Bathrooms

28.2.13

Máme v Prahe super byt. Bez debaty. Kuchyňu sme si prerobili podľa vlastných predstáv a možností, ale s kúpeľňou veľa nenarobíme. To, čo sme mohli, sme už upravili, je to také retro s dievčenskými detailmi a v prvom rade s dušou. Občas sa však prichytím pri tom, že fantazírujem, ako by som tú našu kúpeľňu prerobila, ak by som mala väčší balík financií navyše. Stalo sa mi to aj dnes. Napríklad ten prvý obrázok je celkom ideálny. Dve umývadlá (pre mňa a pre Foly), jednoduchá čiernobiela kombinácia, do ktorej by sme pridali farebné detaily a ešte aj práčka sa tam zmestí. Chcela by som mať práčku v kúpeľni a tá by sa tam zmestila, keby sme mali sprchovací kút (tie mám radšej ako vane). Vzniklo by tam viac úložného priestoru. 
Keďže tu už dlho nebol interiérový post, tak som si popritom snívaní nazbierala inšpiračné obrázky a vytvorila z nich koláže tak, aby spolu ladili. Páčia sa vám? 


collages by me, pics from weheartit.com

You Might Also Like

16 komentárov

  1. veľmi pekná inšpirácia aj spracovanie koláží :) a tá čiernobiela kúpelnička je krásna a štýlová.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Většina je sice nepraktická (například ty dřevěné podlahy, u nás doma vypadaly dobře asi půl roku a pak začaly černat), ale dívá se na ně pěkně. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Aj mne by sa niečo takéto luxusné, vkusné a hlavne iné ako klasická paneláková kúpeľňa s ktorou človek už nič neurobí, páčilo. Veľmi pekná inšpirácia :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. mať jednu z týchto kúpeľni a nič mi netreba :DD

    OdpovedaťOdstrániť
  5. joooj vedela by som si vybrať! hlavne tie skvelé zrkadlá, tie by som si vedela u nás predstaviť

    OdpovedaťOdstrániť
  6. určitě bych si tam vybrala, hlavně ten první obrázek, to je super, potom vana pod oknem! to je sen!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. strašne mi vadí že nie su biele medzery medzi obrázkami
    a najviac sa mi páčia šupiny ako kachličky, drevený obklad a biele tehly

    OdpovedaťOdstrániť
  8. mne sa najviac páčia čiernobiele kúpeľne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. to jsou neskutečny interiery. ja koupelny uplne miluju, skoda, ze ta moje je asi metr krat metr a da se s ni udelat jeste min :D

    OdpovedaťOdstrániť
  10. To jsou nádherné obrázky...hned bych si vybrala :D
    Jsem nová čtenářka:)

    www.lucieglam.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Mne sa zas strašne páčia vane na nožičkách, a vždy snívam o tom, že takú raz budem mať v kúpeľni, spolu so starožitným zrkadlom, tak raz uvidíme :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. chcem mať tisíce domov a v každom inú kupelku juj :D

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Ahoj, na fotkách nejsou moc vidět toalety, což je pro mě docela škoda, protože právě nějakou sháním. Mohl by mi někdo doporučit nějakou značku? Často slýchám, že nejlepší jsou italští nebo španělští výrobci, je to tak? Měla bych zájem, pokud možno, o toaletu a bidet. Díky za rady, Zuzana

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook