WAVES

18.4.16

10 done
Vždy na jar sa cítim ako znovuzrodená, mám chuť na nové veci. Celú zimu striedam pár obľúbených kúskov v rovnakých outfitoch, potom príde jar a ja mám pocit, že som motýl, čo sa práve vyliahol z kukly. Zrazu mám chuť žiť (aj jesť, ale to vlastne aj v zime) a skúšať niečo nové. Lebo jar je symbolom nových začiatkov, takže je na zmeny ideálna. Nielen v oblečení, ale vo vizáži celkovo. Na jar som sa dala vždy tetovať. Aj teraz by som chcela, ale ešte chvíľu počkám. Zato mám nové vlasy (curtain bangs) a nový oblúbený kúsok v šatníku. Ofina je niečo, čo som sa zaprisahala, že už nikdy nebudem mať, ale takáto ,,záclonová", francúzska ofina ma fakt baví! A tiež tento nový overal. Najradšej by som no nosila stále. Voľný, pohodlný a taký svieži, jarný. Dosť púta pozornosť, predsa len, je to niečo iné ako nosím bežne. Páči sa mi, ako tie nohavice vejú, keď chodím. Ako také vlny v mori. Plus ten pekný detail, otvor nad pásom je veľmi zaujímavý. Kombinujem zatiaľ s červeným rúžom, vintage kabelkou a obľúbenými ručne vyrobenými šperkami Koshikira, ktoré nosím skoro stále. A zatiaľ, čo som sa takto cítila veľmi dobre, s fotkami som bola na vážkach a donútila som včera Maca aby ma v ňom nafotil znova. Lenže potom som usúdila, že tento look sa k mestským foto hodí viac. Pritom aj tie druhé foto sa mi dosť páčia. Proste nerozhodnosť. Stávajú sa takéto veci aj vám? Našťastie, Maco nechodí na blog, ale sleduje sociálne siete a tam dám fotky, čo nafotil on. Lebo keby zistil, že som nepoužila jeho foto na blog, už nikdy by ma neodfotil (a to mi už teraz trvá večnosť, kým ho presvedčím), a takúto situáciu si nemôžem dovoliť, to isto chápete :D. 

Ak ste na tom na jar rovnako ako ja a máte chuť doplniť svoj šatník o pár kúskov nového zboží, tak sa pozrite na Answear.sk, kde máte teraz aviac s kódom "Becca20" zľavu 20%!

0 done
1 done
9 done
5 done
12 done

A vtipný bonus na záver : ,,Pozri aké mám zlaté hodzinky, nekúpiš?" :D
8 done
photos by Foly

Outfit: Overall - Answear / leather jacket - Mango / hat - H&M / sunglasses - Ray Ban Wayfarer (similar here) / leather bag - vintage shop in Chiang Mai / shoes - Baťa / jewellery - Koshikira / watch - Michael  Kors

You Might Also Like

11 komentárov

  1. ..tak tento outfit vazne mozem..paradna si v tom overale <3

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Obdivujem ťa za odvahu. :) Tvoje outfity sú vždy super originálne. :)
    Victoria's secrets

    OdpovedaťOdstrániť
  3. toto je najviac skvele! Krásny outfit, ta kožená bunda je k tomu geniálna.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Takt toto sa mi brutálne ľúbi! <3 Si nádherná! :)
    WITH GREY WOLF

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Skvelé! Inak, akú máš teraz farbu vlasov, Becca?

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Skvely outfit a ta kabelka je prenadherna dokonala, hned by som ju brala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Aale mne sa pacia aj Chrisove fotenky,teda ta jedna na fb:) Anna zo zeleneho domu uplne,ta trava v zadu:)

    S.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. tento outfit je bombový :) neskutočne sa mi ináč páčili tie druhé fotky, naozaj super ;)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Veľmi sa mi páčia tie okuliare wayfarer wow., ale originál sa volajú clubmaster ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook