THE ART OF WRAPPING / L´OCCITANE

15.11.17

Untitled

Včera som mala možnosť stráviť poobedie v krásnom Rosmarino kvetinovom ateliéri, kde pre nás blogerky usporiadal L´Occitane vianočný workshop! Viete, nie je blogerský event ako blogerský event. Tento bol skvelý, v intímnej atmosfére, kde sme sa výborne zabavili a zabalili prvé vianočné darčeky pre našich blízkych (alebo aj pre seba :)). A keďže ja tvorenie a ručné práce zbožňujem, veľmi som si to užila. Naviac som sa stretla s Luckou a Ivkou, ktoré došli z BA! :)


A aby ste si niečo užili aj vy, s kódom "ELITE" máte od nás 15% zľavu na akýkoľvek L´Occitane produkt, ktorý si v predajniach či online vyberiete. Táto zľava platí iba do 20.11., takže sa poponáhľajte! :) 

Untitled
Krásny a útulný priestor Rosmarino ateliéru ma úplne naladil na vianočnú vlnu!

Untitled
1 collage
Untitled
L´Occitane má túto sezónu prichystaných niekoľko vianočných balíčkov. Na výber sú dámske, pánske aj unisex. My sme mali možnosť zabaliť si dva z nich.

Untitled
Tak poďme na to!

Untitled
Untitled
Balíček pre Maca. Pánske už boli rozobraté, tak som siahla po tomto unisex balíčku, ktorý bude v kúpelni a budem jeho obsah používať aj ja. A nie, nevybrala som to takto so sebeckých dôvodov, ale obaja nemáme radi, keď je naša vaňa obklopená miliónom produktov, takže si vždy vyberáme tak, aby sme aspoň niečo mohli používať obaja. :)

3 collage
Hmmm, ako ťa len ozdobím?

Untitled
Tamtadadáááá! Ja som nadšená, ani som nečakala, že sa mi to takto podarí. Škoda otvoriť. :D

Untitled
Untitled
Cherry blossom balíček pre moju mamku. Lebo ak niekto miluje darčeky, je to ona. Poučila som ju, že tento článok nemá čítať, takže snáď poslúchla, inak si pokazí vlastné prekvapenie...

Untitled
Balíček pre mamku som zabalila tekto jemne, romanticky...:) Eucalyptus vydrží a vyzerá pekne aj keď sa vysuší. Pri balení som na to myslela.

Untitled

Po zabalení oboch balíčkov bol čas potešiť aj seba vytvorením kvetinovej čelenky!

Untitled
Zistila som, že milujem eucalyptus! Je úplne geniálny na ozdobovanie aj do kytíc. Krásne vonia a dobre vyzerá aj keď sa vysuší.

Untitled
Moja zimná čelenka. Škoda, že nevydrží navždy....

2 collage
Untitled
Untitled
Untitled
011 ano
Vysmiate blogerky, každá so svojim vianočným dielom. :)

012 ano

Vtipná príhoda na koniec. Išla som z workshopu, pozitívne a vianočne naladená s veľkou papierovou žltou taškou s logom L´Occitane naplnenou balíčkami a kvetinovou čelenkou. Prešla som z Rosmarina bezproblémov na električku, zvládla som prestup a čakala som na zastávke na električku, ktorá by ma hodila už rovno domov. V zime sa vždy to čakanie na MHD zdá dlhšie, tak som bola nadšená, keď som videla, že prichádza môj spoj. Električka zastala, ja som vykročila a v tej chvíli, presne v tom momente sa mi tá taška kompletne roztrhla. Čupla som si k balíčkom, snažila som sa ich pobrať, ale nešlo mi to. Vodič na mňa ešte čakal, čo bolo od neho veľmi pekné (a prekvapivé, čo si budeme hovoriť), ale ja som sa cítili strašne bezmocne, tak som mu ukázala, nech ide ďalej a ja zatiaľ popremýšľam ako sa z tejto šlamastiky dostať. Čupiac pri balíčkoch, snažiac sa ich nejak zobrať a hundraním si, prečo sa mi to muselo stať, som počula starší pár, ako si hovoria "Hele, slečně se roztrhla taška, dej jí nějakou, pomozme ji." Zdvihla som hlavu, a pani mi hovorí: "Chcete tašku? :)". Ooooo áno prosím, prosím! Prišli za mnou, mohli mi moje pekné balíčky zbaliť do Billa igelitky. Boli veľmi milí, nápomocní a priateľskí, ako poďakovanie som darovala pani kvietkovanú ikebanu. Spravila jej veľkú radosť, asi ako mne oni dvaja, tým, že mi pomohli. Ľudia sú aj dobrí :).

Untitled
Keď ma sledujete už pravidelne, viete, že parfém Terre de Lumiére od L´Occitane bol aj môj svadobný. Túto vôňu absolútne zbožňujem a používam ju aj teraz v chladnejšie dni. Momentálne je v limitovanej zlatej edícii, ešte krajšia ako pôvodná a môžete si ju dať vygravírovať! 

Untitled

photos by me 

You Might Also Like

1 komentárov

  1. Tak toto bol vážne krásny koniec článku..ale mňa to teda vôbec neprekvapuje, pretože si stále myslím, že ľudí, čo v núdzi pomôžu je na svete stále viac ako tých, ktorí iba prejdú okolo bez povšimnutia..mimochodom toto bol naozaj krásny event a verím, že ste si ho užili 😍

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook