BB cream Skin79

9.6.12

V týchto dňoch som objavila dva úžasné kozmetické produkty a jeden z nich vám predstavím. Obvykle nerobím recenzie, vlastne toto je moja prvá, ale o tomto BB kréme som počula samé dobré veci. Odporučilo mi ho jedno dievča počas istého natáčania, o ktorom vám čoskoro poviem viac. Mala veľmi peknú pleť a na moju otázku, čo používa, mi ukázala práve tento produkt, ktorý si pravidelne objednávala z eBay. To bol dôvod, prečo som sa rozhodla tento krém vyskúšať. Na neznáme veci väčšinou nedám, ale keďže som na vlastné oči videla, čo dokáže, tak som ho musela mať aj ja. A teraz je dostupný už aj na slovenskom trhu na BBcreamshop.sk

BB cream Skin79 je pôvodne určený na východný trh, kde chcú dievčatá dosiahnuť efekt krásnej porcelánovej pleti. Nemusíte sa však báť, že by vám krém už pokožku vybielil, to nie. Sama som dosť bledá, ale mám problém so začervenanými zónami a fľakmi. Práve tie tento krém redukuje, vybieluje a zjednocuje tón pleti.
Je dostupný len v jednom odtieni, ktorý sa mne na prvý pohľad zdal na moju farbu nevhodný, avšak po nanesení sa krásne prispôsobil. Myslím, že určite sadne aj ľuďom s trochu tmavšou pleťou ako mám ja. Má hustejšiu konzistenciu, ale nie je mastný a niekedy nie je nutné ani použiť púder. Veľmi som si ho obľúbila, má účinky make-upu a krému a skvelo šetrí čas. Na leto je ideálny, ja osobne čistý make-up v horúčavách nemám rada, navyše má aj UV ochranu.


1. odlíčená pleť  2. s BB krémom 3. BB cream + púder

Celkovo som s BB krémom od Skin79 viac ako spokojná. Mám problémovú zmiešanú pleť, niekde je mastná, niekde suchá a je pre mňa naozaj zložité nájsť produkt, ktorý by mi vyhovoval. Tento BB cream nemastí ani nevysušuje, rozžiari pleť a dlho drží. Takže rovnako ako ho odporučilo to milé dievča mne, ho môžem s kľudným svedomím odporučiť aj ja vám.

photos by me

BB cream Skin79 - www.bbcreamshop.sk

You Might Also Like

18 komentárov

  1. to vyskúšam! vďaka za tip! :)

    http://flying-in-life.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. děkuji!!! konečně někdo objevil, že BB neznamená jen ten shit od Garnieru :3 já mám ten samý od Skin79 a jsem s ním víc než spokojená :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ty bláho! tak ten je skvělý, až se mi nechce věřit co to s pletí dokáže :) dost dobrá investice.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak ten si taky určitě objednám :)

    http://fashionpuding.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. tak na tej slovenskej stranke je riadne predrazeny ale ale slecny bez paypalu a tie ktore nevedia po anglicky aspon nejaka alternativa kde ho kupit ....som som mala inisfree ten bol paradny ....idem si objednavat misshu milky beige ..ale tento vyzera tiez dobre len nie vsetky recenzie ktore som videla/citala boli pozitivne....ale na tebe je perfektny!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ty bb krémy vypadají skvěle!
    krissfashionstyle.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. celkovo som z tejto recenzie velmi nepochopila v com je to lepsie ako klasicky make up /okrem toho BB kremy maju vseobecne nizsiu kryciu schopnost ako bezne make up/,takze keby si mi vedela povedat ci ma nejaky liecivy ucinok, alebo cisto len krycie vlastnost. ak to ma byt hojivy zazrak, tak bolo lepsie zrecenzovat ho az po tom, ako bude vidno efekt nie? z obrazka mam pocit ze mam podobny pletovy problem ako ty a nejak ma ta recenzia vobec nepresvedcila, ze si to mam zaobstarat, tak len preto sa pytam.:)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. tak toto je uplne super, vdaka za tip! uz som to pozerala na nete :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. tyjo tyjo, ten musím vyzkoušet!

    OdpovedaťOdstrániť
  10. jo, ten používám už dlouho a taky jsem chtěla napsat nějaký pochvalný post, ale nejsem schopná..:D je super super, miluju ho. což mi připomíná, že si musím objednat.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Po prečítaní tvojho článku som si ho okamžite objednala, pretože mám rovnaký problém. Teším sa, až mi dojde :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. vidim, ze ludia uz zacinaju tieto kremy objavovat :) ja osobne pouzivam od skin79 tu zlatu verziu a som spokojna, rozhodne ale odporucam aj znacku missha, brtc a etude house :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. nakoľko tieto BBcream-y poznam musim vam povedať, že tento na fotke je bohužial fake :-(

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Tento BB krém nieje fake!!
    Svečí o tom toto video!!
    http://www.youtube.com/watch?v=pWVk9NA8qqE

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook