Never Think

26.1.13


Never Think patrí medzi moje najobľúbenejšie skladby vôbec. Má rôzne verzie, pod názvom Too Far Gone ju spieva Sam Bradley, ale ja najviac milujem Never Think od Roberta Pattinsona a prezradím vám, že moje ďalšie tetovanie budú slová práve z tejto piesne. Nedávno som objavila skvostný cover od chlapca, ktorý sa  volá Jay Rodger. Rozhodla som sa natočiť vlastný klip k tejto verzii od Jaya, inšpirovaný videom Marcusa Fostera k skladbe I was Broken (ktorú mimochodom prespieval aj Rob Pattinson). Teraz, keď ste nabití informáciami, si pustite tento výtvor. Dúfam, že sa vám bude páčiť, som naozaj zvedavá na váš názor :).

Za pomoc pri natáčaní ďakujem Foly. Plus, majte pochopenie, je to moje prvé video, fakt som sa snažila, pokiaľ sa vám bude páčiť, možno by sme v natáčaní pokračovali.

You Might Also Like

22 komentárov

  1. jo to video má niečo do seba :) mohla by si v tom pokračovať aj ďalej, bola by som zvedavá kam sa posunieš :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásna pesnička, video ešte krajšie...úplná herečka si :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. nadherne video, byla bych pro castejsi prispivani :) a uz delsi dobu se te chci zeptat jestli si barvis vlasy? popripade jaka je tva prirodni barva a jakou barvou si vlasky barvis, dekuji

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) teraz nemám zafarbené vlasy, len sa mi už asi aj vymyl šampón. Keď mám inú farbu, tak je to vždy len od šampónu, ale neviem ti povedať, aká farba ani odtieň, pretože je to vždy niečo iné :).

      Odstrániť
  4. Ježiši to je krása! Mně se od něj nevíc líbí Let Me Sign, tu bych mohla poslouchat pořád dokola klidně celý den :-) http://www.youtube.com/watch?v=TPe5WJgBClA

    OdpovedaťOdstrániť
  5. záber (napr. o 1:15) je z Vášho okna? och!!!

    (vlastne všetko sa mi páči... ale výhľad je meganajviac)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, to je z nášho okna :)...ako my vravíme, nikto to nemá dokonalé, iba my :D.

      Odstrániť
  6. super to je, hodí sa to k tej pesničke, takú atmosféru dobrú to má...
    cara mia

    OdpovedaťOdstrániť
  7. tak okolo druhej minuty sa tvaris fakt hnusne... a hnusne je aj to ze neodpisujes na komentare ked sa ta niekto nieco pyta...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ha, vďaka :D. A odpisujem, ale chvíľu mi to trvá, dnes mám skúšku, tak sa ešte musím učiť. Trochu trpezlivosti :).

      Odstrániť
    2. sorry, nechcela som aby to vyznelo tak hnusne...

      Odstrániť
  8. to video je super! a úplne si viem predstaviť Foly ako pobehuje s ventilátorom okolo teba :D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Až niejak 4:50 som našla výraz, ktorý absolútne zodpovedá tomu, ktorý by som priradila k tej pesničke, neviem zrazu si mala v očiach niečo extra special :) možno krehkosť. Inak hodnotím video veľmi pozitívne, naozaj pekná práca :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. no neviem ci sa to da nazvat spevom.....skor sepkanie,to co predvadza Patizón :D alebo taka slaba uspavanka....

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Never think is my favourite!

    http://idontreallygiveashitdotcom.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Dievcata, tak toto fakt nie.. Ked chcete dalej natacat, tak si minimalne zaobstarajte stativ, tie roztrasene jazdy naozajnie su umelecke... A chyba tomu akakolvek dynamika, akoze je to pomala pesnicka, ale aby slo cele video v jednom monotonnom pomalom tempe... Myslienka ziadna, tie vyhlady z okna su uplne WTF, rovnako aj jazdy cez fotky... Akoze je pekne, ze si sa tam ukazala a tak, ale neviem... Bud si o tom nieco nastudujte, napozerajte alebo radsej netocte dalsie veci. Alebo ked uz chcete videjka, tak tomu dajte max 2 minutky, 5 je mega vela, a hlavne na takto nudne video. Su tam aj pekne zabery, ale stracaju sa v mnozstve tych zlych a zbytocnych.
    Je mi jasne, ze ma teraz nenavidite, ale trochu konstruktivnej kritiky namiesto 30x "jeej nadherne" podla mna nie je na skodu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie v pohode:) Sme sa inšpirovali tvojím videjkom...you know;)

      Odstrániť

Find me on Facebook