POHODA x MAYBELLINE DAY 2

20.7.14

20 done
Dnes je čas na ďalšiu várku fotiek z Pohody :). Druhý festivalový deň bola naša úloha rovnaká ako v ten prvý, a teda hľadať štýlovo oblečené dievčatá, ktoré ste potom mohli vidieť na FB Maybelline. Tentokrát to bolo trošku ťažšie, piatok bol trošku chladnejší a niekoľkokrát sa spustil veľký dážď, pred ktorým sme sa skrývali v stanoch ako stroskotanci Titanicu. Ale aspoň som vytiahla svoje krásne čierne gumáky a novú bundičku z H&M. Mini červená kožená kabelka zo Slevomatu (Móda & Styl) je mojím obľúbeným kúskom posledných dní, pretože nech si dám na seba čokoľvek, v kombinácii s červeným rúžom dodá outfitu grády. Osobne si myslím, že som aj napriek počasiu vyzerala najlepšie práve v tento druhý deň, ale konieckoncov, posúďte sami. A určite si pozrite super video, ktoré na Pohode natočila Lucka s Martinou! :)

Mimochodom, včera sa mi stala hrozná vec. Nechala som otvorené strešné okno, pod ktorým som mala notebook, keď sa spustil veľký dážď. Notebook mi kompletne zmokol. Teraz ho suším a verím v zázraky. Mám tam milión dôležitých vecí a aj fotky na články na blog, ktoré som mala pre vás pripravené. Modlím sa, aby mi ten notebook fungoval. Jediný dôvod, prečo tu dnes môžete vidieť tento článok je ten, že som fotky posielala Lucke a tak som si ich dodatočne mohla stiahnuť do iného počítača. Držte prosím palce, nech sa tento problém rýchlo vyrieši.


10 done
14 done
1 collage
12 done
3 done
25 done
17 done
Maybelline team :).

18 done
11 done
2 collage
13 done
8 done
24 done
photos by me & Martina

Outfit: pants - Tally Weijl / wellies - Favolla, bag - Isabella Rhea (Slevomat Móda & Styl) / shirt - vintage / jacket - H&M / sunglasses - Ray Ban Clubmaster / watch - Michael Kors / necklace - Ebay

You Might Also Like

7 komentárov

  1. Tyjo to s tím notebookem mě mrzí. Sama si nechávám notebook pod střešním oknem, tak bych asi měla rychle změnit své zvyky :/ držím pěsti, ať se z toho noťas dostane! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tu si bola kráááásna :) Tiež som bola na Pohode, myslela som, že ťa tam aj uvidím, ale bolo tam toooľko ľudí, že som nezbadala ani jednu babu z vášho Maybelline tímu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. super košela!

    http://lenkasfashioncocktail.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook