BEAUTY CORNER

14.2.19

Untitled
Tento článok obsahuje platenú spoluprácu s Philips.sk

Je tu ďalší beauty post! A nie akýkoľvek, ale valentínsky. Aj s videom. Áno, s videom. Ja viem, priam neuveriteľné, ale s Macom sme konečne dali dokopy tutorial na moje ružové líčenie. Ja som natočila a on zostrihal. Preto to chvíľu trvalo a preto je video trošku iné, ako moje predchádzajúce tutorialy (niežeby sme sa bavili o nejakom závratnom čísle). A v tomto článku nájdete aj Maca. Výnimočne, ale je tu. Lebo aj on chce byť peknučký. Okrem toho je tu mnoho noviniek, ktoré som posledné týždne či dni skúšala a zaujali ma.

Untitled
Začnem mojim pokladom, druhou paletkou Huda Beauty, ktorú som dostala pod stromček. Volá sa The New Nude a je bohovská. Fakt nemám iné slovo, paletky od Hudy sú láska a nič sa im nevyrovná. Nie sú lacné, ale radšej si kúpim jednu Huda paletku ako 5 iných. Stojí to za to. Táto má prekrásne ružové, fialové aj hnedkasté odtiene, neuveriteľné trblietavé tiene, ktoré ma aj po každodennom používaní fascinujú. Je jednoducho úžasná a doplňte všetky superlatívy, ktoré vás napadnú. Ja na ňu nedám dopustiť.


Teraz si s ňou najčastejšie líčim práve pink look, ktorý ma veľmi baví, a na ktorý som vám po mnohých otázkach a prosbách natočila tutorial. :) 

Untitled
Potešiť môjho muža niečim materiálnym je, narozdiel odomňa, náročná úloha. Preto sa vždy trasiem na všetky sviatky a zúfalo vyberám, čo by sa mu mohlo páčiť. Väčšinou skončím pri zážitkoch, lebo aj teraz pri sťahovaní sme sa zbavovali mnohých vecí a medzi tými jeho bolo aj pár darčekov odomňa. Ale je to láska, no čo to bude skladovať však. Hlavne, že sa nechce zbaviť mňa. :D

Touto kefkou Philips Sonicare DiamondClean som však trafila klinec po hlavičke. Bol to taký skorý valentínsky darček, ktorý spoločne (no nie úplne spoločne, keďže každý má svoju vlastnú kefku) testujeme už zopár týždňov. A mne sa stále roztopí srdiečko ako masielko, keď Maco príde večer do postele a povie, že “Jako ten kartáček je supr.” Dokonca bol aj na zubnej hygiene, kde ho pani dentálna hygienistka pochválila, pretože nemal na zuboch žiadny povlak! A ja som tiež maximálne spokojná. Viac ako som čakala, to poviem rovno. Páči sa mi, že kefka má niekoľko druhov čistení a každé má nastavený čas, čiže zuby umývam tak dlho, kým kefka vibruje. A ten pocit dokonale hladkých zubov, na ten sa ľahko zvyká. Pár dní som si ešte nechávala aj svoju manuálnu kefku, ale potom som ňou radšej vyčistila umývadlo a hodila ju do koša, lebo stále siaham po tejto ružovej Sonicare DiamondClean


Untitled
Kefka má na výber z 5 režimov čistenia - Clean, Gum Care, Sensitive, White a Polish. Na zoznámenie s kefkou, ak nie ste zvyknutí na používanie elektrickej kefky ako ja, odporúčam najjemnejší program Sensitive. Ten je zároveň vhodný na bežné každodenné použitie. Ono totiž na začiatku, keď vám kefka v puse vibruje, tak to dosť šteklí a mne pár dní trvalo, kým som si zvykla. Ale teraz je to už úplne v pohode. Ostatné programy používam podľa nálady, White raz do týždňa a Polish keď mám po nejakom jedle pocit, že zuby potrebujem pekne vyhladiť.

Kefky nabíjame v špeciálnom pohári, ktorý má nabíjacie dno, ktoré zapojíte do elektriky. Kefku stačí nabiť cca raz za 2-3 týždne, takže my máme vyložený iba jeden pohár a s nabíjaním sa striedame. Kefka mi vždy dá vedieť, keď je nutné ju nabiť, takže to ani nemusím zvlášť sledovať. Na cestovanie je zas k dispozícii praktické ploché puzdro (ja mám pekné svetloružové a Maco má čierne), do ktorého sa zmestí kefka, nadstavce aj kábel, ktorým ju môžete aj počas cestovania nabiť cez USB kábel. Za mňa aj Maca môžem povedať, že sme maximálne spokojní!

Untitled
Mám teraz v tehotenstve jednu veľkú závislosť. Tak celkovo mi viac chutí sladké a tak sa ani nečudujem, že som sa stala doslova závislou na vôni radu Amande / Mandľa od L´Occitane. Objavila som ju pomerne nedávno, vo vianočnom adventnom kalendári od tejto značky a odvtedy sa jej neviem nabažiť. Krém na ruky mám stále pri sebe, mydlo som už minula a teraz si užívam telový olej a tiež absolútnu novinku, dvojfázové sprchovacie mlieko (to bude v predaji od 5.3.2019). Och, to je radosti v sprche, úplne sa v tej vôni vyžívam, mohli by ma natočiť aj do reklamy. :D Olej má praktickú pumpičku, ale keďže je v skle, musím dávať pozor, aby mi náhodou nevypadol z ruky, lebo to by som veru oplakala. 

Untitled
Minule dávali v televíznych novinách výsledky nejakej ankety, kde vyšlo, že väčšina žien síce očakáva na Valentína od svojho partnera či ctiteľa aspoň kvety či čokoládu, no samy svoje polovičky neobdarujú ničím. To je od nás teda dosť sebecké nie? :D Tak som to zobrala tento rok vo veľkom a prichystala pre Maca prekvapenie, ktoré mu doručím rovno do práce. Okrem čokolády som mu napísala aj pohľadnicu, na ktorú som otlačila svoje pery. Tie som nalíčila novými Labello Lips2Kiss pastelkami. 

Untitled
Tieto farebné Labello pastelky sú ozaj podarené. Dostať ich v 5 odtieňoch (úprimne, páčia sa mi všetky!), pery jemne zafarbia, a hlavne ich hydratujú. Teraz v zime je to skvelá alternatíva namiesto rúžov, ktoré mi v chladnom období na vysušených perách neukážu práve najkrajšie. S týmito farebnými pastelkami sa mi to však nestáva, pretože plnia funkciu balzamu a pery aj jemne zafarbia. Mám ich tak hladké aj počas útoku mrazov. :) Určite sa na ne v drogérii pozrite!

Untitled
Americkú značku Urban Decay isto poznáte hlavne vďaka populárnym paletkám Naked. Ja som so značkou začala nedávno spolupracovať a mojich obľúbencov sa veľmi rýchlo zaradilo hneď niekoľko produktov, ktoré odvtedy používam dennodenne. V ich portfóliu nájdete aj čisto vegan produkty.

Začnem podkladovou bázou / primerom na očné viečka Eyeshadow Primer Potion. Hneď ma zaujal fialový obal a viečko, prvý dojem teda ozaj premakaný. A potom aj druhý a tretí! Uvedomujem si dôležitosť primeru pri výraznom líčení očí (dlhšia výdrž tieňov, ktoré vám nebudú zachádzať do vrások a nevytvoria tak na viečku čiary), napriek tomu sa nejako neviem dokopať k jeho pravidelnému používaniu. A tiež nie je primer ako primer. Niektoré primery príliš dlho zasychajú, iné zase sťažujú blending, atď. Tento však používam (asi aj vďaka tomu obalu, nebudem sa tváriť, že nie) každý deň a moje líčenie ani rutinu nijak neobmedzuje. Má jemnú nude farbu, výborne sa nanáša, rýchlo na viečku zaschne, nerobí problémy s tieňovaním a tak bezproblémovo zapadol do môjho líčiaceho procesu. Existuje aj vo vegan verzii, tak si nabudúce vezmem určite práve tú.

A keď sa už bavíme o líčení očí, som absolútne nadšená ružovo-červenou trblietavou linkou Heavy Metal (odtieň Catcall, vegan)! Je mojim novým obľúbencom, neuveriteľne sa mi páči. A to linky vôbec, fakt vôbec nepoužívam, lebo mi zmenšujú oko a nepristanú mi. Nikdy mi ale nenapadlo, čo dokáže spraviť takáto netradičná svetlejšia linka. Výborne ladí k môjmu ružovému líčeniu, oko rozžiari a prejasní. Pritom nepôsobí nijak neprirodzene alebo príliš výrazne. Je ideálna aj na denné líčenia. Ja vlastne večerné líčenie ani nerobím, lebo večer som doma. :D Používam ju v poslednom čase každý deň, mám teraz obdobie metalickej linky!

Ďalšou fialovou a metalickou vecičkou, ktorú vidíte na fotke je lesk na pery Hi-Fi Shine Ultra Cushion (odtieň Candyflip)! Áno, takto fialový, ja ho volám vesmírny. Na perách však fialovo vôbec nevyzerá, takže žiadne strachy. Ja lesky nepoužívam, preto som sa sama čudovala, ako som si obľúbila tento. Nelepí, neprekáža mi, na perách vydrží dlho. A príjemne chladí! Plus ma baví aj ten obal. :)

A posledná vec, kultový produkt značky, fixačný sprej All Nighter (vegan). Make-up má zafixovať až na 16 hodín. Neskúšala som to, lebo som už dlho takú výdrž nepotrebovala, ale je pravda, že odkedy som objavila čaro fixačných sprejov, sú posledným a nutným krokom môjho líčenia. Celé líčenie prepojí, predĺži jeho svieži vzhľad a celkovo, líčenie zrazu vyzerá inak. A nie, nie je to placebo, je to tak. :)

Untitled
Ďalšou novinkou v mojom líčení je nový make-up L´Essentiel od Guerlain. Guerlain si ako značka získava moje srdce. Toto je druhý produkt, ktorý od nich skúšam a som z neho nadšená! Tento make-up je dokonalý. Za prvé, mám odtieň, ktorý snáď vymysleli pre mňa (02N). Ďalej, je z 97% prírodný. sedí mojej citlivej pokožke a na pleti ho nielenže necítite, ale ani ho nie je vidieť, a to napriek tomu, že má pomerne vysoké krytie (čo ja očakávam a vyžadujem). Naviac sa o pleť počas nosenia aj stará a vyživuje ju. Na prvý pohľad, keď si ho dáte na ruku je hutnejší, ale jedna jediná pumpička vystačí na celú tvár! Neviem, ako to je možné, ale je to tak. 

Takže si tvár "vybodkujem" a potom prichádza na rad vysúvací štetec s aktívnym bambusovým uhlím, ktoré ho samo dezinfikuje a stačí ho tak umyť raz za dva týždne. Viete, že ja milujem beauty blender, takže som bola skeptická voči tomuto vynálezu, ale nakoniec, poviem len jedno - wow! S týmto štetcom make-up zapracujem do pleti raz dva, nezanecháva šmuhy, pekne ho rozotrie, jednoducho, sú výborné duo. Make-up vydrží celý deň, stále vyzerá na pleti skvostne a ja ho oficiálne milujem. 

Krásnu sklenenú fľaštičku už ani nebudem spomínať, na poličke je to poklad a vo vnútri tiež. Kúpite ho napríklad v Sephore za 1540 Kč. Vysúvací štetec stojí 1320 Kč.

Untitled

A na záver, tip na odličovač. Nedávno sa mi dostala do rúk mini verzia ospevovaného odličovacieho balzamu Take The Day Off od Clinique. A tak vám poviem, že keď sa mi minie, zadovážim si jeho veľkú verziu. Pretože je mega dobrý! Mávam problém hlavne s precíznymi odličovaním maskary, s týmto balzamom to však ide raz dva. Stačí množstvo o veľkosti hrášku, ktoré sa na tvári masážou roztopí. Krúživými pohybmi make-up akoby rozbijem, obzvlášť jemne prechádzam aj oči, čím pekne a jemne odstránim aj maskaru. A potom vlažnou vodou všetko zmyjem. Pleť nemám vysušenú ani napnutú. Ešte ju prejdem tonikom, ktoré nanesiem najlejlepším froté tampónikom zo Skingarden a potom už nasleduje nočné sérum a nočný krém. :)

photos by me

You Might Also Like

0 komentárov

Find me on Facebook