And the worst part is there's no-one else to blame

6.12.10

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Dnes je Mikuláš a ja som pre vás mala nachystaný GIVEAWAY, ale okolnosti to zariadili inak, čiže pevne verím, že v najbližších dňoch sa tu objaví.
Sviatok so sebou okrem sladkostí a arašidov priniesol aj celodenné sneženie, čo skomplikovalo moje plánované fotenie. Predsa len, akokoľvek sa to vezme, človek má od vločiek zlepené vlasy a vyzerá ako keby mal kiahne. A tie nie sú atraktívne. Takže samospúšť sa prebrala z jesenného spánku a dopadlo to mierne nepoužiteľne, ale chcela som sa ozvať, aby ste si nemysleli, že som sa niekde vo vysokých opätkoch na ľade zabila.
Zajtra však už bezpodmienečne vyrážam na lov nízkych čižiem, lebo už pár dní zápasím s nepriaznivými exteriérovými podmienkami a tŕpnem, či sa niekde na hanbu sveta ,,nerozbijem".

Krásne časy vám prajem!

You Might Also Like

10 komentárov

  1. beka, nerob giveaway :) :D je toho všade a veľa...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. nevidno ťa ! Ale krásne gate .)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. já bych se taky přikláněla k tomu aby si žádnou giveaway nepořádala, už je toho všude dost, navíc mi to přijde jako taková korupce čtenářů... jinak slepené vlasy od sněhu to je něco co opravdu nemiluji, ale nadruhou stranu se mi velice páčí tvoje tričko=)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. super tričko! :) len škoda že aj teba nevidno ;)

    http://fashionfairyblog.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. vločky v ksichte súpredsa super!!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ja by som ten giveaway uvitala u slovenskych blogeriek velmi nie je... tak co

    OdpovedaťOdstrániť
  7. becca, ja by som ti odporučila urobiť giveaway, pretože, budeš mať viac follower, je to forma poďakovania sa svojim čitateľom a naniektorí síce vravia, že nerob nerob, je toho dosť, ale sami sa na všetkých zúčastňujú :-) rozhodni sa ako chceš :-) hlavne šu šup na nový príspevok, už sa všetci tešíme :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Maja Le Plee
    tururu :) tak v skratke : podľa mňa bol giveaway zo začiatku fajn nápad a hlavne pre zábavu, začali s tým svetoví blogeri, ale teraz ide skôr o akési "kupovanie" čitateľov, je toho naozaj veľa v tom zmysle, že častokrát sa do "daru" dáva starý časopis (wtf), či nejaký náramok atď... (čo si myslím, že by beka nedala ;)) a pre anonym, ak si to "nedajbože" myslel na mňa, zúčastnila som sa jedného u andy (brutálne topánky) a u véčka (brutálne tričko), ktoré sledujem od začiatku, asi tak :D
    (začala som písať bez toho, aby som si uvedomila, že nie som prihlásená :))

    OdpovedaťOdstrániť
  9. to tričko je úžasné, fotky všechny jsou pěkné! :)

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook