WEEKLY / 2.3-4

5.3.17

IMG_6323 2 done
V prvom rade vám prajem krásnu nedeľu! Ja trávim víkend v Rimavskej Sobote a som za to veľmi vďačná. Naposledy som tu bola na Vianoce, čo sa mi, z nejakého dôvodu, zdá ako večnosť. Ako dieťa som tu bola pomaly každý druhý víkend a všetky prázdniny, takže je to môj druhý domov. Spoločné raňajky, spoločné obedy aj večere. Sme veľmi hlučná rodina :D. Tak to mám rada!

Vrátim sa však ešte k druhej polovici februáru, ktorú sme už strávili v Prahe. Bol Valentín, moje narodeniny, pár blogerských akcií a stihli sme aj lyžovačku v Špindli. Tento post vám preto ukáže krásnu Prahu, až pri preberaní fotiek som si uvedomila, koľko fotiek Prahy som nazbierala :). A tiež Špindl! To je zimná rozprávka. Máme krásnu krajinu :).



IMG_6932
Odlietame z Zurichu do Prahy :).

IMG_6933
Na Valentína som vybehla na prvý beh tohto roku! Bolo krásne počasie a mne to padlo naozaj skvele. Odvtedy postupne nabiehavam na režim, nech som na tej svadbe vo forme! Alebo teda, nech sa môžem ešte chvíľu napchávať a nemať z toho až také výčitky.

IMG_6975
Oproti ihrisku ma sledujú kone :). Odfotila som však už len jedného, ten druhý niekam zdúchol.

IMG_6934
Valentínska piplačka :D. Robila som sushi a viete ako to dá zabrať! A k tomu ďalší ručne robený dezert - čokoládovo-kokosové guličky s Tatratea. Boli výborné, odfotiť som ich nestihla, ale ešte ich spravím a o recept sa podelim :).

IMG_6936
Maco mi doniesol moje obľúbené tulipány :).

IMG_6938
IMG_6937
Už vôbec nepamätám, čo sme tu robili, ale no nie je tá Praha pekná takto večer?

IMG_6939
Moja druhá najobľúbenejšia Vinohradská ulica. Tu by som brala byt všetkými desiatimi.

IMG_6940
Mi-lu-jem.

F7801EB1-4CB5-4049-ACA4-71E7A583188F done
A aj toto milujem :). Môj narodeninový deň! Už mám 24, to sa mi nechce veriť. Nejak si stále myslím, že mám 21 a starnú len ostatní. Nič extra sme nerobili a práve v tom to bolo extra. Už dlho som hučala do Maca nech ma vezme na Vyšehrad a na moje narodeniny už jednoducho nemohol odmietnuť. Viete, to je taký deň, keď každé moje želanie musí byť splnené :D. Ale veď nie som až taká náročná.

Bola nedeľa a krásne počasie, takže sme si dali prechádzku a kochali sa výhľadmi na Prahu. Potom sme zašli na večeru a neskôr do kina na Gold.

IMG_6943

IMG_6994
IMG_6942
2 collage
IMG_6946
IMG_6993
IMG_6992
1 collage
4F30E7F4-2B7B-4159-9F90-0F19EB706876 done
Obaja sme sa snažili mať na fotke menšiu hlavu ako ten druhý :D.

IMG_6944
IMG_6991
Stojíme na červenej a vidím túto vilu! No nie je úžasná?

IMG_6404(1)
Na Holešovice nechodím takmer vôbec, len občas, keďže tam Maco pracuje. Ale minulý týždeň som tam bola 4x :D. A z toho dvakrát za sebou vo Phil´s Twenty7. Raz na schôdzke a potom som tam čakala na Maca. Takmer nikto tam nebol, super súkromčko, milá obsluha, chai alebo matcha latte. Netreba viac. Možno ešte hummus z červenej repy :).

4 collage
IMG_6983
Predtým, ako sme sa išli pozrieť na nové svadobné mieste, som študovala kuchárku od Kitchenette.

3 collage
Keď je ten deň, hviezdy sú na správnom mieste, svetlo je skvelé, vy máte pekné líčenie a selfie sa daria.

IMG_6935
IMG_6952
Ani na Václavák nechodím tak často, vlastne sa mu snažím vyhýbať a v poslednom čase som sa tam ocitla hneď niekoľkokrát.

IMG_6941
Už ide jar, však?

IMG_6948
L´Oréal Paris predstavil novú radu Colorista v priestoroch Forbidden Spot. Spreje, wash-outy aj permanentné farby už nájdete v DM-ku :). Viac som vám o nich písala v Beauty poste.

1 collage
IMG_6949
V ďalšom poste vám ukážem, ako som vyskúšala ružový jednorázový sprej.

IMG_6985
Úsmev s babami! :)

IMG_6984
A tiež skvelý obed v novootvorenom Vegg Go na Anděli. Milujem hokkaidó tak som si ho vo veľkom dopriala a do studeného šalátu som sa doslova zamilovala! Naberáte si tam zo širokej ponuky do misiek, ktoré potom odvážia a platíte podľa gramov. A to je pre mňa jediné mínus, za dve menšie misky som platila 200 kč. Ono to jednorázovo nie je veľa, ale keby som napríklad stále pracovala v L´Oréali a chcela tam pravidelne chodiť na obedy, tak je to približne o tretinu drahšie ako okolité reštaurácie. Ale áno, aj zdravšie a chutnejšie.

IMG_6990
Pražské budovy :).

IMG_6963
Je toto obraz či fotografia? Dokonalé! Ako z rozprávky.

Strávili sme úžasný víkend v Špindlerovom Mlýne. Mám tam rodinu, ale nebola som tam už naozaj dlho a som veľmi rada, že sme tam s Macom zavítali. Bolo totiž bombovo! V Prahe sa už sneh roztápa a tu je všetko ešte biele. Špindl je podľa mňa veľmi rozprávkový, v minulosti to muselo byť ešte viac snové zo všetkými chatami, keď bolo menej áut a nových bytoviek. 

Andreu V. sme na svahu nestretli, možno nabudúce. Maco si užíval nové lyže a ja som stála na tých svojich po dlhom čase. Ráno bolo najlepšie, málo ľudí, v rade sa nestálo dlho, ale potom to pomaly pribúdalo a zjazdovky začínali byť na môj vkus preplnené, ale to je Špindl.

IMG_6953
A tu je môj snežný princ :D.

IMG_6954
3 collage
Pred zdolaním čiernej zjazdovky mi Maco kúpil svařák, aby ma prešiel strach. Ono by to ani nebolo také hrozné, keby tá zjazdovka nebola taká zľadovatelá a moje lyže nie úplne v top kondícii. Dala som to. Raz. Ale 5 minút som stála v polovici kopca a rozmýšľala, či to nezijdem pešo a to sa považujem za lepšieho lyžiara.

IMG_6958
Ako sa má človek sústrediť na jazdu, keď má pred sebou toto? :O

IMG_6957
4 collage
Moje milované storočné lyže :). Už by som ich mala vymeniť, čo budúcu sezónu spravím, ale stáť na týchto po rokoch bol tak zvláštne dobrý pocit. A to, že k nim mám vzťah hádam nemusím hovoriť. 

Inak obdivujem všetky baby, ktoré dokážu na svahu vyzerať dobre! Mne to vôbec nejde, tvár musím mať kompletne zakrytú a bez prilby na zjazdovku nejdem, takže asi tak. Ako vyzeráte na lyžiach vy?

IMG_6964
1 collage
Konečne som späť vo svojej "koži":D.

IMG_6973
2 collage
Na odorúčanie sme zašli do krásnej reštaurácie Lebeda. Zaujal ma hlavne interiér, ten majú premyslený do posledného detailu. Aj obsluha výborná, na úrovni. Ak budete v Špindli, zájdite si tam na romantickú večeru či obed :). 

IMG_6969
No pozrite aký je nadšený zo spoločnej selfie. Myslím, že sme ju dokonca za pochodu robili, lebo Maco odmietal zastať :D.

IMG_6623
IMG_6965
Krásne, no nie?

2 collage
Prvýkrát som zavítala do Prosekárny na Myslíkovej. A je to tam úplne úžasné. Veľmi príjemné, komorné, ako doma! Ideálne na pokec s kamarátkou a možno aj na rande :). Presne takéto podniky môžem. Určite sa tam chystám znova.

IMG_6979
L´Oréal Paris má ešte jednu novinku. Masky so zeleným ílom Pure Clay. Predstavili nám ich v Mooo apartments, kde sa mi to veľmi páči a myslím, že sú na súkromné blogerské eventy ako stvorené.

IMG_6980
Moje kamošky.

IMG_6981
Ako prvú som vyskúšala čiernu Detox masku a môžem vám povedať, že s pórmy si poradila skvele a pleť mám po nej krásne hladkú. Druhá na rade je Glow mask! Dosť sa ma na masky pýtate, tak vám o nich poviem zachvíľu viac.

photos from iPhone7

You Might Also Like

3 komentárov

  1. pekný post a skvelé fotky :) v tom ružovom klobúku ti to veľmi pristane :)
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super post a krásne fotky :) Proste to vieš robiť :)

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook