ROOM VIEWER OD QUICKSTEP FLOORS / AKO VYBRAŤ PODLAHU JEDNÝM KLIKOM

30.12.20


QuickStep floors

Pár fotiek nášho bytu pred a po rekonštrukcii som Vám už ukázala v predchádzajúcich článkoch. Samozrejme pár vecí sa hlavne doplnkami zmenilo, niektoré veci by sme dnes spravili trochu inak, hlavne kvôli Leovi. Predsa len, človek aj keď chce, neodhadne úplne všetko, čo bude jeho dieťa schopné v byte vymyslieť. :D 

S čím sme však maximálne spokojní (píšem aj za Maca) je podlaha v kuchyni - obývačke, kúpeľni a toalete. Pri rekonštrukcii som dostala ponuku na spoluprácu od QuickStep floors a ani raz som neoľutovala, že sme do toho šli. Vybrali sme si vinylovú podlahu (rigid vinyl), ktorá má mnoho skvelých vlastností, ktoré nám vyhovujú a pri dieťati ich oceňujeme ešte viac. 

QuickStep floorsQuickStep floorsQuickStep floors

Tak v prvom rade, podlaha je veľmi príjemná a ľahko dá udržuje. Keď sa na ňu niečo vyleje alebo na ňu Leo hodí jedlo - čo sa stáva denne, tak sa nemusím báť žiadnych fľakov, ani keď to neutriem hneď v tom momente. Tiež sa ťažšie poškrabe a ak, tak to takmer nevidieť. Výmena jednotlivých dosiek je vďaka zaklikávaciemu systému veľmi jednoduchá a bezproblémová. 

Na pohľad vyzerá ako drevená - každá “doska” je iná, presne ako pri dreve, ale je mäkkšia, teplejšia a je tichá. Navyše je vinyl vhodný aj do kúpeľne, čo sme využili. Kachličky sú studené, my radi chodíme bosí a sú tvrdé, takže vinyl sme ocenili keď Leo liezol a učil sa chodiť. A pôsobí veľmi útulne a príjemne.

QuickStep floorsQuickStep floors

Pôvodné parkety sme nechali všade, kde to šlo, čiže na chodbe, v spálni a v detskej. Sú krásne, o tom netreba debatovať, ale strašne vŕzgajú. A tiež na nich vidno každý škrabanec, čo ma vždy zabolí. Ale viac ma bolí to vŕzganie, keďže keď Leo spí a chcem sa vytratiť z izby, idem ako pavúk v pevnosti Boyard.:D 

Aby som to teda zhodnotila, aj po takmer 2 rokoch od rekonštrukcie sme s podlahou spokojní a náš výber hodnotíme ako správny.:) To je aj dôvod, prečo som prijala ponuku na spoluprácu zhodnotiť naše pocity aj po čase užívania a žitia s podlahou. QuickStep má na svojom webe aplikáciu RoomViewer, vďaka ktorej si môžete pozrieť a vybrať podlahu z pohodlia vášho domova (a že tam teraz všetci trávime dosť času). Stačí odfotiť a následne nahrať fotku miestnosti, ktorú chcete vizualizovať a následne vyberáte podlahy podľa svojich preferencií. Na výber je mnoho farieb aj vzorov, tak sa kľudne zabavte. Ja som tiež vyskúšala, ako by u nás vyzerali iné verzie podlahy.

QuickStep floorsQuickStep floors

Tento článok vznikol v spolupráci s QuickStep.

You Might Also Like

0 komentárov

Find me on Facebook