WEEKLY / 12.1-4

1.1.18

Untitled
Po mesiacoch som spísala mesašný random post v správnom čase. :D Tak sa z toho teším, lebo ako na Nový rok, tak po celý rok. Čiže mám dobré vyhliadky do budúcnosti. Verím, že ste si Silvestra užili a začali rok 2018 pozitívne. My sme vďaka jet-lagu spali do 13.30! To sa mi nestalo už roky. A teraz už sedíme na gauči, Maco zmontoval náš nový televízny stolík a radujeme sa z pohľadu naň (teda pozeráme telku, ale ten pohľad spolu na ten stolík je veľmi uspokojivý :D). 

Prajem vám šťastný nový rok, veľa zdravia, lásky a radosti, nech vyjde všetko podľa vašich predstáv. A síce je život ako horská dráha, nech tie dobré chvíle niekoľkonásobne predčia tie horšie. :) A takýto bol môj december.

Untitled
Naše domáce adventné nedele. :)

Untitled
Maco navaril dobrotu! Špagety a "mäsové" guličky z quinoi a húb.

Untitled
Snáď poprvykrát v živote som fakt spokojná so svojim “ski” lookom. Teda, začínam postupne budovať svoju novú výbavu. Po cca 11 rokoch! Vždy som bola zladená, nie že nie, len som sa tak nejak cítila ako malý chlapec, nikdy to nebolo úplne ono, hoci som bola v oranžovej a neskôr v krémovej. Chápem, že dobrý outfit nikoho lyžovať nenaučí, ale ja sa práve vďaka tomu cítim na svahu dobre. Proste je to tak a nehanbím sa to priznať. 

Keďže Maco kúpil na túto zimu GoPassy do Špindlu, splnila som si svoju tajnú detskú túžbu a kúpila si ružové nohavice. Lebo ja mám takú úchylku na ružovú, ale doma ju už musím potláčať (logicky) a bežne ružovú (okrem doplnkov) tiež moc nenosím (lebo nemám 5 rokov). Pôvodne som teda šla po slivkové nohavice, ale s mojimi 154cm som našla tie, čo mi sedeli, v detskom oddelení (veď keď detská túžba, tak kde inde by som ich asi našla?). Samozrejme na snehovú špindldivu Andreu sa nechytám, to zas ani nemusím. 

A túto ružovú čiapku nosím iba mimo lyžovania, inak mám samozrejme prilbu, lebo bez tej to nejde, bezpečnosť na prvom mieste! 

Untitled
Hore na kopci nás čakala docela veľká hmla. :D

Untitled
Pán sedí, dáva si cigaretku a ja môžem ísť vystáť rad na teplý čaj. Medzitým samozrejme vypil môj cider. Dobre to vymyslel.

Untitled
Untitled
Hľadám Andrejku.

Untitled
Najlepšie na lyžovačke je, keď sa vyzujete z lyžiarok a dáte dole prilbu, pod ktorou máte úplne hrozné vlasy. :D

Untitled
Strossmayerovo námestie a moja 150-ta cesta z pošty.

Untitled
Predvianočná zastávka v Elite Bloggers Hube.

Untitled
Milujem túto budovu!!! Je oproti Tančícímu domu, kde som bola ubytovaná počas našej svadby. :)

Untitled
Skočila som za Macom na obed, lebo mi odporúčal....

Untitled
...Dhaba Beas! A bavia ma! Chuťovo excelentné, ale všimla som si, že sa po každom obede u nich vyhádžem (vyrážky na tvári), tak neviem....ale môže to byť aj moja chyba, lebo som naberala ako divá a potom som zistila, že v tej rolke je nejaký mliečny výrobok.

Untitled
Selfie v mojej zimnej garderóbe! :)

Untitled
Moja krásna kamarátka Lubka! Ako sa len teším, že mám pražského parťáka. :)

Untitled
Jediná návšteva Staromáku počas trhov a jediný vianočný trdelník.

Untitled
A naša súkromná christmas party v Cobre. Stáva sa to aj vám, že si poviete, že o 10-tej ste doma, ale potom chodí čašník a pýta sa, čí si dáte ešte jedno? No tak dám, keď inak nedáte...:D

Untitled
Čakanie v príjemnom MasterCard Lounge na Terminále 1. Ale okrem chipsov a olív si vegán nič nedá, lebo sú tam samé rezne, kuratá a obložené chlebíčky so salámou či syrom. Ocenila by som aspoň zeleninku čiviac druhov polievok. My tam môžeme ísť vďaka Macovmu Premium účtu v banke, ale inak si vstup môžete aj zaplatiť za necelých 1000 Kč. Každopádne, ak by som si to zaplatila, bola by som z jedla trochu sklamaná, ale napríklad tam bol pár, čo si otvoril 2 fľaše vína a naložili taniere. :D Akože prečo nie,  veď môžu.

Untitled
Seriózne najkrajší výhľad / západ slnka zhora, aký som zatiaľ mala možnosť zažiť. Vidíte tie farby? :O

Untitled
Untitled
Nádherný výhľad na Londýn! Fotka rozmazaná, ale uznajte...

Ale let samotný bol už dosť nanič. :D Leteli sme prvýkrát American Airlines a let do Londýna nám hodinu meškal. Takže sme na prestup na Heathrow mali aj s výstupom z lietadla luxusných 30 minút. Leteli sme našťastie z rovnakého terminálu a stihli sme to ltt. Pani nám na Gate ešte povedala, že si nie je istá, či nás už z letu nevyškrtli, keďže bola malá pravdepodobnosť, že to stihneme. 

Untitled
A dole už vidíte rozsvietené USA.

Untitled
Keď sme v Connecticute, chodímečasto do Starbucksu a ja si vždy zabudnem hrnček :/. Každopádne, pozrite ako ma premenovali. Becca - Mica, almost the same, nie? :D

Dokonca sa mi stalo, že ma v inom Starbuckse spoznala kaviarnička. Myslela som si, že fíííha, budem tu slávna. :D Lenže ona si ma zapamätala, lebo mi u nich pri platení deň predtým nefungovala moja európska karta. No nič, nevadí, nejako treba začať.

Untitled
Môj homeless outfit a unavená tvár.

Untitled
V Amerike ešte aj auto musí byť vianočne ozdobené. :D Heslo: More is more.

Untitled
Prechádzka po okolí na Štedrý deň. Už oblečená a namaľovaná, ale bundu som mala len túto, takže chápete. Bola veľká zima, ale to som ešte nevedela, že príde aj väčšia. :D

Untitled
Fotečka pred našim stromčekom. :)

Untitled
A pár do rodinného albumu s názvom "Naše prvé spoločné americké Vianoce".

Untitled
Túto budeme posielať, keď budem tehotná :D :D.

Untitled
Desrtká radosť pred rozbaľovaním darčekov. Keďže Macova mamka je Češka, darčeky sme otvárali tak ako u nás, po večeri 24.12.

Untitled
Najviac ma potešilo, že ráno na prvý sviatok vianočný sme po zobudení videli, že sneží! Bolo to pre mňa fakt čarovné a krásne.

Untitled
Ale dodržali sa aj americké tradície a tak sme si našli darčeky v ponožke aj ráno 25.12. :)

Untitled
Untitled
 Poobede som teda nafotila s pomocou Macovej sestry túto rýchlu sériu. :)

Untitled
Untitled
Untitled

Večer sme išli na párty k susedom. Je to najväčšia párty v okolí, vraj je niektoré roky až tak plno, že sa v dome nedá hýbať. Ja som našťastie vychytala ten pokojnejší rok. 

Untitled

Bol to dom ako z filmu. V živote som nikde nevidela toľko vianočných dekorácií. A to som povedala, že aj u Maca doma je ich veľa! Strašne som to teda chcela zdokumentovať. Najprv som sa hanbila, potom ale ľudia na chvíľku odišli do inej miestosti, tak som to využila a tamtadadááááá.

Untitled

Najväčší stromček ever! Kto už má doma 4 metrový strom? 

Untitled
Untitled
Untitled
Môj psí kamoš Lobo. Strašne zlatý a poslúcha. Je to brat psíka Logana, ktorého majú doma u Maca, ale ten sa nás strašne bojí. Teda mňa ani tak nie ako Maca. :D

Untitled
V Amerike je všetko ďaleko a bez auta sa môžete viete čo....Takže sme veľkú časť času strávili v aute.

Untitled
Čo je priestor na selfíčka. :D

Untitled
Škoda, že je táto momentka rozmazaná, ale veľmi sa mi páči, takže ju sem dám. 

Untitled
Vidíte ten dom? Celú terasu mali ozdobenú ako páni. :D Škoda, že sme nemohli ísť bližšie, ale aspoň takáto fotka. Inak niektoré domy boli vysvietené tak, že som nechápala. Ale nemám dobré fotky, keďže najlepšie to bolo za tmy.

Untitled
V Connecticute ma vždy fascinuje príroda. Nádherná jeseň a neskutočná zima.

Untitled
No chápete toto?

Untitled
Avocado goals!

Untitled
Posledná fotka v cestovnom outfite a môžeme ísť!

Untitled
Na letisku JFK v NYC.

Náš prestup v Londýna na Heathrow letisku bol strašný!!! Zase sme meškali a náš let do Prahy sme stihli ešte nesnejšie ako ten do NYC. Proste hrôza. Pár za nami už na lietadlo nepustili.

Untitled
Untitled
Skvelé obrazy na letisku, bohužiaľ som si neodfotila od koho sú, ale naživo boli ešte lepšie!

Untitled
Silvestra sme oslávili v našom byte s našou kamarátkou Lubkou. :) Mali sme nový gauč, vymyslela som DIY stolík, pripravili sme si dobroty, pili jablkovo-hruškové 67% Tatratea a bolo strašne super. Potom sme sa prezliekli aj do teplákov a tancovali nas Elá, Helenu a Haberu, no čo viac chceš.

Untitled
Untitled

DECEMBER 2017

You Might Also Like

4 komentárov

  1. Neviem prečo, ale tvoje weekly posty ma bavia u teba najviac. Zrejme to bude tým, že sú také úprimné a od srdca. Blahoželám k novému stolíku, ako vidím máte z neho ozajstnú radosť :D. Fotografie sú krásne a do Nového roka Ti prajem všetko len to najlepšie a hlavne aby bol ešte lepší než ten predchádzajúci! <3
    WITHGREYWOLF

    OdpovedaťOdstrániť
  2. OMG najkrajsie "gycove" vianoce ake som videla! uzasne :) a spolu vam to velmi pristane :)

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook