I hate people who....

7.4.10

....care, what I´m wearing!

nailpolish
Two brand new nailpolishes. Love these colors. But the photo is not that offtopic - ,,You don´t have to be shy"

Ok, the truth is, that I don´t care about them, but my mother! It´s not the same when someone, you don´t live with, says, that you look like a bitch, like a displaced person, like someone, who doesn´t know, what to do....but when it is your parent, who says these stupid things, it hurts. Yes, it hurts me. And I´m so nervous and shirty!! This morning my mother attacked me again. I was so angry, that I´ve changed my whole outfit (and I don´t use to do that)!!

What are your parents reactions on your closet? Do you have problems with them?

I have to say, that my mum often doesn´t know, what to wear. Then she wants MY HELP. Of course, I help her and she´s ALWAYS satisfied.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Neznášam ľudí, ktorí sa starajú do toho, čo mám na sebe!
Večne obmielaná téma, ktorú som nechcela vyťahovať, lebo takýto ľudia ma nezaujímajú. Pokiaľ s nimi nežijem v jednej domácnosti. Je totižto veľký rozdiel kto vám povie, že vyzeráte ako štetka, ako bezdomovec, ako niekto, čo nevie, čo zo sebou....keď vám to zahlási rodič, tak to zraní. Áno, mňa to raní. A vždy ma to nahnevá a maximálne vytočí!! Dnes ráno moja mama zaútočila znovu. Rozzúrilo ma to tak veľmi, až som sa úplne prezliekla (a to teda nezvyknem robiť)!!

Aký majú vaši rodičia názor na to, ako sa obliekate? Majú s tým problém, starajú sa do vás?

Musím spomenúť, že moja drahá mamka často nevie, čo si má obliecť a takmer každé ráno skuvíňa pred skriňou s prosbami, aby som jej pomohla. Vždy to ochotne urobím a samozrejme, že je stále spokojná.

You Might Also Like

14 komentárov

  1. Musím zaklepat, že toto jde naprosto mimo mě. Toto se u nás doma neřeší - co má kdo na sobě.

    Mamka řeší jiné věci ohledně mě, ale to je už naprosto jiné téma....

    OdpovedaťOdstrániť
  2. no,niekedy to zvykla robit,ale dnes uz nie.Iba mi zvykne povedat,ze vonku je dost velka zima na suknicku/lodicky/kabatik/tricko s kratkym rukavom...ale nema to efekt lebo prezliect sa nejdem.
    Este aj za vlasy mi obcas zvykne hovorit ked si do nich seknem nieco velke,ale zvykla si uz na mna.

    Inac aj moja mama sa ma vzdy pride spytat ked ide na nejaku akciu,aby som jej pomohla:)

    pekne laky.Ako tak kukam na ich farbu tak rozmyslam,ze uz dlho som nemala ziaden takyto jemno ruzovy a cerveny.Naposledy co som si kupila tak jeden bol cierny-tiez astor a druhy taky jemne zlty

    OdpovedaťOdstrániť
  3. No, takové trošku "hloupé" řeči má občas babička (není to žádná stará bába, její 60, což považuju za relativně mladý věk - problém je, že ona má ráda vše pokorné, obyčejné, nudné, je velká křesťanka a od toho se to odvíjí:(...Ale mamka nějaké řeči nemívá, je mladá a rozumí mi:)

    A tobě to sluší, tak si z toho nic nedělej ( já vím, ono se to lehce řekne, taky to znám). A líbí se mi tvé boty z předchozího článku:)

    Měj se hezky. B

    OdpovedaťOdstrániť
  4. I love those colours!

    My parents have never negativley commented on what I wear, maybe hinted something is not overly flattering, but in a gentle way!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ano, ale jak kdy. Moje rodiče to někdy velmi zajímá, v tu dobu mi řeknou, že vypadám jako štětka. Ale někdy jim je to úplně jedno. Ach, přála bych si mít jiné, velmi tolerantní rodiče..

    OdpovedaťOdstrániť
  6. moje mamča se oblíká podobně jako já..takže si ode mě dost věcí půjčuje stejně jako já od ní takový problém fakt nemáme většinou se shodneme...:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. mojej maminke sa zda, ze ked mam na sebe len leginy a dlsie tricko, som nejaka ´nedoobliekana´:D ale nic si z toho nerobim.
    Krasne laky si si kupila.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. TAk mamka mi do toho vůbec nekecá, spíš si i půjčuje moje věci..
    Ale často od lidí slýchám nějaký komentáře..

    OdpovedaťOdstrániť
  9. The vast majority of parents are not open minded at all and they want their child to be good and to look like everyone else.
    My mom says her opinion on every outfit but it is my decision.If i feel great in that outfit,I ain't going to take it offf no matter what.But if I'm not sure it looks good and I ask her opinion and she says "aaa...no" , then I take it off.

    I think I'm lucky I don;t have problems with my parents to often,and I wish you good luck too !
    PS: You don't dress like a bitch,that's sure !

    OdpovedaťOdstrániť
  10. U nás doma je to naštastie v pohode. S maminou sme v týchto veciach ako sestry a oblečenie si sem-tam požičiavame (O.K. ja si požičiavam:-)) Ale naozaj neznášam, ak idem po ulici a nejaká zakomplexovaná chudera (prepáč za výraz) začne komentovať, čo mám na sebe!

    OdpovedaťOdstrániť
  11. My dad very often refuses to drive me to school because of what I'm wearing.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Becca, z toho si nič nerob, moja mama neznesie a mám to aj oficálne zakázané a to sú piersingy, tetovania, roztrhané rifle a čierny lak na nechty. Pri čiernom laku mi robila scény cez pol mesta a vybavila mi aj dosť dlhý rozhovor s otcom :)
    Minule som bola s bratom von a naraz mi hovorí, že počuvaj Maria, ty máš taký veľký zadok, fakt by si mala držať diétu. No parada :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
  13. U mě se t vyvíjelo, jako malou mě oblíkala sama:D A pak jsem si vytvořila svuj styl, dycky nasadí výraz že se jí to nelíbí a řekne: Dobrý. :D Ona ví, že ja na ní nedám a tky, že když vyjdem ven,tk mi to každý chválí. Taková rebelie to pro mě ze začátku byla,neposlouchat její rady ohledně stylu:))

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook