BABYLISS CURL SECRET VIDEO

14.12.14

Mám pre vás sľúbené video o BabyLiss Curl Secret. Článok o tejto automatickej vlasovej kulme som písala minule, takže všetky informácie máte, ale samozrejme ich spomínam ešte aj vo videu :). Dúfam, že advent prežívate rovnako skvele ako ja, akurát neviem prečo je to ako naschvál vždy tak, že keď by človek najradšej ostal ešte pár dní v Prahe, tak už je čas ísť naspäť do Košíc a samozrejme to platí aj naopak.




You Might Also Like

6 komentárov

  1. Len tak ďalej s videami, si perfektná :))
    Vyzerá zaujímavo, ale ja zostanem verná kónickej kulme :P ♥

    Srdečne ťa pozývam na *GIVEAWAY*

    OdpovedaťOdstrániť
  2. S těmi vlnitými vlasy ti to moc sluší :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. super pristroj ale tie vlny to robi teda otrasne oproti kulme :D prepac ale vyzera to ako zlepene cmogle,mozno po rozcesani trosku by to bolo lepsie ale strasne tenke zlepene pramienky ,strapate :/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. No, ja ti neviem Becca... Nie som z toho ohúrená a podľa mňa ani nerobí pekné vlny. Ty s tvojím úsmevom to zachraňuješ :-)
    Denisa

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Úprimne som trošku sklamaná, koľko málo vlasov sa dá do kulmy vložiť a že to trvá pomerne dlho natočiť. Pri mojom objeme a hrubých vlasoch by som to kulmovala asi 3 hodiny:( Navyše uprednostním elegantnejšie veľké vlny pred takýmito stapatými. Ale tebe to vo výslednom looku veľmi pristane :)
    Inspiration Point by Paula Fleur

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nepatri to k aktualnemu clanku, ale nechapem preco pouzivas taketo vyrazne licenie a to obocie...... si pekne dievca a po pravde make up nepotrebujes.

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook