Stay or change?

31.3.10

ferrero

A small Easter sugariness, when the holiday starts :)
Malá veľkonočná sladkosť na začiatok prázdnin :).

ferrero

I feel, that I need a little change, maybe the reason is, that spring is here and I don´t want to stay in a winter mood....So, I was thinking about changing my haircolour. I had never do this, that´s why I´m thinking so long. I don´t want anything wild, just an another brown tone. I´m almost sure, my boyfriend won´t be dedicated, so I´m really inquisitive, what will he tell me at this.

Už dlhšiu dobu mám pocit, že by sa mi zišla nejaká zmena. Možno je dôvodom jarný vánok, ktorý cítim každý deň alebo, že nechcem ostať v zimnej spánkovej letargii. Takže som rozmýšľala a rozmýšľala, nakoniec som dospela k názoru, že zmeniť farbu vlasov je dobrý nápad. Uvažujem o tom v pravidelných intervaloch už asi 3 mesiace, vždy ma však niekto presvedčí, že moja prirodzená farba je pekná. Pekná je, ale každopádne ma už nebaví. Ďalším dôvodom môjho váhania je fakt, že som si vlasy nikdy nefarbila ani len šampónom, takže sa obávam poškodenia a tak. Mám jemné vlasy, nerada by som ich priveľmi zničila. Nechcem nič radikálne, len iný odtieň hnedej. Cítim, že môj priateľ nebude týmto nápadom nadšený, takže som zvedavá na jeho reakciu.

You Might Also Like

21 komentárov

  1. Presne o tom istom uvažujem, taktiež by to mohla byť moja premiéra nafarbených vlasov, ale neviem, či si "zničiť" vlasy alebo kašľať na to. Tiež ma každý krvopotne presviedča, že mám krásne vlasy a podobne, a ja som s nimi celkom spokojná, aj keď ma dosť nudia a nová farba by mi prospela, podľa môjho názoru. Ale...dilemma proste pokračuje. Takže neviem poradiť. :D Otázka do okolia teda - Farbiť alebo nefarbiť ... ?

    Pekný večer praje B-licious.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. awesome blog! I love it!!

    oh yah and happy easter!

    check out my blog at:

    www.froot-punch.blogspot.com

    or you can follow it at

    http://www.bloglovin.com/blog/1652954/froot-punch?claim=zma9tgvbdne

    xoxo

    gabi

    OdpovedaťOdstrániť
  3. no když si to necháš udělat u kadeřnice kvalitními barvami tak myslím že se nějakého zničení vlasů nemusíš bát...:)..jen di do toho všechno se má zkusit...:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som už neraz o tomto uvažovala, pretože blond farba sa mi nepáči, vždy si vravím, prečo som sa musela ja narodiť ako blondýna, veď môj otec mal tamvé vlasy, prečo som to nemohla zdediť po ňom?!
    Ale mamka ma neustále od toho odhovára, hovorí, že potom si ich budem musieť farbiť stále, pretože to bude odrastať. Ale tým ťa nechcem odhovoriť, pretože to si každý musí zvážiť sám.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. změna je zivot...a jak jinak bys chtela vykrocit do novyho jara?.)
    urcite to riskni... myslim,ze tobe by stejne sluselo skoro vsecko..tak to pořadne promysli..a jdi do tohooo:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mě sloh taky celkem baví:),ale zrovna jsme měli takový blbý téma,že jsem moc nevěděla co napsat:D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Myslím, že dneska už se dají vybrat kadeřnictví, která pracujou s maximálně šetrnýma barvama(bez amoniaku atd.)
    Jinak za tu Kirsten Stewart děkuju, líbila se mi, dokud se neostříhala :-) ale asi je to fakt jenom z tý fotky, protože jinak jsme jako voda a oheň, řekla bych :-))

    Strašně ti to sekne jako Srdcový královně !!!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. jakub nebude nadseny, to som si ista :) ale ja som tiez za zmenu, chcela by som byt blondinkou, ale vsetky ostatne okolnosti su v tomto pripade nepolahcujuce, takze zatial som vo svojej farbe, ale ty by si kludne mohla byt aj blond, mas obocie, plt aj oci vyhovujuce :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. dělej, jak myslíš:) hlavně aby sis připadala dobře ty, to je nejdůležitější! myslím, že by ti nějaká barvička slušela...a neboj se, dnešní barvy vlasy nepoškozujou, naopak je spíš chráněj a i zesílej;)
    měj se hezky a držím palce!

    OdpovedaťOdstrániť
  10. uplne chapem tieto tvoje pocity,ale narozdiel do teba,ja ked chcem zmenu tak rychlo bezim kupit farbu (sampon v mojom pripade:D) aby som si to nerozmyslela:D
    a kludne choj do toho,lebo ak si das len sampon tak to sa ti raz dva vyzmyva.Ja mam teraz na vlasoch color gloss od palette a je to farba ale zmyvatelna a faktor 2 (neviem ci sa to vola faktor,ale viec co myslim nie?)
    lebo faktor 2 maju aj sampony cize je to to iste len tato vydrzi trosku dlhsie.NO a uz to mam asi 2 tyzdne a je to uz dost slabe

    OdpovedaťOdstrániť
  11. mám taky jemné vlasy a dost jsem si je bravením ničila, ale pak jsem zkusila přeliv a musím říct, že mi vyhovuje.. nejdřív mám vlasy úplně tmavé a průběžně se mi vymívá do světlejších barev, takže mám po každém umití trochu jiný odstín.. zkus ho :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. potřebu změny pocituji také, jen ještě nevím jaká že změna by to měla být.)
    barvy se určitě neboj, ale pokud máš jemné vlasy, kup si nějakou kvalitní, jinak myslím že by ses neměla bát;)
    jsem zvědavá.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. jestli se citis, ze potrebujes zmenu, tak je to prave to co potrebujes, niceho se neboj. pokud mas sikovnou kadernici - urcite ti poradi jaky odstin je nejlepsi a jak vlasy zabezpecit tak aby conejmene stradaly! Drzim palce a tesim se na fotky s novymi vlasy..

    p.s. risk-je zisk! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Akorat jsem chtela napsat, ze ten posledni outfit je proste fantasticky a strasne moc ti slusi:)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Taky měním vlasy, když mám chuť na změnu, takže směle do toho! =)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Minimalne ? to moje je to kazdodenní obleceni :) ae treba jednou taky nebude :))
    podle fotek se mi tvoje prirodni barva libi :) ae je to jen na tobe :)) i ja sama si vlasy barvím :))

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Ahoj, dělej, jak cítíš, že ti bude nejlép. Pokud chceš změnu, tak do toho jdi po hlavě - v dnešní době už se nemusíš bát, barvy jsou kvalitní. Jen jestli bys chtěla zesvětlovat, tak bych si našla nějaké dobré kadeřnictví:)Já si chci zesvětlit vlasy-mám původně takovou tmavší plavou, takže se chci ke své přirpzené(možná trošku světlejší) barvě vrátit..Měj se hezky...B

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook