SWAROVSKI SS2015 CRYSTAL GARDEN

24.1.15

36 done
Vo štvrtok sme boli s Majou na predstavení novej kolekcie Swarovski SS2015, ktorá sa volá Crystal Garden. Rovnako ako minulú sezónu, aj teraz sú v kolekcii skôr jemné šperky vhodné na bežné nosenie. Nechýba ani zopár výrazných farebných kúskov, ale hlavnú rolu hrajú šperky, ktoré môžete navzájom kombinovať a hrať sa s nimi. Swarovski už niekoľkú sezónu používa farbu zlatého a ružového zlata a tentoraz k nemu pribudli aj perly (zo Swarovski krištáľu). Ja perly milujem a to, ako sú použité v šperkoch sa mi veľmi páči. Kúsky sú síce jednoduché, ale zaujímavo spracované a rozhodne nie nudné. Swarovski ide s dobou a tentoraz ponúka aj populárne jacket pierced náušnice. Nechýbajú ani obľúbené Stardust náramky a kolekcia sa rozrástla aj o náhrdelníky. Mňa najviac očarila kolekcia Click, ktorá je akoby poskladaná z malých bubliniek a tak mi pripomína moju obľúbenú Perlée od Van Cleef and Arpels. Taktiež jemné náramky s perlami Celestin či náušnice Angelic, ktoré môžete nosiť z oboch strán. Na jar ponúka Swarovski obrovskú variabilitu, ktorá otvára bránu vašej kreativite. Môžete mixovať, skladať, vrstviť a hrať sa. Ktoré kúsky sa páčia vám?


4 collage
Prsteň Click a náramky Celestin. 

26 done
6 collage
Nádherná pastelová kolekcia Calista.

43 done
Mix and match s prsteňom Vio.

5 collage
12 done
2 collage
Náušnice Angelic a náramok Click.

10 done
21 done
Populárne Stardust náramky.

0 collage
29 done
3 collage
23 done
Dokonalý nový tvar krištáľu v kolekcii Citrus.

35 done
photos by me and Maja


You Might Also Like

16 komentárov

  1. Ooooooch, to jsou tak úchvatný fotky <3 moc ti to sluší a všechny ty šperky jsou naprosto dokonalý! Můj blogerskej sen je být někdy pozvaná na takovou akci :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Wow to je nadhera.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. celestine náramky sú náderhné!!! a sekne vám to s Majou:))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. mne sa, bohužiaľ, Swarovski šperky nikdy nepáčili, tých trblietok, kamienkov a bling bling vecí je vo všetkých ich kolekciách až príliš :/

    Z.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. krásny lak! aký je to prosím ťa?

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Swarovski ma zatial nikdy nepresvedcil, obcas pozriem co maju nove ale to je asi tak vsetko. A ako pozeram, kopiruju...coze dosla inspiracia vo vlastnych radoch ? Jana

    OdpovedaťOdstrániť
  7. It's beautiful, it really is not the same woman dressed now out of work, and I intend to buy swarovski crystal to dress themselves, enhance their charm.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Se zeptám i tady: A něco pro pány? ^_^ =D

    Mišo
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Majú aj vecičky pre pánov, ale tie som neodfotila :/.

      Odstrániť
  9. Tiez neviem, preco su v nasich krajinach tieto sperky / tato znacka tak popularne .....Asi to bude nizkou konkurenciou :D Nicim extra nevynikaju.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Páčia sa mi tie fialovo modro ružové náušnice a náhrdelník a tie náušnice Angelic :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. některé kousky vypadájí opravdu skvěle!

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook