COUPLE

10.12.15

Komono0058 copy
Veľmi som sa tešila na moment, keď vám ukážem tento post. Tvorí ho 6 fotiek a jedno krátke video, ktoré sme vytvorili spolu s mojim priateľom. Je to prvýkrát, čo sme takto spoločne pripravovali niečo na blog a som rada, že ho to bavilo. Aj keď, bolo to pravdepodobne kvôli tomu, že mal k dispozícii niekoľko hodiniek a okuliarí Komono z Freshlabels. A túto značku má on veru rád. Každopádne, z týchto fotiek mám veľkú radosť, verím, že sa vám budú páčiť rovnako ako mne. Zachytávajú náš víkend mimo Prahu, od rána až po večeru :).

A kedy, keď nie teraz, môžem napísať, úplne úprimne zopár viet. Nedávno sme mali prvé výročie. Viem, že to ešte nie je tak dlho, ale nie je to jedno? Keď viete? Celkovo som našla všetko, čo som kedy chcela a som za to neskutočne vďačná, pretože som tak jednoducho, úplne obyčajne šťastná. Môj život nabral smer, náš spoločný smer. Keď niečo robím, keď sa rozhodujem, myslím pri tom na nás oboch. Samozrejme, nie je to všetko vždy iba ružové, to vôbec nie, ale je to skutočné. Odkedy som s ním, nechcem nič iné. Prvýkrát nemám pocit, že niekde vo svete na mňa čaká niečo (niekto) lepšie. Pretože už mám to najlepšie. A tým je ON.

Pozrite si aj môj vianočný wishlist a tip na darček, ktorý som zostavila pre môjho drahého. Čo mi pripomína, že mu už niečo naozaj musím na tie Vianoce zohnať :).

Na prvej foto: Komono x Happy Socks watch / Urkel sunglasses / Clement sunglasses / Happy Socks socks

Komono0151 copy

Komono0105 copy

Komono0187 copy 2
Komono0199 copy

Komono0225 copy

Nájdite tie najlepšie Komono kúsky na Freshlabels.cz a v našom videu.



You Might Also Like

22 komentárov

  1. je to super a video je velmi vtipne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Skvele fotky, priateľ sa dobre tvari na každej jednej, je to sympaticke :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Bekaaa toto je super! Krasny post! Cely cas som mala usmev na tvari, ked som to pozerala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak toto sa vám naozaj podarilo! Super:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja presne viem čo tým myslíš a presne viem ako sa cítiš. Prajem tento pocit zažiť (ale hlavne žiť ho) každému. Ste cute :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. aaa posledna je velmi super, si tam taka posh panicka aka gossip girl. Velmi pekny post Becca, vidno ze je za tym kopa prace:) viem si predstavit lepsie svetlo vo videu, ale to su detaily... A stale ma fascinuje ako si takyto match nasla cez Tinder :D super ste!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Úsměv..úsměv! Marně ho hledám =). Kdybych vás dva neznal, tak si pomyslím, že na fotky do kampaně najmuli modely z dvou různých agentur, které proti sobě vedou třetí světovou (ok, u Chrise na fotce č. 2 je ve tváři aspoň náznak, že mu nejsi úplně cizí..)
    Ale to jsem celý já, no..mám rád, když se lidi na fotkách usmívají, kor u článku s názvem Couple..

    PS: a ano, je to krásný pocit najít někoho a vědět, že tam někde už nemůže být nikdo lepší..přeji každému, aby ho zažil a žil.

    Peace,

    Mišo
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Vy máte neskutečný styl! Moc vám to spolu sluší :-) Michaela

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ta první fotka je úplně megaskvělá!
    A druhej odstavec - cítím úplně to samý, a to jsem s tím člověkem dva měsíce. Je to pravda, že když najdeš to nej, tak už je čas úplně irelevantní. Hezký vánoce přeju! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. No Becca tak to video je mega :D a aj na tých fotkách vyzerate tak zohrane proste tak v pohode ako pár, no vieš asi ako to myslím. Velmi ti to želám, že si konečne našla chlapa "svojich snov" :D

    OdpovedaťOdstrániť
  11. bože, vy dvaja ma tak bavíte! ste spolu úplne neskutoční, tvoríte dokonalý pár a ide z vás samá super energia ;)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Super !
    http://linaandme.blogspot.co.uk/

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Krásne napísané a fotky sú úplne úžasné! Veľmi vám to spolu pasuje :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Super ste obaja, krásne fotky , tá tretia je najsamlepšia :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Wau super fotky a video nema chybu. A to co pises o priatelovi je krasne a prajem vam aby vam to vvydrzalo aj nadalej, ste pekny parik :)

    NITA

    OdpovedaťOdstrániť
  16. úžasní jste <3 fotky jsou perfektní a přeju vám, aby se z toho prvního výročí stalo ještě minimálně milion dalších! :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Uf, padla som na rit, slintam, huba az po zem rozdrapena. Nadherne krasne wow. Zelene okuliare na druhej fotke uz mam v kosicku, teraz len cakat na Vianoce a dufat, ze to nebudu ponozky alebo extra velke balenie OB tamponov a ze tento rok sa na mna usmeju dolaricky v hotovosti. A co sa tyka usmevu, chapem, preco tam nie je. Propagujete produkty (okuliare, hodinky) a usmev by odputaval pozornost plus ujo modny fotograf v skole nas ucil, ze modelky v casakoch sa neusmievaju aj preto, ze usmev berie z confidence a sex appealu a rovnako aj tojomna. Takto sa najprv sustredim na produkty, az potom na vas co bol tipujem ciel, takze SKVELA praca.

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook