Tattoo inspiration

9.1.13

Plánujem si dať druhé tetovanie, konkrétne na svoje narodeniny vo februári. Keďže sa mi nahromadili inspo fotky v počítači, podelím sa o ne s vami. Väčšinou sú to slová a texty, keďže sama už jedno mám a to ďalšie bude taktiež text. Aj miesto už mám vybraté, ale to sa nechajte prekvapiť alebo hádajte v komentároch.
Máte aj vy tetovanie? Plánujete si raz nejaké dať? Alebo ste úplne proti?

photos from my weheartit.com

You Might Also Like

25 komentárov

  1. mne sa tetovania kym su jedinecne a vkusne pacia, ale tym ze ich ma kazdy sa stavaju komercnym a tym padom nechutnym pre mna :D
    No ale kazdopadne vela stastia k vyberaniu novej.. som uz zvedava

    OdpovedaťOdstrániť
  2. pekne foto, ja sa tetovani zdraham, i ked na inych sa mi neskutocne pacia, hlavne ako tieto mini textiky a vyroky. Az sa dam dokopy tam snad jedno si dam na tajne miesto.Mne sa celkom paci krk a ruky a zapastia

    OdpovedaťOdstrániť
  3. je to krásne,ale tieto nápisy mi prídu ako nejaká vlna trendu :P a čo sa týka tattoo tak by som sa skôr riadila pocitmi než fotkami :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já si plánuji dát tetování už nějakou dobu a taky by to měl být text, přesněji slova, která jsou pro mě maximálně důležitá, jako láska, přtelství, důvěra, štěstí a víra;)Těším se na to tvé;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. súhlasím s prvým komentárom,tetovania ako love,hope,forever young alebo lastovičky sú veľmi populárne a uplne strácajú na originalite.Ked raz nájdem niečo,o čom si budem myslieť že má naozaj pre mna väčší význam,neváhala by som si to nechať vytetovať.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. krásná tetování, dokázala bych si mezi nimi vybrat :)
    už jedno tetování mám, vzadu na krku :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. tetovanie si určite chcem dať :) bude to asi jeden latinský nápis a pôjde na bok aby nebol až taký viditeľný :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. no tak to je jasne ze chces napis na rebra, tam chcem aj ja! aky text si ides dat? ja uz mam presne vybrate, len teda studijko musim poriesit vies o nejakom dobrom v prahe?

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Moc hezke fotografie :) Ja si planuji dat foo fighters pod prsa, presne, jak to ma slecna na prvni fotografii :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. tetovania sa mi naozaj páčia a na 18-te narodeniny si nejaké plánujem nechať spraviť. lastovičky, forever young a takéto záležitosti mi už tiež prídu dosť neoriginálne, ale zasa dá sa upraviť si ich po svojom, aby boli nejakým spôsobom jedinečné.
    ja plánujem asi nejaký nápis, niečo mne osobne blízke.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ja by som si tiez chcela dat kedy neviem ked sa ňieco v mne udeje zatial asi nie muselo by to byt nieco specialne a proste moje a pacimsa mi to na zapesti a na krku alebo na nohe a chodidle...rozmyslala som i nad krizom na zapeste taky malicky tak uvidime ludom v mojom okoli by to vadilo tak uvidime


    Ale krasne fotky a som zvedava na tvoje new

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Tak tohle se fakt šikne! :-) Jsem ráda, že jsi takový post udělala. Chci si nechat udělat tetování a děkuji ti za inspiraci kam :-)

    Pavlína

    OdpovedaťOdstrániť
  13. krásne fotky :)
    nejdem tipovať ,som zvedavá, aké si dáš.
    ja by som si niekedy v budúcnosti chcela dať niečo na zápästie.

    OdpovedaťOdstrániť
  14. mám zrovna nové, ted na blogu :D
    jinak se mi líbí ty čmárancovité, ale na ruku bych si asi žádný rozsáhlý nápis nedala

    OdpovedaťOdstrániť
  15. mám ich už 5 a bude ich viac a viac a viac :)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Ja by som chcela tetovanie..a veľmi :) No trochu sa bojím toho, že keď budem stará tak to nebude moc pekne vyzerať, takže ešte uvidím :/

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Ja by som tetovanie chcela na nohe pri členku, lenže kvôli tomu, že študujem prekladateľstvo a tlmočníctvo, tak by to veľmi nebolo možné. Teda, aby bolo viditeľné počas tlmočenia...tak možno iné miesto, také neviditeľné :D

    www.seesimona.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  18. tetovaníčko mám a plánujem ďalšie, najradšej by som bola pokerovaná celá, škoda, že to ľudia u nás na Slovensku neberú s takým nadhľadom ako v zahraničí :/ PS: vybrala si krasne fotky :)

    Sis

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Ja som si vravela, že si dám tetovanie, ak ma vezmú do Zlína na výšku :D nevzali ma, za čo som s odstupom času paradoxne vďačná a tetovanie by som dnes už asi nechcela. Ale to je moja náladovosť :)

    Inak sa mi páčia, veľmi! Na druhých, skôr krátke a zmysluplné frázy ako obrázky.
    Super výber!

    OdpovedaťOdstrániť
  20. ja mám 8 tetovaní :D a budem pokracovat :P

    OdpovedaťOdstrániť
  21. mám a jak se říká - jestliže je člověk jednou tetovaný, u jednoho rozhodně nezůstane:) plánuji teď na začátku roku druhé:))

    OdpovedaťOdstrániť
  22. tetovania su pre basistov a grazlov, fuj

    OdpovedaťOdstrániť
  23. tetovania priam milujem (avšak žiadne-zatia- nemám) čím viacej o tom uvažujem tým viac ho chcem, tým viac ich chcem a tým skorej ich chcem :) ... som zvedavá aké to bude :) (btw, aj ja som februárová ...xx )

    OdpovedaťOdstrániť
  24. Tetování mám jenom dvě, a plánují další dvě, je to lákavé mít další a další.

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook