich vlasoch sa to nijako neodrazí, tak, ako sa to kedysi stalo mne.

3. Nanášanie. Pri nanášaní farby som mala vždy ťažkosti s rovnomerným nanesením farby na konce vlasov. Mám ich síce jemnejšie, ale celkom husté a tým pádom som sa dosť dlho pasovala s farbou, aby sa dostala všade. V balíčku Wild Ombrés máte malý hrebienok, na ktorý nanesiete farbu a včešete do vlasov.

4. Variabilita. Je len na vás, aké ombré si spravíte, či ho chcete mať nenápadné akoby od slnka alebo výraznejšie. Alebo či ho chcete mať len na končekoch alebo od trochu dlhšie. Všetko záleží len na vás. Od toho, aký odtieň farby si vyberiete a ako dlho necháte farbu pôsobiť. Farba sa má nanášať vždy odhora a rovnomerne po oboch stranách (ako vidíte na obrázku), aby bola smerom dole vždy svetlejšia.

5. Cena. Tieto farby stoja okolo 200 kč / 8 eur, čo je neporovnateľne menej ako u kaderníka, navyše výsledok bude vždy taký, aký si želáte.

A čo vy a ombré? Skúsili ste, uvažujete alebo ste proti? Ja sa priznám, že som neodolala a šla do ombré znova. Veď zmena je život :). Výsledok uvidíte už čoskoro.

7 done
Čakalo nás skvelé občerstvenie a tiež kozmetické novinky, ktoré sme si mohli na vyskúšanie odniesť :).

Spoznala som beauty blogerky! Zľava: Rendy, Petra, Klára, Stannah, Terezka z L´Oréal a Lena
Je super, že vďaka blogu mám možnosť spoznať nových ľudí s podobnými záujmami. Som za to naozaj vďačná. Ďakujem Tereze za pozvanie, veľmi som si to užila :).

photos by me and Petra

You Might Also Like

19 komentárov

  1. Ja sa tešim na tieto farby, už ich mame aj na svk??? Ja mam ombre od kaderničky a už by som nemenila... Ale určite vyskúšam tieto farby tešim sa:)) je toho už všade veľa ale keď je to také pekné:)))


    Littlecurlykate.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. musím si ji koupit, strašně moc bych chtěla vyzkoušet ombré :) akorát raději počkám až budu mít po maturitě, kdyby se mi to náhodou nepovedlo :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Také stretnutia musia byť fajn :) Mne sa ombré veľmi páči, len som si nikdy nefarbila vlasy (7. ročník základnej sa neráta), tak sa bojím takých zmien. Ale teším sa na tvoj výsledok :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. je supr, že už to někoho napadlo s těma barvama:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. som zvedavá na nejakú recenziu na tie farby, ale nápad super:)

    http://yn-spire.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ja som mala blond ombré nejak dva roky dozadu, potom som sidala ružové, potom naružovo celé vlasy a fialové ombré a teraz som zas hnedovláska tak rozmýšľam, že pôjdem do toho ale asi nejakým odfarbovačom za 4 eurá len, sa mi zdá veľa za farbu ktorú dám na konce len vyhodiť 8 eur :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. uz som ta videla na blogu beauty blogerky, tej v tej bielek kosielke, a velmi ti to pristane! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ombré som ešte neskúšala, ale sestra má na pláne, tak uvidíme :)
    Pozývam ťa na moju prvú giveaway. Budem rada, ak sa zúčastníš. :)
    http://thebestmakeupissmile.blogspot.sk/2013/05/giveawaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay.html

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Odpovede
    1. Nemyslím, inak by s tým asi neprichádzali na trh :).

      Odstrániť
  10. Moc ráda jsem tě poznala, a doufám že jsme se neviděly naposled. Bylo to skvělé odpoledne ! Díky za něj ;).

    OdpovedaťOdstrániť
  11. joj konečne aj u nás, s maminou už dlho chodíme obzerať, že kedy sa dostanú k nám, len jediná nevýhoda, že teraz bude ombre na každom kroku :/
    mne sa to stále páči, aj keď je to už tak trochu mimo, jemne slnko vytiahnuté vlásky nikdy nie sú na škodu, síce mne sa robí ombre aj samo od seba :P

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Mne tiez ombre najprv nechytilo, az na druhykrat, aj to jemne... Cakala som na tieto farby, ale strasne dlho im to trvalo, kym ich zacali distribuovat aj k nam..

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Už som si ani nepamätala, ako si vyzerala s dlhými vlasmi, tak som to musela kuknúť a teda riadna dĺžka to bola :)
    D.

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Také jsem tě moc ráda poznala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. toto ombre si v anglicku kupujem od septembra minuleho roku,ach to slovensko...

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Mne to na mrte tmavo hnede vlasy vobec nechytilo a to som to mala na hlave hodinu. Zbytocne vyhodenych cez 8€ :-(

    OdpovedaťOdstrániť
  17. mne to tiež ani pána nechytilo...

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook