Diamond Collection Prestige BB Cream Skin79

22.12.12

BBcreamshop.sk mi dal možnosť vyskúšať ďalší z ich produktov. Vybrala som si Prestige BB cream z Diamond collection od Skin79. S touto značkou som bola nadmieru spokojná pri predchádzajúcej spolupráci. Ako mi vyhovoval tento BB krém sa dozviete v pokračovaní článku.

Budem sa opakovať, ale BB krémy od Skin79 (aj Missha), ktoré som doteraz vyskúšala, boli perfektné. Prvý, klasický Skin79 BB cream som už spotrebovala, preto som sa ponuke od bbcreamshop.sk veľmi potešila.
Diamond Collection Prestige BB Cream (trochu dlhý názov :D) som si vybrala z viacerých dôvodov. Verila som popisu na stránke bbcreamshop.sk, ktorý ma doteraz nesklamal. Tento krém sa hodí pre všetky typy pleti, vyhladzuje pokožku a zakrýva akné, reguluje tvorbu kožného mazu a netreba pod neho použiť hydratačný krém.

1. bez mejkapu 2. s BB Diamond krémom 3. s BB Diamond krémom a púdrom

Ako vidíte, nemám práve ideálnu pleť, zvlášť teraz v zime je to naozaj ťažké, pretože niektoré časti sa mi mastia a niektoré sú naopak veľmi suché. Pridajme k tomu ešte začervenania a je vám jasné, že nájsť vhodný make-up pre moju pokožku je náročná úloha.
Nerada používam ťažké a husté make-upy, ktoré síce majú vysokú kryciu schopnosť, ale ja sa s nimi necítim prirodzene, mám pocit, že mám na tvári masku. Vždy som si ich miešala s podkladovými hydratačnými krémami, takže som si vlastne vyrábala svoj vlastný BB krém :D.
Teraz to už samozrejme robiť nemusím. Čo sa týka Diamond Collection Prestige BB krému, splnil všetko, čo sľúbil. Nie je príliš hustý a ani príliš riedky (o trošku riedkejší ako klasický ružový BB cream), výborne sa rozotiera a naozaj pod neho nie je potrebné použiť krém. Oceňujem aj to, že stačí malé množstvo krému na celú tvár. Pleť hydratuje, kryje nedokonalosti, a hlavne, nezvýrazňuje suché partie ako väčšina make-upov v tomto ročnom období. 

Možno jedinú nevýhodu by som videla v balení, ktoré je síce krásne a skvelo sa vyníma na poličke, ale pre mňa ako večného cestovateľa je trochu veľké a nezmestí sa mi do kozmetickej taštičky. Pre ľudí s tmavšou pokožkou zas môže byť prekážkou fakt, že je dostupný len v jednom, svetlom, odtieni. Je to pochopiteľné vzhľadom na to, že tieto krémy sú určené v prvom rade pre ázijský trh, ale verím, že časom rozšíria svoju ponuku. Ja som bledá, takže mne tento odtieň našťastie sadne.

photos by me

You Might Also Like

4 komentárov

  1. Na tvoje odporúčanie som v lete vyskúšala klasický ružový BB krém a som s ním nesmierne spokojná!!! Tiež mám problémovú pleť, vyrážky sa mi strašne dlho hoja a ešte dlhšie potom mi na tvári zostávajú červené fliačky. Ale ten BB krém od Skin79 je pre mňa doslova zázrak! Nedám naň dopustiť :) Keď sa mi minie, určite vyskúšam tento ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. vyskúšala som, super, díky za tip, K.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. vyzerá super! :)

    http://miadra.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook