Skin79 Diamond All Day Sun Powder

6.1.13

Púder Skin79 Diamond All Day Sun mám z bbcreamshop.sk a výborne dopĺňa BB krém z rovnakej rady, na ktorý som prednedávnom písala recenziu (TU). Ako vyhovoval mojej pleti sa dozviete v pokračovaní článku.


Všetko, čo by mal spĺňať, si môžte prečítať na stránke bbcreamshop.sk. Ja môžem takmer so všetkým súhlasiť, naozaj pekne vonia, dobre priľne k pleti, nemáte pocit, že ste si na tvár dali niečo neprirodzené. Aj výdrž je výborná, ale myslím, že v lete by som ho určite musela použiť viackrát. Každopádne teraz v zime vydrží naozaj dlho, pekne kryje a zmatňuje zároveň.
Celkovo nemám tomuto púdru čo vytknúť, azda len ten obal. Áno, je krásny, vyzerá ako ružový diamant a je mierne princeznovský. Ale v kabelke predsa len zaberá dosť miesta, čo nie je dvakrát praktické. Čo sa týka labutienky, ja radšej používam štetec, takže pre mňa v celku nepotrebná vec.

1. bez make-upu 2. s BB krémom 3. BB krém + púder

photos by me

You Might Also Like

3 komentárov

  1. Super, vyzerá, že fakt dobre kryje spolu s krémom.. Ja potrebujem nejaký nový make up alebo bb cream ale neviem do čoho sa pustiť.. čo si kúpiť, aby to aj krylo a pekne sedelo na pleti. Ja mám dosť problematickú pleť, už len keď zjem oriešky :D alebo prídu na rad....tie..ženské veci :D

    www.seesimona.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook