NAO do Brasil event

15.2.13

Včera som sa zúčastnila party, ktorá sa konala pri príležitosti otvorenia nového obchodu NÃO do Brasil v Prahe. Priznám sa, že som o tejto brazílskej značke už počula, ale nič konkrétne som o nej nevedela. S kamarátkou Benitkou sme dorazili na party a zaplavila nás vlna tisícky farebných tenisiek. Tie majú dizajn typický pre túto značku, v ponuke sú však rôzne farby, vzory a materiály. Je ich naozaj neskutočné množstvo, mne sa najviac páčili tie z lakovanej umelej kože. Mimochodom, tieto tenisky sú úplne eko, celé sú vyrobené z recyklovaných materiálov, čo sa mne osobne veľmi páči. Taktiež je mi sympatické, že tieto topánky sú dostupné vo všetkých veľkostiach. A tým myslím naozaj vo všetkých, od tých najmenších pre malé deti až po nadpriemer, do ktorých by sa nejaké to bábätko kludne aj skrylo.
Na party vládla skvelá priateľská uvoľnená atmosféra, musím povedať, že to bola jedna z najlepších akcií, na ktorých som vďaka blogu bola. Spolu s Benitkou sme sa cítili viac ako dobre. Výborné drinky, víno, hudba, občerstvenie a príjemní ľudia mali na svedomí, že sme sa zdržali pomerne dlho. 
Obchod NÃO do Brasil na Zlatnickej 12 je jediný vo východnej Európe, takže sa tam určite skočte pozrieť.

photos by me and Benitka

Ďakujem Alice za pozvanie :).

You Might Also Like

6 komentárov

  1. super fotky. ale tieto tenisky nie su pre mna :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. obchod je můj sen! :D :D vypadá to ta suprově :) a to jídlo muselo být vynikající :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. hmm krása :) asi by som si ani nevedela vybrať :D

    môj blog:
    styllin.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Je mi líto, že jsem to na tu akci nestihl, ale brzy se do toho obchodu musím podívat. Už dlouho jsem neviděl takto plnou polici s velikostí 47! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Skvělé boty a mají ted v ČR nový eshop pod http://www.boty-praha.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook