Love Blings

31.8.12

Veľké výrazné náhrdelníky sú moja slabosť. Teraz som si  ich obľúbila hlavne v kombinácii s košeľami s golierom. Nie je to nič nové, ale ja som tomu plne prišla na chuť až teraz, a už sa teším na jeseň, keď budem môcť košele nosiť častejšie (spolu s pletenými svetrami). Našťastie, zatiaľ svetre nepotrebujem a užívam si krásne počasie. Tento náhrdelník je z dielne Swarovski a je vyrobený ručne. Doslova umelecký kúsok. A nádherne sa leskne, fakt mám slabosť na všetky blingy, neviem si pomôcť.
Mint vintage košeli som trochu zmenila dizajn - vyhrnula som jej  rukávy a spravila uzol pri pupku. Celý look pôsobí, akoby som vyšla slušne zo školských lavíc, a teraz vyrážam do mesta vo svojej pravej rebelskej podobe. Tenisky vymenila za opätky, na košeli uviazala uzol a na pery dala výrazný krikľavý rúž (hej hej, mala by som písať do módnych časopisov, sama neviem, kde sa vo mne berú takéto reči).
Ozaj, ak by ste mali záujem, tieto čierne štekle nájdete na votočvohoz.

4 done
9 done
2 done
8 done
19 done
photos by Foly

Outfit:
blouse - vintage
floral skirt - Foly´s
sunglasses - H&M
watch - Morellato (Slevomat.cz)
necklace - Swarovski Seductive necklace
bangle - Swarovski Intervalle Snake Pattern Bangle
heels - Yellow Gallery

You Might Also Like

37 komentárov

  1. Wow, tak to vypadá skvěle! :)
    Ten náhrdelník je nádherný a ta sukně je super :)
    Prostě ti to opravdu sekne!
    saras-island.blospot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ty mas vzdycky tak nadherny fotky!! :¨)

    http://www.ivetsperspective.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. akože koniec ten popis k tomu! AWESOME :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nemyslím, že máš až taký talent písať do časopisov, podľa mňa píšeš normálne, obyčajne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Povedeny outfit..tokove to back to school s jeste porad zachovanym nadechem leta!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Oh lalááá.. tak toto je vskutku nádhera!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. slovo límeček je příliš obyčejné a proto je potřeba používat termín golier?

    OdpovedaťOdstrániť
  8. neviem čo je horšie či ten uzol a ten pupok, alebo tie nohy, sukňa a boty. katastrofa a až nechutné. opäť iba hlava dobre, ostatné celé zle.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ta košela je supeer a ešte aj s tym uzkom, to sa mi pači :) tiež mam jednu novšiu košelu ktoru som takto planovala nosit, snad na to ešte bude počasie.. A nahrdelnik ani nehovorim, krasny :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ďakujem za komentáre :).

    Anonym - bolo to myslené s dávkou irónie :). Ale myslím, že talent na písanie mám, nevravím, že sa naplno prejavuje na blogu, ale je to jedna z vecí, v ktorých som dobrá a nie je to len môj názor.

    Anonym 2 - slovo límeček je české, slovo golier je slovenské. Takže toľko k tomu, netreba za každú cenu mudrovať.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Tak toto je amaterizmus prvej triedy, je dobre verit si nehovorim, ale treba mat aj trosku sebaohodnotenia, si uplne tuctovy typ, toto podla mna vobec nie su ziadne trendy, kosela na uzol mozno bola moderna v 80tych rokoch, nahrdelnik pod golierik je tiez ok ale nic prevratne, minisukna s kvetmi??? A lacne topanocky...
    Jedine pekne veci ktore si prezentovala boli sperky od SWAROVSKI.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. vyzerá to veľmi dobre :)) ako dlho vydržíš na takých maxi podpätkoch, lebo nevyzerajú príliš pohodlne ? ;)

    akovradiu.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  13. tak toto je uplne super!!

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  14. pro mě naprosto dokonalé...úžasné!!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. becca to tým komentárom nemôžeš ani hádam myslieť vážne!!!akože myslela som si, že si celkom normálne, ale takúto vetu dokáže kto vypustiť z úst, alebo napísať?
    slečna ty nie si žiadna Olivia Palermo, i keď by si veľmi chcela, ale ani písaním, ani trendmi, ani šarmom, vkusom, sa jej vôbec nepodobáš. Aj keď ona je namyslená a povrchná a dokáže čo to predviesť myslím, že s jej postavením si to môže kludne dovoliť. Je krásna a má vkus, ale ty nemáš ani jedno.
    takže rebeka, skús povoliť, podla mňa sa ti košieľka nehodí, alebo aspoň nie vyhrnuté rukávy, ktoré ti robia prasacie paprčky a suknička prasacie stehienka. možno u vás na východe tento trend je "žhavý", ale tiež si myslím, že jedine na luniku.
    a uzlík ukazuje viac ako by si chcela.

    takže až také high sebavedomie nemusíš mať :)
    keď budeš mať článok uverejnený vo francúzskom vogue potom si nos hore nos.

    OdpovedaťOdstrániť
  16. S těmi náhrdelníky to mám stejně a ten tvůj by se mi rozhodně hodil do sbírky :-)

    Paris-London Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Tak úprimne ma mrzia tieto negatívne komentáre, a tiež fakt, že sa pod ne bohužiaľ nikto nepodpíše.
    Priznám sa, že mi je ľúto, že takto píšete a som trochu smutná.

    Anonym 1 - Nemám pocit, že by som niekde tvrdila, že to, čo prezentujem, je trend alebo módny hit. Je to to, čo nosím ja, a keď si vezmem inšpiráciu z 80.rokov a zaviažem si na košeli uzol, je to hriech, lebo to momentálne nie je hit? Tiež náhrdelník pod golier, prečítaj si článok ešte raz, sama som predsa napísala, že to nie je nič nové.

    Anonym 2 - mám taký pocit, že ty ma asi poznáš a pekne ti ležím v žalúdku. Nemám high sebavedomie, nie som namyslená, naopak, som normálna a milá (to by si vedel/a, keby si ma naozaj poznala a nesúdila iba podľa svojich dojmov), to však neznamená, že si nemôžem myslieť, že som v niečom dobrá, alebo, že sa musím za každých okolností tváriť neschopne a skromne. Každý sme predsa v niečom dobrý. Nevravím, že som úžasná a v písaní dám hocikoho do vrecka, to nie. Ale má vôbec zmysel sa tu obhajovať, keď si asi aj tak nájdeš niečo, čo sa ti nebude páčiť?
    Neviem odkiaľ tu berieš Oliviu Palermo, mám ju rada, je skvelá, ale rozhodne sa na ňu nesnažím podobať :D. Ale vidím, že ty ma proste nemáš rád/rada a s tým už nič nenarobím.

    Každý máme iný vkus, iný štýl, ja osobne sledujem len blogy, ktoré ma bavia a ktoré mám rada. Pretože mi príde zbytočné a nezmyselné chodiť niekam, kde sa mi to nepáči. Ale vážim si, že aj ste si dali tú námahu a napísali komentár.

    OdpovedaťOdstrániť
  18. veštko veľmi pekné ! :).. ty aj fotky oblečenie ! :)
    netreba si všímať tieto komentáre :) chápem že ta to mrzí ale aspoň vieš že je o teba záujem :D kedže aj taký komentár zobere pár sekund zo života niekomu :D
    just love yourself

    OdpovedaťOdstrániť
  19. ja som ťa ale mala rada!!!chodila som na tvôj blog lebo som mala rada tvôj štyl obliekania, ale v poslednej dobe mi prídeš že sa viac snažíš byť niečo čo nie si. a hlavne, to HLAVNE by som dva krat podčiarkla, si obliekaš veci ktore ti nepristanu, proste v tom nevyzeras dobre, neviem ci nemas doma zrkadlo alebo co, nechces si proste priznat ze tie sukne a boty sa ti proste nehodia!!!!mam pocit, ze si mala trocha viac vkusu, preto som tvoj blog navstevovala, ale teraz mi prides ako uplne bez hamby a oblecies si na seba hocico!!!
    vobec mi nelezis v zaludku, mne lezi v zaludku to, ze ti napisem ze mas privelke sebavedomie a hlavne nemas mat preco, ze si myslis aky si ty odbornik na modu, ale pri tom nemas ani kusku spätnej väzby pri pohlade do zrkadla a myslis si ze vsetko co pristane nejakej chudej zenskej pristane aj tebe. menej inspiracie a kopirovania zo zdrojov a viac seba!!!

    proste pointa toho celeho je to, ze si nechces priznat ze ti nieco nesedi a hned hladas za tym to ze musis niekomu lezat v zaludku. pritom ty ako osoba si mi uplne ukradnuta.

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Becca odkial mas ten nahrdelnik??? ak sa smiem opytat, lebo sa mi zdalo ze som ho videla v Swarovski u nas v KE len je strasne drahy okolo 320eur ak je to toto, alebo ti ho len pozicali na photoshoot???

    OdpovedaťOdstrániť
  21. práve tento náhrdelník som pozeral pred pár dňami vo Viedni, celkom mi učaroval, je naozaj pekný! Ja by som ho na slečne / Tebe skombinoval s kúskami v pánskom minimalistickom štýle, pri ktorom by vynikol úplne najviac...

    OdpovedaťOdstrániť
  22. libise mi ty barvy, podle me ti slusi. ta kosile takhle pusobi trochu jako, ze je ti mala, ale to necham na vkusu. kazdopadne musim rict, ze je trochu rusive, kdyz tvoje clanky obsahuji tolik "skoro stejnych" fotek. samozrejme je to tvoje vec,spis jde o to, ze nektere z nas to odradi od detailnejsiho prohlizeni.

    OdpovedaťOdstrániť
  23. košili bych zastrčila do sukně...ale jinak se mi to moc líbí! a závidím, jak si s Foly půjčujete věci! :) já s kamarádkou, se kterou bydlím toto moc nepodnikám, protože máme dost odlišný vkus /a ona je hubenější,haha :D/

    OdpovedaťOdstrániť
  24. Ten náhrdelník je úžasný! Také je miluju:) moc ti to sluší:))

    OdpovedaťOdstrániť
  25. Ďakujem za komentáre! :)

    Anonym - každému sa neustále mení štýl, možno sa ti ten môj po čase začne páčiť znova. Ale čísla návštevnosti blogu vykazujú v posledných mesiacoch veľmi pozitívne čísla a nárast, čo ma teší.

    Lucy L. - spolupracujem so Swarovskim :).

    Symphony - niekto ich chce viac, niekto menej, striedam to :).

    OdpovedaťOdstrániť
  26. Zrovna tohle mi přijde jeden z nejlepších postů vůbec a všechno ti to hrozně moc sluší a vůbec fotky jsou top! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  27. Luci presne moje slová! Keď si to doma obliekla tak len kukám, že wow! Seksi Bekina!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  28. nerozumiem ako o sebe môžeš tvrdiť, že máš talent na písanie, keď máš stále v postoch nejaké hrubky... čítam tvoje posty pravidelne, ale aby som tvrdil, že tvoj štýl písania je nejaký prevratný, to nie...chváliť by ťa mali čitatelia a nie ty sama. keď si taká dobrá, prečo to neprejavíš práve na blogu?
    súhlasím s anonymkou vyššie.
    a okrem toho, čo napísala ti vytknem ešte jednu vec. prečo si na blog nafotíš špinavé topánky? a odlupujúci sa lak na nechtoch na nohách? móda je vo veľkej miere o detailoch, takže by si si na to mala dávať pozor.

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook