WEEKLY / FEBRUÁR

4.3.18

Untitled
Február bol dlhý mesiac, ale veľmi príjemný, pretože okrem iného som strávila jeho začiatok aj koniec doma v Košiciach s rodinou. :) Celý mesiac som bola zásobovaná čerstvými kvetmi, chodili sme s Macom na prechádzky, bolo kopec slnečných, aj keď chladných dní a oslávila som svoje 25. narodeniny. :)

Untitled
Zábavička. :D Najprv som sem tieto fotky nechcela dávať, ale bojím sa, že by sa stratili, tak tu mám istotu, že ich nájdem aj za pár rokov. A vy sa snáď zabavíte tiež.

Untitled
To je tak strašidelné až je to smiešne. :D

Untitled
Po príchode domov mi prišlo prekvapenie. Takýto peckový ovocný košík mi poslal Bourjois. Boli v ňom produkty Healthy Mix. Originálne a milé, nie? :)

Untitled
A ďalším prekvapkom boli aj ruže, ktorými ma potešil Maco. Zbožňujem, keď máme doma čerstvé kvety, už sa teším, keď si kúpime aj izbové rastliny.

Untitled
Ach, ja mám tak rada, keď Maco vstane skôr a zobudí ma na to, že sú hotové raňajky. 

Untitled
Išla som na nákup a toto boli regále s ovocím a zeleninou. Ok, díky. Vypredávali tovar kvôli rekonštrukcii.

Untitled
Prechádzka v Stromovke.

Untitled
Untitled
Untitled
Spomínam na svoje gymnastické časy. :D Očividne už fakt len spomínam.

Untitled
Inšpirovala som sa Esmeraldou (vy si myslíte, že srandujem, ale ja to myslím vážne) a vyskúšala som žiarivé zelené očné tiene. Prekvapivo som sa v nich cítila veľmi dobre, tak ich ešte určite využijem.

Untitled
Untitled
Fotili sme s Macou outfit, ale nevyšlo moc fotiek, lebo bola zima. Ale tieto vyšli, takže ich sem musím dať, nech nevyjdú nazmar. :)

Untitled
Untitled
Prečo vždy, keď je krásne musí byť aj najchladnejšie? Mohlo by to byť radšej naopak.

Untitled
Untitled
Untitled
Po dlhom čase som si dala bordový rúž. Na to už fakt nie som zvyknutá. :D

Untitled
Takto to vyzerá, keď Maco povie, že za 5 minút odchádzame. Hej hej....Tak si krátim čas fotením.

Untitled
Ďalšia prechádzka, tento raz v Letenských sadoch.
Untitled
Môj selfie king.

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
A toto je výsledok. Ja som nadšená, musím sa naučiť takto nalíčiť aj sama.

Untitled
Deň po Valentíne som sa opäť stala nevestou na fotení novej kolekcie svadobných šiat Michaely Dúckej. Dve fotky z backstage a 3 finálne. Ja som nadšená, bolo skvelé sa opäť obliecť do svadobného a to len 6 mesiacov od vlastnej svadby. 

Untitled
SS7
SŠ13
Fotili sme spolu s Brixi, Michaelou a Veronikou. :)

SS8
Takto by som vás vítala vo svojej predsieni. :D
Untitled
Víkend pred mojimi narodeninami (ktoré vyšli krásne na pondelok :D) som pozvala Maca na výlet do Kutnej Hory. Mali sme na víkend Mini Cooper, tak ho predsa vyvenčíme. :)

Untitled
Naše oranžové Mini ladilo s penziónom. :)

Untitled
Untitled
Z Kutnej Hory vám viac fotiek zatiaľ neukážem, lebo pripravím celý post.

Untitled
19.2. som oslávila svoje 25. narodeniny. :) Človek to v tomto veku až tak neprežíva, ale keďže vo väčšom oslávim až 30-ku, a tento vek je taký mílnik, chcela som mať fakt pekný deň, čo sa nakoniec podarilo. :)

Untitled
Untitled
Nafotila som pre svoju radosť toto narodeninové zákutie. Sviečky som však nemala kde zapáliť, len sa mi veľmi páčili. :D použijem na Sebanove 5. narodky v apríli a 2.narodeniny môjho krstného syna v lete. A potom na svoju 52-ku :D :D.

Untitled
Na narodky mi zvonil kuriér, čo nie je nič neobvyklé, preto som si myslela, že mi prišiel nejaký PR balíček. Ale nie! Prišli mi kvety a darček (lapač snov) od Sindy z Bali! :) Úžasne to zariadila, strašne ma prekvapila a potešila, vôbec som to nečakala. Úplne najviac prekvapko. Kvety mi vydržali viac ako týždeň a vďaka lapaču snov sa mi už nesnívajú také hrozné sny.

Untitled
Untitled
Maco mi zohnal zlaté balóniky! Večer sme ich teda vzali do Cobry, kde som mala menšiu oslavu/posedenie. :) Samozrejme neboli sme tam len my dvaja ale aj moje kamošky. :D

Untitled
Kvety od Sindy. :) 

Untitled

Answear oslavoval 7.narodeniny a to vo veľkom štýle. Pozval nás na brunch do Cukrárne Myšák, kde som bola vďaka tomu po prvýkrát. Dala som si ovsenú kašu s ovocím, ktorá mi veľmi chutila, napriek tomu, že ovsené vločky už nemôžem ani vidieť. Asi preto, že som si kašu tentoraz nepripravovala sama. :D

NEZABUDNITE, že s kódom "RebekaSlaviAnswear" máte do 31.3. zľavu na nákup 20%! :)

Untitled
Untitled
Vo februári som konečne spustila projekt, ktorý som nosila už dlho v hlave. Volá sa Tvoja Vintage Mama a nájdete na nej neopozerané jedinečné vintage a second hand kúsky. Viete, že ja hrabanie v sekáčoch milujem a mám oko na poklady. Chápem, že nie každý má na to nervy a tiež nevidí čaro kúskov medzi hromadou katastrof, tak ja vám ukážem už len to parádne aj v kombinácii, ktorá vás môže inšpirovať. :)

Untitled
Fialové líčenie k fialovej bundičke. :) Tá bude tiež na Tvojej Vintage Mame.

Untitled
TOUS má novú predajňu a jej interiér je naozaj krásny, veď sa pozrite na tie lustre.

Untitled
Tieto pozlátené kruhy si musím kúpiť, veľmi ma bavia, čo myslíte?

Untitled
Mali sme skvelý babský večer. Ja som vydržala len niečo po polnoci, baby šli aj tancovať aj najväčšie zvery vydržali až do 6 rána. :D Nebudem prezrádzať kto to bol, hoci podľa fotky to vyzerá, že ja. :D

Untitled
Milujem kávový peeling od Mark Scrub. Nechávam si ho ako masku a moju pleť krásne zjemní a vyživí.

Untitled
All I need....:) Maco, knihy, túlenie....

Untitled
...a Tatratea 72% na zničenie všetkých bacilov, keďže tá zima ma zmohla. :)

Untitled
Keď som si myslela, že s kvetmi je "koniec", dostala som pred odchodom do Košíc túto nádhernú ružovú kyticu. Nemohla som ju nechať v Prahe, preto so mnou cestovala. :)

Untitled
Untitled
A som doma! Prišla som si vyzdvihnúť nové doklady a ešte nechať dorobiť pas, na ktorý som minule zabudla (ehm). Doma je skvele.

Untitled
Moja krásna mamka. :) A to tiramisu zjedla, nemá ho len na fotku, vážne. :D Bola to síce jej večera aj raňajky na druhý deň, ale vraj tým ušetrí kopec času, keď sa naje takto naraz. :D Ale nie, srandujem, dúfam, že viete. Zašli sme si na kávu, ja som však bola chorá a po pol dni vonku bola taká unavená, že až.

FEBRUÁR 2018
#allforjan

Koniec tohto mesiaca však priniesol aj udalosť, ktorá zmenila celé Slovensko. Vražda Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny je niečo, čo presiahlo hranice, niečo, čo sme si v roku 2018 nevedeli ani predstaviť. Mňa osobne to vzalo oveľa viac ako som sama čakala. Som zhrozená, znechutená, sklamaná, nahnevaná, plná otázok. Doma sa o ničom inom nebavíme. Ako je vôbec možné, že sa niečo také stalo v našej krajine? A ako je možné, že predstavitelia našej vlády odmietajú prebrať (minimálne) politickú zodpovednosť za tento čin? V akej krajine to vlastne žijeme? Vždy som bola hrdá na to, že som Slovenka a nechcem aby tomu bolo inak. Bojím sa, že sa to ako v mnohých prípadoch predtým zmetie pod koberec. Ale to sa už nemôže stať. Už fakt nie. Musíme sa spojiť, za Jána a Martinu, za nás, za našu budúcnosť.

You Might Also Like

5 komentárov

  1. Zbožňujem tieto tvoje zhrnutia :) Vždy, ked som pri nejakej fotke, tak si poviem, že sa k tomu vyjadrím v komente a potom príde dalsia a dalsia .. :) Vsetky sú skvelé :) Inak s Jánom a Martinou máš úplnú pravdu...Všetci v politike by sa mali hanbiť!

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. opäť raz skvelý weekly post ;) z tých kvetov si musela mať obrovskú radosť! a neuveriteľne sa mi páči, že ti manžel robieva raňajky, to sú goals :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  3. no Maco je úžasný! tie raňajky aj kvetinky. ste zlatí vážne :)
    tieto články ma veľmi bavia, aj tvoje farebné očné tiene. no aj tie zlaté kruhy ti pristanú.
    a áno, bola to naozaj nešťastná udalosť. tiež dúfam, že sa to nezmetie pod koberec ako asi vždy. uvidíme, čo prinesú ďalšie dni/týždne.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. becca, nesledujem ťa stále, raz za čas sa ale k tvojmu blogu vrátim a vždy mi je z toho príjemne (aj ked bohužiaľ, posledná udalosť tomu nechtiac odpomáha..)... dodatočne gratulácie k svadbe 😁 a zo sebiho je už veľký chlap (božemôj, pamatám si ako sa narodil...) .. som cca rovesníčka tvojej mamy, je super že má takú šikovnú dcéru, držím palce v dalších dňoch... S.

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook