Missha Pure Source Sheet Mask

27.7.12

Mám rada pleťové masky. Nepoužívam ich často, ale keď ležím v horúcom kúpeli,  počúvam hudbu, a na tvár si nanesiem masku, tak sa cítim sa ako kráľovná beauty procedúr. Najnovšie som mohla vyskúšať masku Pure Source Sheet Mask Tea Tree, ktorú môžete nájsť na BBcreamshop.sk.

Osobne preferujem zlupovacie masky, tie sú moje obľúbené. Avšak maska, ktorá má na moju pleť najlepšie účinky sa nanáša na pleť štetcom a potom sa klasicky umyje. Raz som si kúpila gélovú masku v drogérii, mala mi pleť rozjasniť a prežiariť. Veru, žiarila som ako člen upirskej rodiny Cullenovcov, keďže  moja tvár bola biela ako omietka.
Maska Pure Source je úplne iná ako tie, ktoré som doteraz vyskúšala. Nie je ani zlupovacia, ani gélová, ani krémová. V balíčku nájdete masku z pravej bavlny (ako vlhké detské obrúsky), ktorá je vlhká, v mojom prípade nasatá čajovníkovým olejom. Vybrala som si ju, lebo je vhodná pre problematickú pleť, zjemňuje a upokojuje pokožku.

Na webe píšu, že maska dokonale sadne na tvár. U mňa to nebolo úplne také dokonalé, maska držala všade, akurát nad hornou perou sa mi stál odlepovala. To som ale neodfotila, keďže v tejto maske človek vyzerá ako po plastickej operácii, alebo psychopat, preto odporúčam dať si ju vtedy, keď ste sami.
Na tvári som ju mala 20 minút, tak, ako je napísané na obale. Maska príjemne voňala a po nanesení jemne chladila. Po tých 20-tich minútach som masku jednoducho dala z tváre dolu a tvár neoplachovala, ale zvyšnú ,,zmes" nechala vstrebať.

photos by me

Optimálne by sa maska mala používať 3x do týždňa. Mne to príde trochu často, priznám sa, že by sa mi nechcelo. Pleť som po vstrebaní masky mala vyživenú a sviežu, ale trochu lepkavú. Vyskúšala som už aj lepšie masky, keďže nejaký úžasný výsledok som nepostrehla. Ale veľmi sa mi páči to bavlnené prevedenie, už len preto odporúčam skúsiť. Na BBcreamshop.sk si nájdete takú, ktorá presne sadne na váš typ pleti.

Nezabudnite na letnú darčekovú akciu! Ku každému veľkému baleniu BB creamu dostanete 2 vzorky zdarma.

You Might Also Like

5 komentárov

  1. Zajímavé, takovou masku jsem ještě nezkoušela..:)
    Já si nejraději něco patlám doma z bílého jogurtu, medu a ovoce :D
    saras-island.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. handmade domáce masky sú naj! alebo ja obľubujem samohrejivú od Garnieru, odporúčam ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Fiha tak o takejto maske počujem prvý krát :) Veľmi zaujimavý článok:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já mám nejraději masky doma upatlané :D Ale tato vypadá velice zajímavě, neí s ní skoro žádná práce :)

    http://fashionpuding.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook