DIY + LOW COST CHRISTMAS WRAPPING IDEA

22.12.16

2 done
Ak sa náhodou ešte len chystáte baliť darčeky, poskytnem vám malú inšpiráciu. Ja som dnes dobaľovala posledné veci, tak som vám ich zopár odfotila predtým, ako ich definitívne položím pod stromček. Patrím medzi tých ľudí, ktorý už od septembra zbierajú rôzne krabičky, aby mali v decembri do čoho zabaliť prekvapenia. Aj tento rok som ich mala pomerne dosť a tak s balením objektov, ktoré nemajú pravidelný tvar alebo nie sú úplne pevné, nebol žiadny problém. Snažím sa vždy balíčky zabaliť pekne a jednoducho zároveň. Vyberám väčšinou buď jednofarebný biely či zlatý papier alebo poprípade s pekným vzorom. Tento rok som sa však úplne nechala uniesť Pinterestom a čo najviac vecí som použila z domu alebo si ich sama vyrobila.


Baliaci papier - obyčajný hnedý papier poslúžil, pretože na ňom najviac vyniknú ostatné ,,ozdoby". Pre deti som našla krásny bielo-čierny papier s vtáčikmi. Maco mi ho potom skonfiškoval a zabalil doňho darčeky pre mňa, tak hľa, aký krásny papier budem mať :D. Namiesto lesklých stužiek som použila obyčajný špagát, ktorý sme už doma mali.

Menovky - menovky som vyrobila z cesta z múky, soli a vody. Vykrojila som z neho krúžky a nechala vysusiť. Potom som ich prestriekala bronzovým sprejom a nakoniec na ne napísala mená. Trošku prácne, uznávam, ale veľmi pekné.

Hnedý baliaci papier si však pýtal ešte nejaký dotyk bielej a tak som z výkresu vyrobila mini ,,pohľadnice". Iba som na nich fixkou nakreslila pár vianočných motívov alebo meno.

Na jeden balíček, ktorý však nie je na fotke, som celý baliaci papier popísala menom obdarovaného, takže z jeho mena vznikol opakujúci sa vzor.

Čerešnička na torte - a nakoniec za motúzik zastrčík pár konárikov ihličia z našej záhrady. To ešte natrhám zajtra a na darčeky ich dám až pred štedrou večerou. Ideme na Slovensko autom, tak je praktickejšie darčeky poskladať do tašiek a finálnu estetickú záležitosť až na mieste :).

Tak ako, máte už zabalené? Ak áno, tak ako? Ja sa ďalší rok chystám baliaci papier vyrobiť sama. A nezabudnite všetok ten papier potom SEPAROVAŤ, ok? Pustite si tento krásny jazzový christmas mix a užívajte! Prajem šťastné a veselé!

collage
3 done
1 done
photos by me

You Might Also Like

12 komentárov

  1. Tu je dôkaz, že v jednoduchosti je krása :) Nádherne si to zabalila ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. jednoduché a veľmi efektné ;) merry xmas

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Wow nádherné a ešte akú prácu si si dala s tými menovkami :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásné!!! Máš vážně talent:-) Krásné svátky přeji Tobě i Tvé rodině.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Rebeka!!!uzasna praca.nevedela som ze vies tak krasne 'kreslit'.asi by si s tym mala nieco robit,je to skoda vyuzivat len na sukromne ucely:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. zabalila si ich nádherne, taký darček je radosť dostať a škoda odbaliť ;) ja som tento rok tiež balila prevažne do obyčajného hnedého papiera a tiež som použila jutový špagát :) takéto prírodné balenie sa mi páči zo všetkých najviac!

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krásne zabalené darčeky. My sme aj tento rok ostali verní klasike - farebné obrázkové papiere a stuhy. No páči sa mi aj takýto jednoduchý štýl :) Možno o rok.

    NITA

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tak jednoduché a tak nádherné <3 Škoda, že som si tvoj článok neprečítala skôr, ešte keď som nemala zabalené všetky darčeky... Tvoje sa mi veľmi páčia. Sú jednoducho DOKONALÉ! <3
    WITH GREY WOLF

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tak tohle vypadá naprosto super. Taky si vždycky říkám, že udělám takovýhle jednoduchý dárečky, ale pak mi nevyjde čas a tak koupím nějaký balící papír. Přeji krásné Vánoce!:-)

    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Trosku dost okopirovane z elle.cz ;) viac originality by to chcelo ;) menej kopirovania z internetu. Viac ti idu outfity. V tom si originalna a stylova.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Chápem, že to tak môže vyzerať, akurát ja som mala darčeky zabalené už predtým ako vyšiel článok v Elle :). Je mi jasné, že mi nemusíš veriť, ale tak to je. Teraz je však tento trend balenia darčekov, tak sa môžu podobať. Každopádne, ďakujem za pochvalu outfitov, akurát píšem nový článok, tak snáď sa ti bude páčiť :).

      Odstrániť

Find me on Facebook