PHONE RANDOM / March 2016

8.4.16

page 15
Marcový random z telefónu je trochu kratší, ale sú v ňom momenty, ktoré mi tento mesiac urobili neskutočnú radosť. Hlavne Seban!

Ak na mexické, tak do Las Adelitas. A teraz je aj nová pobočka na Jiřího z Poděbrad, v mojej milovanej lokalite / mamka, odfoť ma :D / strašne som si teraz obľúbila vesty a túto oversized denimovú najviac! / raňajky sú pre mňa veľmi dôležité, ak sa ráno poriadne nenajem, som v práci hladná, podráždená a neviem sa sústrediť.

page 19
V marci za mnou celkom spontánne prišli do Prahy mamka a Sebi. To boli rozhodne tie najlepšie dni! Sebanko je moja najväčšia láska, nonstop naňho myslím a chcela by som s ním byť každý deň, aj keď som z neho niekedy nervózna :D. Je to najkrajšie dieťatko na svete (pre mňa, samozrejme), vždy ma niečím dostane a dokázala by som sa naňho pozerať od rána do večera. Išiel prvýkrát električkou, metrom aj vlakom a myslím, že to bol preňho zážitok. Nikdy predtým som si nemyslela, že by som mohla cítiť takú lásku, ale proste on je naj naj naj. A to som zvedavá, keď budem mať vlastné deti :D. V Prahe, keď vidím nejaké dieťa, tak sa rozplývam, pretože mi chýba táto malá zloba.

page 18
kresielko v IKEA presne pre Sebana :) / Václavák sme nemohli vynechať. / Ľúbezníci v metre. / ,,Pozi aké mam nohy velké, aj psty chlpaté." :D

page 16
Várka selfies.

page 17
Na Veľkú Noc sme boli v Rimavskej, takže sme sa ako stále vybrali na Kurinec :). Bolo super byť doma a taktiež bolo skvelé mať znova domácu kuchyňu od Nagyiky a celkovo byť s rodinou.

page 14
Keď chodíte s Američanom :D / Milujem Home Kitchen. A aj moja mamka. Majú tam skvelé polievky a ich chai latté so sójovým mliekom je dokonalé! / S Nagyikou hráme žolíka, konečne už vyhrávam aj ja :D.

page 20
Už ste videli nový YT program Style Guide? Nové časti vychádzajú každý utorok a tento projekt stojí za to! / Zobrala som môjho maca na trojchodové menu do Tom´s Burger. Na Slevomate maly dobrú akciu, tak prečo to nevyužiť. Pravda však je, že som zjedla iba predjedlo a polievku, na burger mi nakoniec neostalo miesto :D. Ale maco si na druhý deň zobral to práce, takže bol spokojný.

photos from my phone

You Might Also Like

3 komentárov

  1. strašne ti seknu tie vrkoče!
    a Sebi je uplny tutiček!! <3

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásne fotky. Tie vrkoče ti naozaj moc pristanú! :)
    WITH GREY WOLF

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Prekrásne fotky! :) Klobúk ti pristane :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook