Skinfood Banana Concealer Stick

2.7.12

6 done
Skinfood Banana Concealer Stick je korektor, ktorého účinky som mala možnosť vďaka BBcreamshop.sk nedávno otestovať. Čo sa týka výberu mojich korektorov, kvôli mojej problémovej pleti a kruhmi pod očami, očakávam hlavne perfektné krytie. Splnil tento výrobok moje požiadavky?

S vtipným názvom vo veľmi sympatickom žltom obale sa nachádza tenká tyčinka, ktorú možno dostať v dvoch odtieňoch. Ja som si vybrala ten svetlejší a výborne mi sadol.
Banana Concealer Stick má hustú konzistenciu, povedala by som, že je až trochu tvrdý. Podľa popisu na stránke BBcreamshop.sk má kryť dokonca aj jazvy a samozrejme, všetky nedokonalosti pleti.
Čo sa týka mňa, musela som použiť krém, inak mi korektor pleť vysušoval, to kvôli tej hustej konzistencii. Avšak aj po nanesení podkladového krému to nebolo lepšie a stále som mala pocit, že mi malé vyrážky nielenže nezakryje, ale zanecháva výrazné suché miesta. Myslím si, že je vhodný skôr pre normálnu až mastnú pleť, mojej zmiešanej až tak nevyhovuje.
5 done
Naopak pri krytí kruhov pod očami je skvelý. Samozrejme som naniesla podkladový krém a keďže pod očami nemám vyrážky, tak mi nič nezvýraznil, práve naopak, očné okolie krásne rozžiaril. Na obrázky je to dosť viditeľné. Dovolím si tvrdiť, že je to zatiaľ najlepší krycí korektor, ktorý som kedy mala. Po tmavých kruhoch ani stopy a výborne drží celý deň. 

1 collage
1. bez korektoru 2. s korektorom Skinfood Banana Concealer Stick

Záver je taký, že síce na zakrytie vyrážok a červených miest mi kvôli zmiešanej pleti nesedel, na kruhy pod očami je pre mňa ideálny. Takže ak máte rovnako ako ja tmavé kruhy, tento korektor pôsobí ako guma na ceruzky, kruhy krásne ich prekryje a nebude po nich ani stopy :). 
4 done
photos by me

Momentálne prebieha na BBcreamshop.sk Letná darčeková akcia! Pri nákupe veľkého balenia BB Creamu dostanete darček podľa výberu zdarma! To sa oplatí, nie? 

You Might Also Like

17 komentárov

  1. Mně se rozhodně líbí design korektoru, ale jinak podobné tuhé tyčinky nerada používám, u mně vedou krémové korektory.

    WorldByBella

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mňa fascinuje ten obal :D
    a super fotky :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. vypadá vážně skvěle, zaujal mě:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ďakujem za článok :) Pozerala som naň už.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Design korektoru som mi páči úplne najviac.Keďže aj mňa trápia krihy pod očami, hodil by sa mi :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. vyzerá to dost dobre (: dakujem za recenziu

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ahojte, ja mam tiez problemy s kruhmy pod ocami a mam ich aj dost tmave. Styri roky uz pouzivam iba La Roche-Posay Toleriane Corrector Fluid Foundation. Je to super, odporucam fakt na vyskusanie. Drahsie ale aj 2 roky vydrzi jedna.
    Ale aj toto vyzera super, asi to tiez vyskusam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. I love this photo! and your blog is lovely:)


    www.starsbypaper.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Vyzerá chutne, ten obal:) Možno by mi vyhovoval, kruhy pod očami sú aj moja problematika, ale skôr sihanem po ňom skôr cez zimu, v lete to fakt nerieším.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. skvelá vec na rána po chapeu/nebe/infinity/retre a iných:D

    OdpovedaťOdstrániť
  12. používam a som s ním spokojná, no teraz sa vyžívam v mojej novej korekčno-kontúrovacej paletke tak som naň trošičku pozabudla..:) Aneta Malis photoblog

    OdpovedaťOdstrániť
  13. 1. bez photoshopu 2. s photoshopom

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook