Day & Night Make - up

7.5.13

Po článku o manikúre som pre vás pripravila článok o tom, ako sa líčim. Už niekoľkokrát som spomínala, že čo sa týka kozmetiky, nie som žiadny expert. Prezentujem len to, čo mám rada, či už sú to produkty alebo spôsoby. Budem samozrejme vďačná za rady a tipy na vaše vychytávky. V bodoch som zhrnula pár mojich obľúbených produktov a krokov, ako ich používam, či už cez deň alebo večer.

1. Na jar potrebuje moja pleť hlavne dýchať a ja cítim veľkú potrebu používať čo najmenej líčidiel. Keď mám opálenú pleť, nepoužívam už ani BB krém, avšak teraz to zatiaľ nie je možné. Pokiaľ hľadáte niečo ľahké a vzdušné, odporúčam vám BB cream Garnier Miracle Skin Perfector. Na toto ročné obdobie je ako stvorený, pleť nezaťažuje, hydratuje a nemastí. Dokonca nepoužívam pod neho žiadny krém (ja viem, že to je jeho podstatou, ale ja som to nemala vo zvyku). Ak je to potrebné, nerovnosti prekryjem korektorom. Nikdy nevynechám púder.

2. Jedna vec je podľa mňa dôležitá, ak nie priam najdôležitejšia - obočie. Aj keby som si nemala dať ani len špirálu, obočie si musím upraviť. Mám naň trochu úchylku, sledujem obočia iných a komentujem ho. Každý sme nejaký, no :D. Ako vidíte, som rozhodne za hrubšie obočia. Na tenké čiarky som alergická, pretože obočie dotvára celkový výraz tváre, dokážeme ním veľa pokaziť a taktiež veľa vylepšiť. Ja si obočie zvýrazňujem hnedou ceruzkou tak, že ňou robím jemné čiarky, ktoré potom rozmažem kefkou.



3. Na oči používam zlato-hnedé tiene Maybelline, linku (občas) a špirálu. Na viečka však vždy nanesiem púder, aby tiene vydržali čo najdlhšie.
Večer k zlato-hnedému tieňu pridám aj čokoládový na vonkajší kútik viečok a jemne aj pod dolné mihalnice.

4. Výrazné farebné pery sú moja parketa. Milujem rúže a nosím ich (občas) aj počas dňa, večer ma však bez rúžu rozhodne neuvidíte. Najprv nanesiem balzam a potom rúž. Na to, aby som mala pery dokonale namaľované používam malý tenký štetec. Prebytočnú vrstvu otlačím do vreckovky a pery na záver prepudrujem. Takto vydržia dosť dlho.


photos by me

You Might Also Like

10 komentárov

  1. čo je to za rúž a aký štetec naň používaš? je krásny :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. BB od Garnieru, uz nie, dakujem :D po tvojom odporucani mam BB od Skin79 a nemienim sa ho nikdy vzdat! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. jéééj aké krásne sú tie fotky takto s kvietkami! fakt super nápad!
    počuj a pery sa nemajú púdrovať pred nanesením rúžu? či som mimo?:D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. BB od Garnier taky použivám, akorát mám po něm dost mastnou pleť, takže musím hodně pudrovat :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. jednoduché a pekné líčenie:)

    http://yn-spire.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. bože, zatvor si už tie ústa, vyzerá to komicky, inak rúž pekný

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Jé , moc pěkný make-up ! :)))

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tiež som alergická na tenké vytrhané obočia :D Tie moje si upravujem tieňmi na obočie od Oriflame, podľa mňa sú veľmi fajn :) A tieto koláže pôsobia krásne jarne, s tými kvetmi je to skvelé :)

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook