POHODA 2017 DIARY

19.7.17

17 done
Po troch rokoch som opäť navštívila Pohodu. Pritom som si povedala, že raz za život stačí, lebo sa naozaj nepokladám za festivalový typ. Nemám rada masy ľudí, väčšinu kapiel / hudobníkov nepoznám a spať v stane? Neviem neviem....Ale keď ma ZOOT zavolal, nevedela som odmietnuť. Priznám sa, že hlavne kvôli Macovi, chcela som s ním zažiť a predstaviť mu najväčší slovenský hudobný festival. A nakoniec som prekvapila sama seba!


Nemala som v pláne spať v stane, akože, ďakujem, ale chcem si dať večer normálnu sprchu a cítiť sa ako človek. Zabookovala som byt a že tak teda večer pôjdeme. Skutočne neviem, čo som si myslela, je predsa jasné, že Maco si chce dať aj nejaké to pivečko a ja....no ja nešoférujem, takže to je vlastne jedno, však. 

Maco vymyslel, že to v pohode dáme v aute. Sklopíme sedadlá a spíme. Mali sme deku, spacák, všetko. A predstavte si, tie dve noci sme to fakt dali. Dokonca aj dlhoooooočíííízny rad na rannú sprchu som vystála a Maco mi k tomu kúpil ľadovú kávu. Nebolo to vôbec až také hrozné ako som čakala. 

Z interpretov som teda poznala iba Birdy a Solange, ale Maco sa tešil na svoje kapely a tak sme si to dosť užili. Hlavne to, že Pohoda je jednoducho priestor, kde nepreniknú žiadne problémy, všade je veselo, bezstarostne, uvolnene. Už chápem, že je pre mnohých ľudí tento pocit nákazlivý a chcú ho zažiť rok čo rok. 

Vďaka ZOOTu sme spolu so Zuzkou z Red Poppy Stories mali v piatok Boho Workshop, kde sme zo starých tričiek vyrábali nové kusy odevov či doplnkov. Prišlo vás hrozne veľa, čo nás príjemne prekvapilo a som veľmi rada, že vás workshop zaujal. Jednoduché čelenky mali fakt úspech! :)

Osobne ma sklamali len dve veci. Vegánske burgre (dozviete sa) a divadelné predstavenie Anna Franková, ktoré sa odohrávalo v detskom stane. Nebolo to pre deti, veľmi zmätené spracovanie.

A ako som sa na začiatku bála počasia (keď sme prišli, veľmi pršalo a celkovo to bolo v piatok veľmi premenlivé, tak sobota bola nenormálne krásna a my sme v nedeľu odchádzali krásne opálení :).

1
1 done
IMG_4950
Hneď po príchode sme zamierili do ZOOT stánku (ok, najprv sme sa najedli, first things first, viete ako), aby som si skúsila, ako budeme vyrábať / prerábať veci zo starých tričiek!

2 done
Oddych pred workshopom. Cesta z Košíc nás zmohla a to ja som bola iba spolusediaca :D.

3 done
Tak poďme na to!

0 done
4 done
Zoot Boho workshop v plnom prúde! Prišlo vás naozaj dosť, o výrobu čeleniek bol ohromný záujem a ja som sa vôbec nezastavila. Ďakujem veľmi pekne, že ste dorazili, bola to paráda :).

00 done
Funky tetovačky zo Zootu!


Untitled
26 done
Čakáme na Birdy :).

4
3
2
IMG_5043
Takto som prvý deň nosila svoje Crocs gumáky z Urbanluxu. Nikdy neviete, kedy zaprší a nakoniec večer aj začalo riadne liať, tak som bola rada, že som sa opäť mohla prezuť. Ako sú ľahučké, tak som ich na chrbte vôbec necítila!

5
Unavenko. Pár minút pred veľkou búrkou.

12 done
Outfit of the day! Maco mi z Kingswood stánku doniesol klobúk, aby som nedostala úpal. Láska je to :). Inak tieto mačacie okuliare boli terno, ľudia mi ich chválili kade som chodila :D.

10 done
9 done
27 done
Veľmi sme sa na Pohode tešili aj na jedlo. Okrem prvotného omylu, keď sme hneď pri vstupe ochutnali vegan "burger", ktorý burgrom vôbec nebol, som siahala po samých istotkách. Thajská a indická kuchyňa, to nemôže dopadnúť zle. Avšak, Maco celý čas skúšal vegan burgre z rôznych stánkov a VŽDY odišiel sklamaný, pretože to boli iba bulky plnené zeleninou ale po "mäse" ani chýru ani slychu. Škoda, žeby sme o rok otvorili stánok my, haha :D. Vravela som vám predsa, že najlepšie vegan burgre robí Maco!

Untitled
Umelecká séria s názvom "Cesta na lángoš".

19 (2) done
Untitled
21 done
Lángoše milujem! Ale naposledy som jeden mala asi pred dvoma rokmi a tento ma zničil na celých 5 hodín. Navyše som naňho asi 30 minút čakala. Ale stálo to za to :D. 

6
9
Odfotila nás neznáma slečna, ktorá k nám pribehla a dobrovoľne nás zachytila. Ďakujeme!

24 done
7
8
IMG_5298
25 done
Posledné raňajky, avocado sandwich.

7-9.7.2017

You Might Also Like

1 komentárov

  1. skvelý článok, krásne fotky! :) na Pohode si to podľa mňa dokáže užiť aj ten najväčší odporca festivalov :D inak tvoju nechuť voči spaniu v stane chápem, ja mám z takýchto vecí panický strach... že si ho v noci nenájdem, že mi tam niekto opitý padne/vlezie, že ma vytopí... uch. nie, ďakujem :D ja som zatiaľ vždy spala v murovanom peliešku a dúfam, že sa to nikdy nezmení! :D

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook