Cosmetic random

8.6.13

V poslednom čase sa u mňa nahromadil dostatok nových a skvelých kozmetických produktov, preto som sa rozhodla vám ich aj s podrobným popisom predstaviť.

Maybelline Color Whisper rúže. Milujem rúže všetkých farieb aj tvarov. Farby aj vôňa ma pri Color Whisper dostali hneď, priznám sa však, že som čakala o trochu silnejšie krytie. Pokiaľ však nanesiete viac vrstiev farba je intenzívnejšia. Majú gélové zloženie a tak ich používam namiesto balzamu. Navyše pri nich nie je potrebné kontrolovanie pier ako pri bežnom rúži. Ideálne do školy, hektické dni alebo rande, takže za mňa jedno veľké áno! Mám odtiene Oh la lilac a Faint for Fuchsia (ten milujem).

New York Color paletka. Dlho som zháňala kvalitnú paletu očných tieňov, ktorá by mi vyhovovala po kvalitatívnej aj farebnej stránke. Najčastejšie (a vlastne jedine) používam svetlý béžový a čokoládovo-hnedý tieň, na večer výnimočne aj sivo-čierny na ,,cat eyes". Nájsť však spojenie týchto farieb nebolo až také jednoduché, navyše som ich chcela bez trblietok. Táto paletka je perfektná, tiene majú skvelú štruktúru a dlho vydržia.

L´Oréal False Lash Wings maskara. Ak ma tento mesiac niečo úplne dostalo, tak je to táto špirála. Vyskúšala som už toho dosť a preto môžem povedať, že táto je pre mňa absolútny top! Hrebienok je mierne ohnutý a štetinky sú na konci dlhšie, takže vám mihalnice natočí rovnomerne a poriadne. Naozaj naozaj poriadne. Za túto mascaru by som strčila ruku do ohňa :D.


Maybelline Colorama laky. Kedy je ideálny čas na žiarivé farebné nechty? Predsa v lete! Zaujali ma nové Colorama laky, najradšej mám samozrejme klasickú krásnu červenú, na párty je skvelá fialová a zamilovala som sa do dokonalej zlatej.


Garnier Moisture Match. Pod každý BB cream používam krém. Nie každý mi však vyhovuje, obzvlášť v lete, keď sa mi pleť rýchlejšie mastí. Vyskúšala som teda Garnier Moisture Match, pretože ma zaujal fakt, že to nie sú typické krémy. Vybrala som si svetlozelenú variantu ,,Shine be gone" určenú na mastnú pleť. Obsahuje výťažky zo zeleného čaju a teda pomáha pleť zjednocovať, hydratovať a zmatňovať. Jeho vláštna konzistencia mi pripomína mix krému a gélu, vôňa je svieža a nevtieravá. Rýchlo sa vstrebáva a pleť mi jemne napne. Nanášam si ho aj večer pred spaním a následne ráno pred líčením.


Rexona Maximum Protection. Nepoužívam tuhé deodoranty, mám radšej tie v spreji, ale po tom, čo som si prečítala recenzie na novú Rexonu - Maximum Protection som sa rozhodla kúpiť si ju. A toto bude ďalšia z pozitívnych, ba priam oslavných recenzií. Pretože ono to fakt účinkuje. Dokonale. Cítila som sa sviežo po dlhom horúcom dni a aj po pretancovanej noci. Neviem ako to mám lepšie napísať, takže to napíšem rovno. Jednoducho človek sa s týmto zázrakom nespotí ani trochu. Ani trochu. Síce čítala som, že vraj neúčinkoval vo vypätých stresových situáciách, ale to ja neviem potvrdiť, lebo až v takých strašných chviľach som sa našťastie neocitla :D.


L´Oréal Elseve Hodvábny olej. Ono, nie je olej ako olej. Tento vlasy vyživuje, ale nie je mastný. Dávam si ho do vlasov pred rozčesaním aj pred žehlením a okrem toho, že dobre vonia, vlasy vyživuje a dodáva im zdravý vzhľad.


L´Oréal gélová linka. Myslím, že ten, kto vyskúšal gélové očné linky mi dá za pravdu ak poviem, že sa to s bežnými linkami nedá absolútne porovnávať. A ja už nikdy nechcem požívať nič iné, iba túto gélovú linku od L´Oréal. Má to viac dôvodov. Táto linka obsahuje malý jemný štetec, ktorý viečko pri nanášaní farby neškrabe. Farba linky je čiernočierna. Vydrží dlho predlho, aj keď plačete. Zakončiť linku bol pre mňa kedysi problém, vždy som ju upravovala vatovými tyčinkami, ale teraz už nemusím, pretože s tým malým jemným štetcom si všetko nakreslím podľa svojich predstáv a hneď na prvý pokus.

Maybelline lesky na pery. Nie som veľkým fanúšikom leskom, rúže mám jednoducho radšej, ale obľúbila som si svetlý telový odtieň  lesky Maybelline. Dlho vydrží a aj dobre vonia.


Skin79 očné sérum proti kruhom pod očami. Mám po mamke kruhy pod očami, preto som si z bbcreamshop.sk objednala tento bieliaci očný krém. S produktami značky Skin79 som bola doteraz vždy spokojná. Výsledky sú zatiaľ síce jemné, ale pozorovateľné. Som zvedavá, aký účinok bude mať po dlhodobejšom používaní.


Garnier Fructis Goodbye Damage. Vlasy si umývam takmer každý deň, fúkam, žehlím a natáčam. Prirodzene ich chcem chrániť čo najviac, no zároveň sa nechcem vzdať svojej rutiny, takže Garnier Fructis Goodbye Damage bol pre mňa dobrou voľbou. Obsahuje Keraphyll a výtažky z oleja alma, vďaka čomu nielenže fantasticky vonia, ale chráni vlas zvonku aj zvnútra. Sérum proti rozštiepeným končekom vracia vlas do pôvodného stavu. Kondicionér ale používam iba na časť vlasov, kde mám ombré, pretože nechcem, aby mi vlasy zaťažil. Takto sa lepšie rozčesávajú a sú hladké.

photos by me

You Might Also Like

24 komentárov

  1. Rexonu som si kupila aj ja vcera.. presne ako pises, ani ja velmi nevyuzivam tuhe dezodoranty, ale po recenziach som sa pre neho rozhodla.. :) dnes bude zatazovy den, tak som zvedava :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Garnier Fructis Goodbye Damage je nejvoňavější řada a Colorama laky jsem si také oblíbila:))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tu maskaru mi vychvalovala aj kamoska,že je úplne ideálna. Tak ju asi potom vyskusam :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tú gélovú linku určite vyskúšam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. dá sa tá paletka kúpiť aj niekde na SR?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fuuha, tak to bohužiaľ fakt neviem...

      Odstrániť
    2. NYC je sa mi zdá v 101 drogérii, ale či majú aj paletky, tak neviem presne povedať, rozhodne stojí to za pozretie, tie farby sú super a elegantné ;)

      inak super článok, nabaláchaná som na gélovú linku, aj keď som verná tekutej a už s ňou nemám problémy, ďalej na riasenku, aj keď oranžovej rimmelke sa asi ťažko vyrovná a taktiež som sa ešte chcela opýtať, či sa v rexone náhodou nenachádza škodlivý alluminium chlorohydrate, pretože ten upcháva potné žľazy, čím vytvára rôzne zápaly, preto sa ti možno zdá, že sa nepotíš, no spôsobuje to nemalé problémy, treba hľadať veci bez chemických hlúpostí :)

      Odstrániť
    3. A ešte, že sa stále teším na tvoje články O:)

      S.

      Odstrániť
  6. super kúsky, u mňa sa toho tiež nejako viac skladuje, ale pravdaže všetko beriem s kritickým pohľadom, či to potrebujem.
    Maybelline mám tiež, ale ten najsvetlejší, na Maybelline rúžoch (všeobecne) mám rada konzistenciu, že nevysušujú.
    a tá paletka NYC vyzerá fajn, ja sa stále nemôžem odvážiť na objednanie UD naked, tak som si kúpila Catrice, ale je veľmi trblietavá.
    Čo sa týka ostatných, Garnier nemusím z krémov sa vždy vyhádžem. A Rexona je síce super, ale najradšej mám základný modrý Dove v spreji.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. prosím ta ta paletka sa da kde kupit ?

    OdpovedaťOdstrániť
  8. všechny věci mě zaujaly :) hlavně Color whisper, paletka stínu, olej na vlasy, gelové linky a Skin79 :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. to som nevedela, že color whispers a nyc sa dá aj u nás kúpiť veľmi si ma potešila :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. tie rúže sú naozaj skvelé - jedna z mála čo nevysušujú, taká som bola rada, keď som ich objavila... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. super písmo si použila! a tie prv dva rúže su superské..a vlastne aj laky..a aj garnier vecička!;) odskúšaná:)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. ten fialovkastý rúž od Maybelline mám aj ja :) inak super veci :)

    http://pajameysik.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Asi si budu muset také pořídit Color Whisper, ty odstíny jsou úžasné :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Skvelý príspevok! :) Môžem sa opýtať,odkiaľ más tie NYC očné tiene? Taktiež rada preferujem tieto pekné a prirodzené tiene na oči a tiež hľadám niečo lepšie :)

    www.flowerofpassions.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Radka :). Kúpila som ich v Prahe v Rossmannovi.

      Odstrániť
  15. Prosim ta, kde sa da kupit serum na vlasy Goodbye damage:)? Na SK neviem zohnat

    OdpovedaťOdstrániť
  16. kde sa da kupit serum na konceky vlasov goodbye damage? nikde ho neviem najst:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som ho na SK ani nehľadala, mám ho z ČR. Snáď sa niekde objaví :).

      Odstrániť

Find me on Facebook